Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

panienkabubu napisał(a):
Biedna, co się stało? :buzi:

Pozwloisz, że przemilczę? Powiem tylko, że jestem silna i jakoś sobie poradzę. A jak najdą mnie czarne myśli, to poodwiedzam Was Dogociółki i od razu dobry nastrój mi powróci, bo nie zamierzam rozpaczać przez ochydnych facetów - już nigdy:angryy::mad:

bGirl napisał(a):
Witaj kochana

zawsze tak podosłoną nocy nas odwiedzasz,

tulasek dla Ciebie na poprawienie samopoczucia

bGirl dzięki za PW. Podniosłaś mnie na duchu:loveu::loveu::loveu:
Dziś jest już lepiej i z każdym dniem będzie lepiej i .....poradzę sobie:p - przecież mam moje najukochańsze stworzonka na świecie - Miśkę i psy:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Doginka']
bGirl dzięki za PW. Podniosłaś mnie na duchu:loveu::loveu::loveu:
Dziś jest już lepiej i z każdym dniem będzie lepiej i .....poradzę sobie:p - przecież mam moje najukochańsze stworzonka na świecie - Miśkę i psy:loveu::loveu::loveu:

I tak trzymaj, pamiętaj tutaj tez
masz silne zaplecze pomocnych "łapek"

P.S.
nie ma za co dziękować

Posted

[quote name='gassira']Kochana trzymaj się cieplutko,trzeba wziąść się w garść,zadrzeć nos do góry i zaraz wszystko się ułoży:buzi:
No i właśnie tak robię:p

A teraz kilka fotek;)

Posted

[quote name='gassira']nawet nie wiedziałam,że tak się stęsknilam za widokiem Twoich sznupiastych:loveu:
Czasem dobrze Was wypościć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - wtedy bardziej tęsknicie do moich burków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: