ariss Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Doginka napisał(a): A o czym gadulili??????:-o Oj masz rację - przedwczoraj mi się pochwaliła, że ma chłopaka i że się już całowała - tak z jęzorem:crazyeye::cool3: - jestem w szoku - 13 lat:crazyeye: o tym jak rodzice nie panyją nad sobą i leją swoje dzieci:crazyeye: Ty to lepiej za jakieś dwa latka to już jaj proszki wciskaj bo babcią zostaniesz:roll: Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 gassira napisał(a):o tym jak rodzice nie panyją nad sobą i leją swoje dzieci:crazyeye: Ty to lepiej za jakieś dwa latka to już jaj proszki wciskaj bo babcią zostaniesz:roll: Rany, straszne jak rodzice bija swoje dzieci :-(. Quote
Doginka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 gassira napisał(a):o tym jak rodzice nie panyją nad sobą i leją swoje dzieci:crazyeye: Ty to lepiej za jakieś dwa latka to już jaj proszki wciskaj bo babcią zostaniesz:roll: Myślę, że Miśka jest rozsądną dziewczynką i szybko babcią mnie nie zrobi:p Quote
ariss Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Doginka napisał(a):Myślę, że Miśka jest rozsądną dziewczynką i szybko babcią mnie nie zrobi:p miejmy nadzieję:lol: Quote
Doginka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Sorki Dziołszki, ale naprawdę muszę już się kimnąć, bo nie dam rady wstać, a była teściowa przyjedzie po Miśkę i zastanie bałagan w domu. Ja jak wróciliśmy z gór rzuciłam torby na środku i tak stoją do dzisiaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A więc Quote
ariss Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Doginka']Sorki Dziołszki, ale naprawdę muszę już się kimnąć, bo nie dam rady wstać, a była teściowa przyjedzie po Miśkę i zastanie bałagan w domu. Ja jak wróciliśmy z gór rzuciłam torby na środku i tak stoją do dzisiaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A więc No dobra,niech będzie:roll: Pappapappatalo Quote
panienkabubu Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Doginka']Oj masz rację - przedwczoraj mi się pochwaliła, że ma chłopaka i że się już całowała - tak z jęzorem:crazyeye::cool3: - jestem w szoku - 13 lat:crazyeye: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja w jej wieku nie wiedziałam, co to chłopcy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='gassira']o tym jak rodzice nie panyją nad sobą i leją swoje dzieci:crazyeye: ożesz, to już było? ech przegapiłam :roll: Ty to lepiej za jakieś dwa latka to już jaj proszki wciskaj bo babcią zostaniesz:roll: Nie dramatyzuj :roll: [quote name='Doginka']Myślę, że Miśka jest rozsądną dziewczynką i szybko babcią mnie nie zrobi:p No właśnie :loveu: Tak w ogóle wspominałam, że Miśka jest śliczna? :loveu: Te zdjecia na początku Waszej galerii są po prostu cudowne :loveu: Quote
ariss Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 panienkabubu napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ożesz, to już było? ech przegapiłam :roll: Nie dramatyzuj :roll: no tak jakoś:roll: czemu dramatyzuje:crazyeye:a co w tym złego??? Quote
eria Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Oj masz rację - przedwczoraj mi się pochwaliła, że ma chłopaka i że się już całowała - tak z jęzorem:crazyeye::cool3: - jestem w szoku - 13 lat:crazyeye: ah ta dzisiejsza młodzież :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ty to lepiej za jakieś dwa latka to już jaj proszki wciskaj bo babcią zostaniesz:roll: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
panienkabubu Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 gassira - bo uważam, że Dominika jest dość rozsądna, mimo, że jej nie znam osobiście :cool3: I nie będzie jej to potrzebne :cool3: eria - dzisiejsza jest faktycznie zaskakująca :evil_lol: A my jacy byliśmy? :evil_lol: Quote
Doginka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 panienkabubu napisał(a): ...Tak w ogóle wspominałam, że Miśka jest śliczna? :loveu: Te zdjecia na początku Waszej galerii są po prostu cudowne :loveu: Dzięki - ja też myślę, że babcią szybko nie zostanę, bo za dobrze znam swoja córę:loveu::loveu::loveu: - to jeszcze dzidzia i pieszczocha:loveu: A zauważyłaś może po kim Dominika taka śliczna jest:razz::diabloti::evil_lol: Cześć Dziewczyny Wszystkie i Każda z osobna:hand: Nie popiszemy sobie dzisiaj, bo lecę qrować chorą mamcię:placz:Miałam nadzieję na pyszny obiadek, a tymczasem to ja muszę zrobić go mamie:cool3: No to pa pa:hand: Wszystkim, którzy wybierają się do Rzeszowa życzę sukcesów :loveu::hand: Quote
ariss Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 panienkabubu napisał(a):gassira - bo uważam, że Dominika jest dość rozsądna, mimo, że jej nie znam osobiście :cool3: I nie będzie jej to potrzebne :cool3: a na czy ma polegać ten rozsądek???bo nie bardzo wiem,na tym że tak wcześnie nie zacznie,czy na tym że sama się zabezpieczy? Doginka nie wątpie w to że Miśka jest rozsądna-ale wydaje mi się że większość młodych babć tak myślała o swoich pociechach;) Quote
Doginka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 gassira napisał(a):a na czy ma polegać ten rozsądek???bo nie bardzo wiem,na tym że tak wcześnie nie zacznie,czy na tym że sama się zabezpieczy? Doginka nie wątpie w to że Miśka jest rozsądna-ale wydaje mi się że większość młodych babć tak myślała o swoich pociechach;) Ja miałam 25 lat jak urodziła się Miśka:p - to jest wiek jak w sam raz na mamę i nie była to wpadka, ale zaplanowana ciąża:eviltong: Nikt mnie nie pilnował i nigdy mama mi nic nie zakazywała, a mimo to zawsze wiedziałam, kiedy zastopować napalonych nażeczonych:diabloti::razz::eviltong: A z Dominiką rozmawiam i wiem, że nie zostanę za szybko babcią:razz: - ona jest w 100% jak ja:multi::cool3: Quote
ariss Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Doginka napisał(a):Ja miałam 25 lat jak urodziła się Miśka:p - to jest wiek jak w sam raz na mamę i nie była to wpadka, ale zaplanowana ciąża:eviltong: Nikt mnie nie pilnował i nigdy mama mi nic nie zakazywała, a mimo to zawsze wiedziałam, kiedy zastopować napalonych nażeczonych:diabloti::razz::eviltong: A z Dominiką rozmawiam i wiem, że nie zostanę za szybko babcią:razz: - ona jest w 100% jak ja:multi::cool3: no to świetnie:multi:...tylko jak ktoś nie chce stopować;):evil_lol::diabloti: Quote
Doginka Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 gassira napisał(a):no to świetnie:multi:...tylko jak ktoś nie chce stopować;):evil_lol::diabloti: Jak już ktoś nie chce, to wychodzą takie śliczne Domisie:diabloti::razz::loveu: Quote
ariss Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Doginka napisał(a):Jak już ktoś nie chce, to wychodzą takie śliczne Domisie:diabloti::razz::loveu: Uciekam powoli palulu;) Branocka:evil_lol:;) Quote
Doginka Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 gassira napisał(a):Uciekam powoli palulu;) Branocka:evil_lol:;) Miłych senków życzę Tobie i Gassuli:loveu::hand: Quote
Doginka Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Bra Noc :hand:. Pa pa:hand::loveu: Quote
eria Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 dzieńdogoberek !!! postaram się coś zrobić z tych fot co u mnie wkleiłaś, ale dopiero wieczorkiem :) edit - co tu tak cicho dzisiaj !? Quote
malawaszka Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 jajkuuu no gaduły - tyle nadrabiania :mad: ale poczytałam o wychowywaniu dzieci i o tym jacy bylismy jeszcze wczoraj :evil_lol: no i fotki też obejrzałam, żeby nie było :eviltong: Quote
Doginka Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 [quote name='eria']dzieńdogoberek !!! postaram się coś zrobić z tych fot co u mnie wkleiłaś, ale dopiero wieczorkiem :) edit - co tu tak cicho dzisiaj !? Oooooooooo:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Eria, ale cuo - dzięki za super niespodziankę. Dogo nie dziełało mi 3 dni,. dziś wchodzę, a tu takie piękności dla mnie wykonałaś - KOCHAM CIĘ...ZA TO:loveu:(ktoś inny napisałby - Kocham Cię Misiu:diabloti:) [quote name='malawaszka']jajkuuu no gaduły - tyle nadrabiania :mad: ale poczytałam o wychowywaniu dzieci i o tym jacy bylismy jeszcze wczoraj :evil_lol: no i fotki też obejrzałam, żeby nie było :eviltong: Ja dalej jestem dzieckiem:eviltong::diabloti: Dziś odebrałam prawo jazdy i już nawet jeździłam po Wawce:multi::multi::multi: Quote
ariss Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 to może jutro na pola dojedziesz????= Wreszcie dogo działa:multi: Quote
Doginka Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 gassira napisał(a):to może jutro na pola dojedziesz????= Wreszcie dogo działa:multi: Nie:shake: dojadę na Pola, bo J nie chce mi dać samochodu:angryy: Też się cieszę, że dogo ziała:multi::multi::multi: Cześć Ewa:loveu: Quote
Recommended Posts