Doginka Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Sierściuszek zarościaczek:evil_lol::loveu: Quote
Doginka Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Z daleka dojrzały Chiarę i już nie mogłam ich powstrzymać:loveu::crazyeye: A TERAZ IDZĘ Z PSIMI NA SPACEREK:hand: Quote
eria Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 jak miło zobaczyć psie foteczki :loveu::loveu: fajne są te foty ze stadem mew:loveu: <co robią mewy w Wawie?> http://images6.fotosik.pl/137/2ce5222c4c205022.jpg Rapcio łowieckaaaa :cool3: Quote
Dzaga Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 http://images6.fotosik.pl/137/78f129805356a1bd.jpg Z wiatrem we włosach :loveu: Quote
panienkabubu Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Jasne kochana trzymaj się dzielnie i pamiętaj, że możesz na nas liczyć :buzi: Już widzę jakby moje psy tak spokojnie biegały obok TYLU ptaków :mdleje: Quote
AnkaG Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Obejrzałam foteczki - fajne te z zabawy. :lol: Rapaer to ma straaaasznie duzo futra. :-o Quote
ewka i haker Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 nio super fotki sznupkow:loveu: ile przyjaciol Quote
malawaszka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 WOW!! chyba pierwszy raz widzę jak Raper z Gordonem się bawią :loveu::multi: super ta pstrokata panna i super jak sięcieszą z widoku Chiary :loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='eria'] ...fajne są te foty ze stadem mew:loveu: <co robią mewy w Wawie?> Drażnią pieseczki:diabloti:i prowokują do polowania na nie:razz: [quote name='Dzaga']http://images6.fotosik.pl/137/78f129805356a1bd.jpg Z wiatrem we włosach :loveu: :multi:Witam nowego gościa:loveu: [quote name='panienkabubu']Jasne kochana trzymaj się dzielnie i pamiętaj, że możesz na nas liczyć :buzi: Już widzę jakby moje psy tak spokojnie biegały obok TYLU ptaków :mdleje: Dzięki za ciepłe słowa:loveu::loveu::loveu: A ptaszydeł moje sznupy nie ganiają bez pozwolenia, ale wystarczy słowo "ganiaj kury" i już polowanko trwa do ostatniej mewki:diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='AnkaG'] ...Rapaer to ma straaaasznie duzo futra. :-o No co Ty? Taki lekki puszek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='ewka i haker']nio super fotki sznupkow:loveu: ile przyjaciol To jeszcze mało ...:p [quote name='malawaszka']WOW!! chyba pierwszy raz widzę jak Raper z Gordonem się bawią :loveu::multi: Bo trzeba dokładniej oglądać naszą galerię:eviltong: - one kochają takie malutkie potyczki:diabloti: Quote
Doginka Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Kochają Chiarę obaj - Gordon zachowuje się jakby wiedział, że to jego córka, ale Raper - ten to ją kocha jak pies sukę:diabloti: A Chiara też częściej bawi się z Rapciem, jakby wiedziała, że to jest przyszły tatuś jej szczeniąt:loveu: A Gordon, jak na statecznego tatusia przystało pilnuje stada:mad: I odgania natrętów:mad::razz: I karci Runię kiedy ta zasłuży:diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Doginko nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze juz sie nie przejmujesz i ze wrocila Ci chec do zycia!!!!!!! :multi::multi::multi: Ile tu sznupiastych foteczek - suuuuuuper sa :loveu: Quote
eria Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 http://images6.fotosik.pl/137/17bb8fc8f1a837a9.jpg kocham brodę Rapcia:loveu: Quote
malawaszka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 hahah rozwaliło mnie, że Rap kocha Chiarę jak pies sukę hahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: misiowate futro Rapera jest przerażające :-o:lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 malawaszka napisał(a):misiowate futro Rapera jest przerażające :-o:lol: Ja mysle, ze najbardziej przerazony bedzie ten kto bedzie toto trymowal :evil_lol: ;). Quote
ariss Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Ja mysle, ze najbardziej przerazony bedzie ten kto bedzie toto trymowal :evil_lol: ;). im dluższy włos tym więcej można z niego zrobić...to zaleta:eviltong:;)ale współczuje roboty:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 gassira napisał(a):im dluższy włos tym więcej można z niego zrobić...to zaleta:eviltong:;)ale współczuje roboty:evil_lol: hahaha taaaaaaa szczegolnie jak ten wlos nie bardzo chce wychodzic i do tego jest tona podszerstka :evil_lol: Quote
ariss Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ka-Vanga napisał(a):hahaha taaaaaaa szczegolnie jak ten wlos nie bardzo chce wychodzic i do tego jest tona podszerstka :evil_lol: oj czepiasz się:evil_lol: Quote
Doginka Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='Ka-Vanga']Doginko nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze juz sie nie przejmujesz i ze wrocila Ci chec do zycia!!!!!!! :multi::multi::multi: Ile tu sznupiastych foteczek - suuuuuuper sa :loveu: Bo zdałam sobie sprawę, że mam Miśkę i psy;) [quote name='eria']http://images6.fotosik.pl/137/17bb8fc8f1a837a9.jpg kocham brodę Rapcia:loveu: Ja też:loveu: [quote name='malawaszka']hahah rozwaliło mnie, że Rap kocha Chiarę jak pies sukę hahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: misiowate futro Rapera jest przerażające :-o:lol: A ja kocham to futro:evil_lol: [quote name='Ka-Vanga']Ja mysle, ze najbardziej przerazony bedzie ten kto bedzie toto trymowal :evil_lol: ;). To ukłony w stronę M.L.:evil_lol::diabloti::razz: [quote name='gassira']im dluższy włos tym więcej można z niego zrobić...to zaleta:eviltong:;)ale współczuje roboty:evil_lol: A ja bolących paluszków:evil_lol: [quote name='Ka-Vanga']hahaha taaaaaaa szczegolnie jak ten wlos nie bardzo chce wychodzic i do tego jest tona podszerstka :evil_lol: Podszerstka mało, bo systematycznie wyrywam:eviltong: Quote
Doginka Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Chiarce też przydałoby już się trymowanko - chyba debiutujemy w Krakowie:razz: Quote
Doginka Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 czyż Chiarcik nie jest króciutka?:razz: Quote
Recommended Posts