panienkabubu Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Zobacz co znalazłam w google, Doginko:loveu: Quote
Cheritka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Witano dziewczynki i chłopaczki :cool3: Quote
Doginka Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Mam doła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz::placz::placz: Quote
Doginka Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 To nie ja napisałam, ale pasuje do mojego samopoczucia:-( Quote
Doginka Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 malawaszka napisał(a):Doginko :calus: oć przytulę! Już idę:sad::scared::p Quote
Doginka Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Spać nie mogę:placz:, więc wrzucam 5 fot:p - moje zarościaki:loveu: Quote
Doginka Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 A niech tam - jeszcze 5 :razz:;) Mój Ciapuletka:loveu: Zarośnięty jak dziad:evil_lol: DOBRANOC:bye::bye::bye: Quote
WinterGirl Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Witaj kochana zawsze tak podosłoną nocy nas odwiedzasz, tulasek dla Ciebie na poprawienie samopoczucia Quote
ariss Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Kochana trzymaj się cieplutko,trzeba wziąść się w garść,zadrzeć nos do góry i zaraz wszystko się ułoży:buzi: Quote
Doginka Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 panienkabubu napisał(a):Biedna, co się stało? :buzi: Pozwloisz, że przemilczę? Powiem tylko, że jestem silna i jakoś sobie poradzę. A jak najdą mnie czarne myśli, to poodwiedzam Was Dogociółki i od razu dobry nastrój mi powróci, bo nie zamierzam rozpaczać przez ochydnych facetów - już nigdy:angryy::mad: bGirl napisał(a):Witaj kochana zawsze tak podosłoną nocy nas odwiedzasz, tulasek dla Ciebie na poprawienie samopoczucia bGirl dzięki za PW. Podniosłaś mnie na duchu:loveu::loveu::loveu: Dziś jest już lepiej i z każdym dniem będzie lepiej i .....poradzę sobie:p - przecież mam moje najukochańsze stworzonka na świecie - Miśkę i psy:loveu::loveu::loveu: Quote
WinterGirl Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Doginka'] bGirl dzięki za PW. Podniosłaś mnie na duchu:loveu::loveu::loveu: Dziś jest już lepiej i z każdym dniem będzie lepiej i .....poradzę sobie:p - przecież mam moje najukochańsze stworzonka na świecie - Miśkę i psy:loveu::loveu::loveu: I tak trzymaj, pamiętaj tutaj tez masz silne zaplecze pomocnych "łapek" P.S. nie ma za co dziękować Quote
Doginka Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='gassira']Kochana trzymaj się cieplutko,trzeba wziąść się w garść,zadrzeć nos do góry i zaraz wszystko się ułoży:buzi: No i właśnie tak robię:p A teraz kilka fotek;) Quote
ariss Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 nawet nie wiedziałam,że tak się stęsknilam za widokiem Twoich sznupiastych:loveu: Quote
Doginka Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 [quote name='gassira']nawet nie wiedziałam,że tak się stęsknilam za widokiem Twoich sznupiastych:loveu: Czasem dobrze Was wypościć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - wtedy bardziej tęsknicie do moich burków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 CIAPCIO robi siusiu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts