panienkabubu Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Piękna zima :loveu: Ale ja już wolę wiosnę:loveu: my dzisiaj mieliśmy słoneczko, a ja siedziałam na praktykach i psy nawet nie mogły wyjść ze mną na spacer biedne :( błagam niech nie pada i nie śnieży do weekendu :cool3: Quote
AnkaG Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Aleee macie fajowo. Zazdraszczam chociaż nie jeżdzę na nartach. :p Fajne foteczki. :lol: Quote
Cheritka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Foteczki są wspaniałym wspomnieniem, ale szkoda, że to tak krótko trwało, no nie :lol: Quote
Doginka Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 gassira napisał(a):jakbyś spróbowała to byś zdanie zmieniła:evil_lol: Ja chodzić dobrze nie umiałam a już na nartach jeździłam;)i po 9 latach spróbowałam na desce i od tego czasu narty kurzą się w piwnicy;)a na desce też już chyba 9 lat jeżdzę;) bGirl napisał(a):spróbuj, moje początki na desce były ciężkie, ale ile przy tym śmiechu było(..) teraz już jej nie zamienie...:loveu: zmiany są dobre:eviltong: Dziewczyny - Wy jesteście młode, to możecie śmigać na desce, a ja już starowinka - w kościach mi chrupie - to sport dla mlodzieży:diabloti::razz: Izabela124. napisał(a):Witanko Ale widac tam wam fajnie, pozdrawiam Było fajnie, ale już wróciliśmy:p Quote
Doginka Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 malawaszka napisał(a):super fotki :laola: a Miśkla z tym soplem buuahahahaha świntucha i jaki miny robi :diabloti::evil_lol: Aaa Ty zbereźnico jedna Ty...:cool3::evil_lol: Dzaga napisał(a):ale fajnie wam... Buziaczki z ciepłego Wrocławia :loveu: Ooo:crazyeye:Buziaki z deszczowej Wawki:loveu: furciaczek napisał(a):Suuuuuper foteczki:loveu::multi: :loveu::loveu::loveu: panienkabubu napisał(a):Piękna zima :loveu: Ale ja już wolę wiosnę:loveu: my dzisiaj mieliśmy słoneczko, a ja siedziałam na praktykach i psy nawet nie mogły wyjść ze mną na spacer biedne :( błagam niech nie pada i nie śnieży do weekendu :cool3: Mam takie same życzenia - ja chcę już wiosnę!!!!!!:placz::diabloti: AnkaG napisał(a):Aleee macie fajowo. Zazdraszczam chociaż nie jeżdzę na nartach. :p Fajne foteczki. :lol: Fajowo to było, ale już minęło:p Cheritka napisał(a):Foteczki są wspaniałym wspomnieniem, ale szkoda, że to tak krótko trwało, no nie :lol: Oj tak tak - ale ja lubię zimą w góry na krótko jechać i wracać i znów jechać i tak w kółko, bo zimą mi się szybko nudzi w górach - latem to co innego:loveu::loveu::loveu: Zaraz dalsza relacja foto... Quote
Doginka Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Zacznijmy od ...obiadu:diabloti: - jak na śniadanko przystało:diabloti: Quote
panienkabubu Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 ech jak ja kocham Zakopane :loveu::loveu::loveu: i nawet wiem, gdzie jedliście :cool3: Quote
panienkabubu Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 gassira napisał(a):Sylwia leje:mad: właśnie :evil_lol: to Wasza wina :evil_lol: Quote
ariss Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Izabela124. napisał(a):Ale piene zdjecia:crazyeye: ja tam żadnych pieni nie widzę:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 http://images6.fotosik.pl/122/3043420986960a18.jpg ona całą sama wciągnęła? :evil_lol: Quote
Doginka Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='panienkabubu']ech jak ja kocham Zakopane :loveu::loveu::loveu: i nawet wiem, gdzie jedliście :cool3: Tiaaaa - pyszne zarełko było [quote name='gassira']Sylwia leje:mad: to nie moja wina:eviltong: [quote name='panienkabubu']właśnie :evil_lol: to Wasza wina :evil_lol: nie:shake: nie:shake: nieeeeeeeeeeee:shake:!!!!!!!!!!!!!!!:eviltong: [quote name='Izabela124.']Ale piene zdjecia:crazyeye: Będą jeszcze ładniejsze z Kasprowego:loveu: [quote name='gassira']ja tam żadnych pieni nie widzę:evil_lol: a ja nie słyszę:evil_lol: [quote name='Dzaga']Śliczne zdjącia :evil_lol: wiem [quote name='Helga&Ares']http://images6.fotosik.pl/122/3043420986960a18.jpg ona całą sama wciągnęła? :evil_lol: Dała nam po jednej cząstce:diabloti: Quote
Figafiga Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 ale bym pojechała do Zakopca, może w wakacje się uda...ale pieniążki na ślub potrzebne i krucho z kaską, wyniuchaliśmy cudowne żarełko na krupówkach w OWCZARNI cud miód i malinka:diabloti: Quote
Helga&Ares Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Doginka napisał(a): Dała nam po jednej cząstce:diabloti: a mogę wiedzieć gdzie ona to wmieściła :-o:-o:-o:-o Quote
Doginka Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 [quote name='Figafiga']ale bym pojechała do Zakopca, może w wakacje się uda...ale pieniążki na ślub potrzebne i krucho z kaską, wyniuchaliśmy cudowne żarełko na krupówkach w OWCZARNI cud miód i malinka:diabloti: A my jedliśmy w Morskim Oku:p - pychotka papu:loveu: [quote name='Helga&Ares']a mogę wiedzieć gdzie ona to wmieściła :-o:-o:-o:-o Ona zamiast żołądka ma wór rozciągliwy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dogo mi muli:angryy: i dlatego idę dziś wcześnie spać nie wstawiając foteczek:cool3: Quote
ariss Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 nie możliwe,coś czuje że się jeszcze pojawisz;):evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Dogi SUPER fotki :loveu::loveu::loveu: . Quote
WinterGirl Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ile radości bije z Twoich fotek :loveu: Quote
Doginka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='gassira']nie możliwe,coś czuje że się jeszcze pojawisz;):evil_lol: Pojawiam się w tej chwili - wstawię kilka foto i zmykam z domku, bo słoneczko swieci:multi: Quote
Doginka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 A to już kolejka na Kasprowy Wierch:diabloti::razz: Widoczki z wagonika:crazyeye: Quote
Doginka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Moje gooeckowate cosie:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts