Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doginka napisał(a):

A o czym gadulili??????:-o

Oj masz rację - przedwczoraj mi się pochwaliła, że ma chłopaka i że się już całowała - tak z jęzorem:crazyeye::cool3: - jestem w szoku - 13 lat:crazyeye:

o tym jak rodzice nie panyją nad sobą i leją swoje dzieci:crazyeye:

Ty to lepiej za jakieś dwa latka to już jaj proszki wciskaj bo babcią zostaniesz:roll:

Posted

gassira napisał(a):

Ty to lepiej za jakieś dwa latka to już jaj proszki wciskaj bo babcią zostaniesz:roll:

Rany, straszne jak rodzice bija swoje dzieci :-(.

Posted

gassira napisał(a):

Myślę, że Miśka jest rozsądną dziewczynką i szybko babcią mnie nie zrobi:p

Posted

Sorki Dziołszki, ale naprawdę muszę już się kimnąć, bo nie dam rady wstać, a była teściowa przyjedzie po Miśkę i zastanie bałagan w domu. Ja jak wróciliśmy z gór rzuciłam torby na środku i tak stoją do dzisiaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A więc

Posted

[quote name='Doginka']Sorki Dziołszki, ale naprawdę muszę już się kimnąć, bo nie dam rady wstać, a była teściowa przyjedzie po Miśkę i zastanie bałagan w domu. Ja jak wróciliśmy z gór rzuciłam torby na środku i tak stoją do dzisiaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A więc

No dobra,niech będzie:roll:

Pappapappatalo

Posted

[quote name='Doginka']Oj masz rację - przedwczoraj mi się pochwaliła, że ma chłopaka i że się już całowała - tak z jęzorem:crazyeye::cool3: - jestem w szoku - 13 lat:crazyeye:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Ja w jej wieku nie wiedziałam, co to chłopcy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='gassira']o tym jak rodzice nie panyją nad sobą i leją swoje dzieci:crazyeye:
ożesz, to już było? ech przegapiłam :roll:

Nie dramatyzuj :roll:

[quote name='Doginka']Myślę, że Miśka jest rozsądną dziewczynką i szybko babcią mnie nie zrobi:p

No właśnie :loveu:
Tak w ogóle wspominałam, że Miśka jest śliczna? :loveu: Te zdjecia na początku Waszej galerii są po prostu cudowne :loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

ożesz, to już było? ech przegapiłam :roll:

Nie dramatyzuj :roll:

no tak jakoś:roll:

czemu dramatyzuje:crazyeye:a co w tym złego???

Posted

Oj masz rację - przedwczoraj mi się pochwaliła, że ma chłopaka i że się już całowała - tak z jęzorem:crazyeye::cool3: - jestem w szoku - 13 lat:crazyeye:

ah ta dzisiejsza młodzież :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

gassira - bo uważam, że Dominika jest dość rozsądna, mimo, że jej nie znam osobiście :cool3: I nie będzie jej to potrzebne :cool3:

eria - dzisiejsza jest faktycznie zaskakująca :evil_lol:
A my jacy byliśmy? :evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):

...Tak w ogóle wspominałam, że Miśka jest śliczna? :loveu: Te zdjecia na początku Waszej galerii są po prostu cudowne :loveu:

Dzięki - ja też myślę, że babcią szybko nie zostanę, bo za dobrze znam swoja córę:loveu::loveu::loveu: - to jeszcze dzidzia i pieszczocha:loveu:
A zauważyłaś może po kim Dominika taka śliczna jest:razz::diabloti::evil_lol:

Cześć Dziewczyny Wszystkie i Każda z osobna:hand:
Nie popiszemy sobie dzisiaj, bo lecę qrować chorą mamcię:placz:Miałam nadzieję na pyszny obiadek, a tymczasem to ja muszę zrobić go mamie:cool3:
No to pa pa:hand:
Wszystkim, którzy wybierają się do Rzeszowa życzę sukcesów :loveu::hand:

Posted

panienkabubu napisał(a):
gassira - bo uważam, że Dominika jest dość rozsądna, mimo, że jej nie znam osobiście :cool3: I nie będzie jej to potrzebne :cool3:

a na czy ma polegać ten rozsądek???bo nie bardzo wiem,na tym że tak wcześnie nie zacznie,czy na tym że sama się zabezpieczy?

Doginka nie wątpie w to że Miśka jest rozsądna-ale wydaje mi się że większość młodych babć tak myślała o swoich pociechach;)

Posted

gassira napisał(a):
a na czy ma polegać ten rozsądek???bo nie bardzo wiem,na tym że tak wcześnie nie zacznie,czy na tym że sama się zabezpieczy?

Doginka nie wątpie w to że Miśka jest rozsądna-ale wydaje mi się że większość młodych babć tak myślała o swoich pociechach;)

Ja miałam 25 lat jak urodziła się Miśka:p - to jest wiek jak w sam raz na mamę i nie była to wpadka, ale zaplanowana ciąża:eviltong: Nikt mnie nie pilnował i nigdy mama mi nic nie zakazywała, a mimo to zawsze wiedziałam, kiedy zastopować napalonych nażeczonych:diabloti::razz::eviltong:
A z Dominiką rozmawiam i wiem, że nie zostanę za szybko babcią:razz: - ona jest w 100% jak ja:multi::cool3:

Posted

Doginka napisał(a):
Ja miałam 25 lat jak urodziła się Miśka:p - to jest wiek jak w sam raz na mamę i nie była to wpadka, ale zaplanowana ciąża:eviltong: Nikt mnie nie pilnował i nigdy mama mi nic nie zakazywała, a mimo to zawsze wiedziałam, kiedy zastopować napalonych nażeczonych:diabloti::razz::eviltong:
A z Dominiką rozmawiam i wiem, że nie zostanę za szybko babcią:razz: - ona jest w 100% jak ja:multi::cool3:

no to świetnie:multi:...tylko jak ktoś nie chce stopować;):evil_lol::diabloti:

Posted

gassira napisał(a):
no to świetnie:multi:...tylko jak ktoś nie chce stopować;):evil_lol::diabloti:

Jak już ktoś nie chce, to wychodzą takie śliczne Domisie:diabloti::razz::loveu:

Posted

[quote name='eria']dzieńdogoberek !!!
postaram się coś zrobić z tych fot co u mnie wkleiłaś, ale dopiero wieczorkiem :)

edit - co tu tak cicho dzisiaj !?

Oooooooooo:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Eria, ale cuo - dzięki za super niespodziankę.
Dogo nie dziełało mi 3 dni,. dziś wchodzę, a tu takie piękności dla mnie wykonałaś - KOCHAM CIĘ...ZA TO:loveu:(ktoś inny napisałby - Kocham Cię Misiu:diabloti:)
[quote name='malawaszka']jajkuuu no gaduły - tyle nadrabiania :mad: ale poczytałam o wychowywaniu dzieci i o tym jacy bylismy jeszcze wczoraj :evil_lol:

no i fotki też obejrzałam, żeby nie było :eviltong:
Ja dalej jestem dzieckiem:eviltong::diabloti:

Dziś odebrałam prawo jazdy i już nawet jeździłam po Wawce:multi::multi::multi:

Posted

gassira napisał(a):
to może jutro na pola dojedziesz????=
Wreszcie dogo działa:multi:

Nie:shake: dojadę na Pola, bo J nie chce mi dać samochodu:angryy:
Też się cieszę, że dogo ziała:multi::multi::multi:
Cześć Ewa:loveu: