Dzaga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 http://images6.fotosik.pl/125/f760dc5a8f66496c.jpg Ten paparazzi ma dowód, że zna właścicielkę najpiękniejszych sznaucerów- wepchnął się jako cień :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Doginka napisał(a): Panika przybiera ogromne rozmiary - zaczynam płakać:placz::evil_lol: Ale powrotu już nie ma:shake: Za to jest krzyk w stronę Jarka - "oszukałeś mnie, zaufałam Ci, nienawidzę Cię itp., itd":evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha skąd ja to znam :evil_lol: widoki przepiękne i zazdraszczam, zjeżdżania nie zazdraszczam bo bałabym się tak samo albo i bardziej bo ja byłabym skłonna wziąć narty na plecy i zapychać na dół na nogach po tych stromiznach - kiedyś już tak zrobiłam :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Doginko, wybierasz się do Rzeszowa w sobotę? Koleżanka szuka osób, które mogłaby zabrać, jest z Warszawy:) Quote
Ka-Vanga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Doginka']Cześć Ola - cieszę się, że do mnie zawitałaś - teraz już jest u nas Ktoś Kogo znam osobiście, a nie tylko wirtualnie:loveu: Ola nie mogę znaleźć Twojej galerii:placz: Doginko jak zwykle swietne foty, eh jak ja bym teraz chciala sobie posmigac na deseczce :placz:. Widzialam, ze juz moja galerie odnalazlas :multi:. Quote
Ka-Vanga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 panienkabubu napisał(a):Doginko, wybierasz się do Rzeszowa w sobotę? Koleżanka szuka osób, które mogłaby zabrać, jest z Warszawy:) Sadzac po Twoim avatarku pewnie to nasza wspolna kolezanka ;) :cool3:. Quote
panienkabubu Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Sadzac po Twoim avatarku pewnie to nasza wspolna kolezanka ;) :cool3:. Hehe, pewnie tak :) Quote
Doginka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='panienkabubu']ale tu fotek :loveu: Troszkę się nazbierało:diabloti: [quote name='Dzaga']http://images6.fotosik.pl/125/f760dc5a8f66496c.jpg Ten paparazzi ma dowód, że zna właścicielkę najpiękniejszych sznaucerów- wepchnął się jako cień :evil_lol: ten cień to moja Misia:evil_lol: [quote name='malawaszka']hahaha skąd ja to znam :evil_lol: widoki przepiękne i zazdraszczam, zjeżdżania nie zazdraszczam bo bałabym się tak samo albo i bardziej bo ja byłabym skłonna wziąć narty na plecy i zapychać na dół na nogach po tych stromiznach - kiedyś już tak zrobiłam :evil_lol: Ja przymierzałam się do zjazdu z Kasprówki 5 lat:evil_lol: i wreszcie jak już zjechałam kawałek, to musiałam zjechać do końca, bo bardziej od strachu bałam się wyśmiania:diabloti: [quote name='panienkabubu']Doginko, wybierasz się do Rzeszowa w sobotę? Koleżanka szuka osób, które mogłaby zabrać, jest z Warszawy:) Niestety nie wybieram się, bo psiuchy zarosły jak 2 barany:angryy::diabloti: [quote name='Ka-Vanga']Doginko jak zwykle swietne foty, eh jak ja bym teraz chciala sobie posmigac na deseczce :placz:. Widzialam, ze juz moja galerie odnalazlas :multi:. deska beeeee:razz: - my bać sie deska:diabloti: A w Twojej galerii będę codziennym gościem:p Quote
Ka-Vanga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Doginka napisał(a):deska beeeee:razz: - my bać sie deska:diabloti: A w Twojej galerii będę codziennym gościem:p Co Ty deska jest debesciarska :loveu: :cool3: ;) . To strasznie sie ciesze, bo na razie u mnie malo gosci :placz:. Quote
ariss Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Co Ty deska jest debesciarska :loveu: :cool3: ;) . To strasznie sie ciesze, bo na razie u mnie malo gosci :placz:. zgadzam się:multi::cool3: mało gości,ale za to jacy:diabloti:(kurcze,ale to słowo jacy jest beznadziejne:evil_lol:) Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 gassira napisał(a):zgadzam się:multi::cool3: mało gości,ale za to jacy:diabloti:(kurcze,ale to słowo jacy jest beznadziejne:evil_lol:) Hehe, nooo sa superowi :loveu: :evil_lol:. Quote
Doginka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Ka-Vanga']Co Ty deska jest debesciarska :loveu: :cool3: ;) . To strasznie sie ciesze, bo na razie u mnie malo gosci :placz:. U mnie też na początku było pusto:razz: Quote
ariss Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Doginka napisał(a):U mnie też na początku było pusto:razz: a u mnie nigdy nie było pusto:bigcool: Quote
Doginka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Zastanawiam się, dlaczego zdjęcia nie oddają stromizny?:razz: Quote
Doginka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='gassira']a u mnie nigdy nie było pusto:bigcool: Boś w czepku urodzona:evil_lol: A szpieg szoguna sunie za nami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 gassira napisał(a):a u mnie nigdy nie było pusto:bigcool: Chwalipieta :eviltong:. Quote
Doginka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Lęk już całkowicie pokonany:multi: Quote
ariss Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Chwalipieta :eviltong:. już myślałam,że Sylwia powie,że dlatego bo mam zajefajną galerię,a tu mnie szybciutko sprowadziła na ziemie:evil_lol:;) Jak się ma czym to można się chwalić:diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 gassira napisał(a):już myślałam,że Sylwia powie,że dlatego bo mam zajefajną galerię,a tu mnie szybciutko sprowadziła na ziemie:evil_lol:;) Jak się ma czym to można się chwalić:diabloti: Tak tak wrednym suczem :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: ;). Quote
ariss Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Tak tak wrednym suczem :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: ;). pijesz teraz do mnie czy do psa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='gassira']już myślałam,że Sylwia powie,że dlatego bo mam zajefajną galerię,a tu mnie szybciutko sprowadziła na ziemie:evil_lol:;) Jak się ma czym to można się chwalić:diabloti: Obie macie czym się chwalić:loveu: - hmmmm, zapomniałam - ja też mam czym się chwalić:cool3::razz::diabloti::Dog_run::laugh2_2: Biegi narciarskie na płaszczyznie:evil_lol: I siem zlitowałam i cyknęłam tajemniczego karambę, który odmroził sobie dłonie fotografując kaleki narciarskie:cool3::diabloti::evil_lol::evil_lol::razz: Quote
Doginka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 gassira napisał(a):pijesz teraz do mnie czy do psa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A myślałam, że do suki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 gassira napisał(a):pijesz teraz do mnie czy do psa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: czekaj no jeszcze nic nie pije, ale moge sobie drinka jakiegos zrobic :evil_lol:. Quote
Recommended Posts