Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']

...fajne są te foty ze stadem mew:loveu: <co robią mewy w Wawie?>

Drażnią pieseczki:diabloti:i prowokują do polowania na nie:razz:
[quote name='Dzaga']http://images6.fotosik.pl/137/78f129805356a1bd.jpg

Z wiatrem we włosach :loveu:
:multi:Witam nowego gościa:loveu:

[quote name='panienkabubu']Jasne kochana trzymaj się dzielnie i pamiętaj, że możesz na nas liczyć :buzi:

Już widzę jakby moje psy tak spokojnie biegały obok TYLU ptaków :mdleje:
Dzięki za ciepłe słowa:loveu::loveu::loveu:
A ptaszydeł moje sznupy nie ganiają bez pozwolenia, ale wystarczy słowo "ganiaj kury" i już polowanko trwa do ostatniej mewki:diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='AnkaG']
...Rapaer to ma straaaasznie duzo futra. :-o
No co Ty? Taki lekki puszek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='ewka i haker']nio super fotki sznupkow:loveu:
ile przyjaciol
To jeszcze mało ...:p
[quote name='malawaszka']WOW!! chyba pierwszy raz widzę jak Raper z Gordonem się bawią :loveu::multi:

Bo trzeba dokładniej oglądać naszą galerię:eviltong: - one kochają takie malutkie potyczki:diabloti:

Posted

Kochają Chiarę obaj - Gordon zachowuje się jakby wiedział, że to jego córka, ale Raper - ten to ją kocha jak pies sukę:diabloti:
A Chiara też częściej bawi się z Rapciem, jakby wiedziała, że to jest przyszły tatuś jej szczeniąt:loveu:

A Gordon, jak na statecznego tatusia przystało pilnuje stada:mad:

I odgania natrętów:mad::razz:

I karci Runię kiedy ta zasłuży:diabloti:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Ja mysle, ze najbardziej przerazony bedzie ten kto bedzie toto trymowal :evil_lol: ;).

im dluższy włos tym więcej można z niego zrobić...to zaleta:eviltong:;)ale współczuje roboty:evil_lol:

Posted

gassira napisał(a):
im dluższy włos tym więcej można z niego zrobić...to zaleta:eviltong:;)ale współczuje roboty:evil_lol:

hahaha taaaaaaa szczegolnie jak ten wlos nie bardzo chce wychodzic i do tego jest tona podszerstka :evil_lol:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
hahaha taaaaaaa szczegolnie jak ten wlos nie bardzo chce wychodzic i do tego jest tona podszerstka :evil_lol:

oj czepiasz się:evil_lol:

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Doginko nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze juz sie nie przejmujesz i ze wrocila Ci chec do zycia!!!!!!! :multi::multi::multi:

Ile tu sznupiastych foteczek - suuuuuuper sa :loveu:
Bo zdałam sobie sprawę, że mam Miśkę i psy;)
[quote name='eria']http://images6.fotosik.pl/137/17bb8fc8f1a837a9.jpg
kocham brodę Rapcia:loveu:
Ja też:loveu:
[quote name='malawaszka']hahah rozwaliło mnie, że Rap kocha Chiarę jak pies sukę hahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

misiowate futro Rapera jest przerażające :-o:lol:
A ja kocham to futro:evil_lol:

[quote name='Ka-Vanga']Ja mysle, ze najbardziej przerazony bedzie ten kto bedzie toto trymowal :evil_lol: ;).
To ukłony w stronę M.L.:evil_lol::diabloti::razz:

[quote name='gassira']im dluższy włos tym więcej można z niego zrobić...to zaleta:eviltong:;)ale współczuje roboty:evil_lol:
A ja bolących paluszków:evil_lol:

[quote name='Ka-Vanga']hahaha taaaaaaa szczegolnie jak ten wlos nie bardzo chce wychodzic i do tego jest tona podszerstka :evil_lol:
Podszerstka mało, bo systematycznie wyrywam:eviltong: