malawaszka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 nooo panienka też ma futro niczego sobie!!!! a jakie będą miały dzieci jej i Rapera :crazyeye: Quote
ariss Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 wszytskie fotki widziałam i oczywiście sznupiaste najbardziej mi przypadły do gustu:evil_lol::loveu: idę powoli spaciulki...:loveu::bye: Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='malawaszka']nooo panienka też ma futro niczego sobie!!!! a jakie będą miały dzieci jej i Rapera :crazyeye: :crazyeye:O matko i córkonie strasz mnie:diabloti: - o tym nie myślałam:evil_lol: [quote name='gassira']wszytskie fotki widziałam i oczywiście sznupiaste najbardziej mi przypadły do gustu:evil_lol::loveu: idę powoli spaciulki...:loveu::bye: Bo sznupy zawsze górą:multi: Śpij dobrze Ewcia:loveu:;) Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Biegiem do znajomków:diabloti: Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Doginka napisał(a):Biegiem do znajomków:diabloti: taaa u mnie by było biegiem obszczekać obcych :mad::placz: Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Poleciały biegiem, bo to dwie dziepsinki:crazyeye::loveu: A tu karmicielka zwołała sznupy do kupy:evil_lol: Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Maławaszko, ale masz superaśny avek:diabloti::crazyeye::loveu: Wszystkie 3 zarośnięte jak nieboskie stworzenia:diabloti: wszystkie 3 kochają jeść:lol: Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 I oiczywiście Chiara jest najbardziej niecierpliwa:evil_lol: Bo moja arystokracja grzecznie czeka na swoją kolej:razz: Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 a dziękować :lol: a sznupy takie zarośnięte jak grubaski wyglądają pulpeciki takie :loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='malawaszka']a dziękować :lol: a sznupy takie zarośnięte jak grubaski wyglądają pulpeciki takie :loveu::loveu::loveu: Ale pod futrem są w doskonałej formie wystawowej:razz::diabloti::loveu: Jutro, tzn. już dziś idę z psimi do ZK zmierzyć wysokość Gordona:razz: Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 łomatko a po co do ZK???? ktoś się czepił??? :mad: Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 A karmicielka dalej pasie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bieganko podeserkowe:lol: Obserwacja terenu:crazyeye: Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='malawaszka']łomatko a po co do ZK???? ktoś się czepił??? :mad: W wilnie Sędzia mierzyła miarką maarską:angryy: i stwierdziła, że Gordon jest za duży, a ja wiem na 100% , że jest wzorcowy, bo Pani Basia Szczepkowska ma super miarkę profesionalną i Gordon ma 35 cm w kłębie:razz: No i umówiłam się z Panią Basieńką na dokładne mierzonko:cool3: I niebko:loveu: Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 jeny, że też Ci się tak chce na mierzenie latac :lol: ale to tak dla siebie czy do czegoś to potrzebne? :-o Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Patyczek na miarę sznaucera miniatury:evil_lol: I kolega basecik:loveu: Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 malawaszka napisał(a):jeny, że też Ci się tak chce na mierzenie latac :lol: ale to tak dla siebie czy do czegoś to potrzebne? :-o Można się odwoływać następnym razem, bo wtedy będę na 100% pewna wzrostu psa:p Ja mam reproduktory, to chcę, żeby wszystko było w nich super:razz: A do ZK mam bliziutko - idę tylko przez bulwarek:diabloti: DOBRANOC - ale jeszcze pochodzę w odwiedzinki i dopiero pójdę spać:p Quote
malawaszka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 no- co racja to racja - reproduktorki powinny być super :loveu: a wiadomo już coś o dziewczynie Raperka???? zapylona??? :razz: Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 malawaszka napisał(a): a wiadomo już coś o dziewczynie Raperka???? zapylona??? :razz: Będę wiedziała w przyszłym tygodniu, bo Agatka idzie z Boni na USG:p Quote
panienkabubu Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Doginka napisał(a):Chiarce też przydałoby już się trymowanko - chyba debiutujemy w Krakowie:razz: o to chyba się poznamy :cool3: Rzeczywiście obetnij te psy, bo wyglądają jak nie wiem co :evil_lol: Quote
furciaczek Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Fajne nawet takie zarosniete:lol::loveu: Quote
Doginka Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 panienkabubu napisał(a):o to chyba się poznamy :cool3: Rzeczywiście obetnij te psy, bo wyglądają jak nie wiem co :evil_lol: To jak będziesz w Krakowie i mnie uwidzisz, to zaczep mnie, bo ja jestem z tych bardziej nieśmiałych:oops::diabloti: furciaczek napisał(a):Fajne nawet takie zarosniete:lol::loveu: Fajne jak nie trzeba włosa trymować, bo po Gordonie będę miała rany na palcach:placz: Quote
panienkabubu Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Mój przyjazd do Krakowa jeszcze nie jest pewny, waham się między dwoma wystawami :cool3: Ale jak przyjadę to nawiedzę :cool3: Quote
Recommended Posts