Doginka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Ka-Vanga']czekaj no jeszcze nic nie pije, ale moge sobie drinka jakiegos zrobic :evil_lol:. Ola poczekaj na mnie - ja sobie Jasia wędrowniczka zapodam:p Od tego powinnam zacząć:diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Doginka']Ola poczekaj na mnie - ja sobie Jasia wędrowniczka zapodam:p Dobra czekam, ale szybko :evil_lol:. Quote
ariss Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ka-Vanga napisał(a):czekaj no jeszcze nic nie pije, ale moge sobie drinka jakiegos zrobic :evil_lol:. nie ma to jak 3 baby upijające się przed monitorem:p;) Doginka jam mam w barku tylko Jasia,po ostatnim szaleństwie straszna pustka -samo szkło:roll: Quote
Doginka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 I pieski właścicielki naszej willi:loveu: Quote
ariss Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 mało gadatliwa ta Doginka dzisiaj:roll:;)tylko fotki i fotki jakby to była jakaś galeria:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 gassira napisał(a):nie ma to jak 3 baby upijające się przed monitorem:p;) Doginka jam mam w barku tylko Jasia,po ostatnim szaleństwie straszna pustka -samo szkło:roll: Zapomnialas dodac wredne baby :lol: ;). To dawajcie do mnie, ja mam full wypas alkoholu :loveu:. Quote
ariss Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Zapomnialas dodac wredne baby :lol: ;). To dawajcie do mnie, ja mam full wypas alkoholu :loveu:. czekaj,jak Doginka przyjedzie po mnie tym rowerem z koszykiem:evil_lol:to może na rano będziemy:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 gassira napisał(a):mało gadatliwa ta Doginka dzisiaj:roll:;)tylko fotki i fotki jakby to była jakaś galeria:evil_lol: WLASNIE! O tym samym pomyslalam :diabloti: :mad:. Quote
Doginka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='gassira']nie ma to jak 3 baby upijające się przed monitorem:p;) Doginka jam mam w barku tylko Jasia,po ostatnim szaleństwie straszna pustka -samo szkło:roll: Ja mam Jasia, Scotcha, Martini Bianco i jakiś rum:crazyeye::p:multi: Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 gassira napisał(a):czekaj,jak Doginka przyjedzie po mnie tym rowerem z koszykiem:evil_lol:to może na rano będziemy:evil_lol: Buahahaha, nie no zaplulam monitor :lol::lol::lol::lol:. Ewa przyznaj sie ile Ty juz dzis wypilas:diabloti:. Quote
ariss Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ka-Vanga napisał(a):Buahahaha, nie no zaplulam monitor :lol::lol::lol::lol:. Ewa przyznaj sie ile Ty juz dzis wypilas:diabloti:. troszku wypiłam,ale jeszcze wiem co mówię:evil_lol:czas dojazdu chyba dobry mi wyszedł:evil_lol:;) Quote
Doginka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='gassira']czekaj,jak Doginka przyjedzie po mnie tym rowerem z koszykiem:evil_lol:to może na rano będziemy:evil_lol: Roer mam , ale kosza brak:eviltong::diabloti: [quote name='Ka-Vanga']WLASNIE! O tym samym pomyslalam :diabloti: :mad:. He he he:cool3: Gdzie głowa, gdzie doopa???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Tajemniczy Don Pedro:evil_lol::loveu::diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 gassira napisał(a):troszku wypiłam,ale jeszcze wiem co mówię:evil_lol:czas dojazdu chyba dobry mi wyszedł:evil_lol:;) A myslisz, ze ja wiem? Doginka na koncu swiata mieszka, no i jeszcze tego koszyka nie ma :placz:. Quote
ariss Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ty to masz chyba jakiś romantyczny nastrój:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tajemniczy Don Pedro:roflt: Quote
ariss Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Sylwia pogadałabyś z nami a nie w rozmowe jakimiś fotkami się wcinasz:evil_lol: Quote
Doginka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 gassira napisał(a):Ty to masz chyba jakiś romantyczny nastrój:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tajemniczy Don Pedro:roflt: Nastrój do spania, bo rano muszę dominikę spakować na wyjazd do dziadków:cool3: - dopiero dojrzałam, która jest godzina:crazyeye: Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 gassira napisał(a):Sylwia pogadałabyś z nami a nie w rozmowe jakimiś fotkami się wcinasz:evil_lol: Wlasnie wlasnie, a potem ciezko znalezc tekst, tylko fotki i fotki :eviltong:. Quote
Doginka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 gassira napisał(a):Sylwia pogadałabyś z nami a nie w rozmowe jakimiś fotkami się wcinasz:evil_lol: Z fotkami koniec:razz: Quote
Ka-Vanga Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Doginka napisał(a):Nastrój do spania, bo rano muszę dominikę spakować na wyjazd do dziadków:cool3: - dopiero dojrzałam, która jest godzina:crazyeye: A ona raczek nie ma :eviltong:? Quote
ariss Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Doginka napisał(a):Nastrój do spania, bo rano muszę dominikę spakować na wyjazd do dziadków:cool3: - dopiero dojrzałam, która jest godzina:crazyeye: ja to czekam na rozmowy w toku bo po południu nie obejrzałam:shake:,a dziś szokujący odcinek:crazyeye: Quote
ariss Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ka-Vanga napisał(a):A ona raczek nie ma :eviltong:? no właśnie,ona już dawno o chłopach myśli a Ty ją jeszcze pakujesz:roll:;) Quote
Doginka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Ka-Vanga napisał(a):A ona raczek nie ma :eviltong:? ma śliczne małe rączki:loveu::eviltong: gassira napisał(a):ja to czekam na rozmowy w toku bo po południu nie obejrzałam:shake:,a dziś szokujący odcinek:crazyeye: A o czym gadulili??????:-o gassira napisał(a):no właśnie,ona już dawno o chłopach myśli a Ty ją jeszcze pakujesz:roll:;) Oj masz rację - przedwczoraj mi się pochwaliła, że ma chłopaka i że się już całowała - tak z jęzorem:crazyeye::cool3: - jestem w szoku - 13 lat:crazyeye: Quote
Recommended Posts