Doginka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Ka-Vanga']Dogi SUPER fotki :loveu::loveu::loveu: . Cześć Ola - cieszę się, że do mnie zawitałaś - teraz już jest u nas Ktoś Kogo znam osobiście, a nie tylko wirtualnie:loveu: Ola nie mogę znaleźć Twojej galerii:placz: [quote name='bGirl'] Ile radości bije z Twoich fotek :loveu: Bo radosna osoba - czyli ja we własnej osobie:p je robiłam:multi::loveu: Nioooooooo i trochę mój radosny J:loveu: Quote
despera Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Witam:) Cudne fotki, zwłaszcza te widoki boskie... Miłego wypoczynku!! Quote
Doginka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Tu powolutku wpadam w panikę:crazyeye: Quote
Doginka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='gassira']uwielbiam taką pogodę w górach:loveu: Ja też:p [quote name='eria']ja tam wolę psy oglądać :eviltong: Ale na razie nie mam psów:cool3:;) - słoneczko świeci, to może dziś porobię foty:p Panika przybiera ogromne rozmiary - zaczynam płakać:placz::evil_lol: Ale powrotu już nie ma:shake: Za to jest krzyk w stronę Jarka - "oszukałeś mnie, zaufałam Ci, nienawidzę Cię itp., itd":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Takich momentów strasznych było kilka, ale jak już pokonałam lęk, to...:multi: Dopiero zaczynam podziwiać urok Kotła Goryczkowego:loveu: Quote
Doginka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Podziwiałam widoki:crazyeye::loveu: ] A moja Miśka była najlepsza - wpadła w panikę i dostała trzęsiawki, ale przezwyciężyła po kilku minutach lęk i cwaniara podjechała do mnie i krzyczy - " mamo no chodź":crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: - a ja stałam przerażona i nie mogłam się ruszyć:diabloti: Quote
Doginka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 A tu było płasko i musiałyśmy odpychać się kijkami:razz: Quote
Doginka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 I znowu stromizna:crazyeye::placz: Quote
Doginka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Potknęłam się na wystającej skałce:angryy::mad::diabloti: Quote
Doginka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Ale szybko wstałam:p I nawet robiłam fotki - ale mi nie wyszły:oops: Quote
Doginka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 No i znowu panika i zaczynam pługować:evil_lol: Quote
Doginka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 I przyjmuję dziwaczne pozycje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 gassira napisał(a):ja tam żadnych pieni nie widzę:evil_lol: Mialo byc pieknych:evil_lol: Ale sliczne widoczki:loveu: Quote
Doginka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Izabela124.']Mialo byc pieknych:evil_lol: Ale sliczne widoczki:loveu: Super, ze Ci się podobają widoczki:loveu: I kolejny strach:crazyeye::diabloti: Quote
Recommended Posts