Figafiga Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 a tak w ogóle to dzień dobry :diabloti: Quote
panienkabubu Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Hmmmmm a to Wy cały czas byliście w Zakopcu czy tak dojeżdżacie co jakiś czas? :evil_lol: Quote
Cheritka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 :eviltong:Doginka napisał(a):Ewa, pewnie, ze chcę - a drogo było????:cool3: No............. zależy od tego ile kto zarabia :eviltong:. Ale warto było, a jak juz tam jesteś lato nad Balatonem :eviltong: wczasy fajne i nie drogo i blisko do Wiednia :cool3:. Quote
Doginka Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 [quote name='Figafiga']ja tez życzę dobranoc...właśnie skończyłam oglądać Pachnidło...ufff:cool1: Hmmmm, miałam na to iść do kina, ale jakoś mi wypadło z głowy i już nie poszłam:shake: [quote name='Figafiga']a tak w ogóle to dzień dobry :diabloti: Dobry wieczór:p [quote name='bGirl']Cześć zakopana Doginko ;) Oj zakopana, zakopana :diabloti:- mózg mi się zakopał i postanowiłam zrobić sobie wolne od nart:razz: [quote name='panienkabubu']Hmmmmm a to Wy cały czas byliście w Zakopcu czy tak dojeżdżacie co jakiś czas? :evil_lol: Dojeżdżamy sobie według potrzeb:diabloti::p [quote name='Cheritka']:eviltong: No............. zależy od tego ile kto zarabia :eviltong:. Ale warto było, a jak juz tam jesteś lato nad Balatonem :eviltong: wczasy fajne i nie drogo i blisko do Wiednia :cool3:. To ja chyba nie zarabiam, bo nie pracuję:shake::shake::shake:, ale na wystawy i tak pojadę:multi: Wgrywam fotki z dzisiejszego dnia:razz:;) - wieczorem będą w fotogalerii:p Quote
panienkabubu Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 I nie straszne Wam korki warszawskie w Raszynie itd? :evil_lol: Quote
Doginka Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 [quote name='panienkabubu']I nie straszne Wam korki warszawskie w Raszynie itd? :evil_lol: My jakoś mamy szczęście i nigdy jeszcze na korek nie trafiliśmy:diabloti::razz: A to foteczki:p Quote
Ka-Vanga Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Figafiga napisał(a):Ciekawy film...patrząc na opisywane zapachy normalnie je czułam...mimo monitora i mega kataru...przesłanie też niezłe...a te widoki na początku:crazyeye: Czy to moze o tym chlopaku co mordowal mlode niewinne dziewczyny dla ich zapachu??????? Quote
Ka-Vanga Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Doginka'] Doginko SWIETNE fotki, a ta w ogole piekna!!!!!! Quote
Pysia Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Super kobieto fotki porobiłaś :multi: A jakosciowo? Przecież fotografia na życie nie zarabiamy ;) Zresztą nie jest tak źle ;) Moje gorsze :evil_lol: Quote
Doginka Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 [quote name='Ka-Vanga']Doginko SWIETNE fotki, a ta w ogole piekna!!!!!! Ola, ta cholerna wrona zrobiła na mnie nalot:mad::mad::evil_lol: - a ja strasznie boję się ptaków - do tego stopnia, że zdarza mi się mdleć ze strachu:razz: A to sznupeczka - wstydam się, bo zapomniałam jak się wabi:oops::oops::oops: Quote
eria Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 kuniki piękne:loveu:, ale śnieg nie :evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Doginka napisał(a):Ola, ta cholerna wrona zrobiła na mnie nalot:mad::mad::evil_lol: - a ja strasznie boję się ptaków - do tego stopnia, że zdarza mi się mdleć ze strachu:razz: Hihi, a to niedobła wrona :evil_lol:. eria napisał(a):kuniki piękne:loveu:, ale śnieg nie :evil_lol: Oj Eria, snieg jest extra bo w gorach :evil_lol:. Quote
Doginka Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 [quote name='Pysia']Super kobieto fotki porobiłaś :multi: A jakosciowo? Przecież fotografia na życie nie zarabiamy ;) Zresztą nie jest tak źle ;) Moje gorsze :evil_lol: Obie robimy piękne foty, a jak ktoś uważa inaczej to go obie...:mad::mad::mad::diabloti: [quote name='eria']kuniki piękne:loveu:, ale śnieg nie :evil_lol: A co masz do mojego górskiego śniegu??:hmmmm::diabloti: Quote
malawaszka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 jejuniu jak ja Ci zazdraszczam tych wyjazdów w góry :placz: Quote
Dzaga Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Jestem ciekawa czy ten kuń myślał: 'Po jaką chorobę ta baba mi zdjęcia robi?' Czy też przypadkiem się tak wdzięczył :hmmmm:? Ale i tak cudownie tam wam się odpoczywa :loveu:. Quote
Doginka Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 [quote name='malawaszka']jejuniu jak ja Ci zazdraszczam tych wyjazdów w góry :placz: A ja chcę już do domu:razz: [quote name='Dzaga']Jestem ciekawa czy ten kuń myślał: 'Po jaką chorobę ta baba mi zdjęcia robi?' Czy też przypadkiem się tak wdzięczył :hmmmm:? Ale i tak cudownie tam wam się odpoczywa :loveu:. Zależy który qń, bo było ich kilka:p Quote
Recommended Posts