Jump to content
Dogomania

Trust - pozostaje na zawsze w u p. Teresy:-) wiedziałam........

Recommended Posts

Posted

A tak miedzy nami tylko ciiiiiiiiiii, to ja lubię prasować. Dziwna jestem, co? Lubię działania, których efekty szybko widać. A poza tym przy desce się fajnie myśli.

I wreszcie załadowałam powidła co je 4 dni po nocach mieszałam do słoików........no to poszłam po bandzie i się pochwaliłam..............

Nie ma mnie tu nie ma, macie zwidy aaaachhaaaaaa

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neigh napisał(a):
A tak miedzy nami tylko ciiiiiiiiiii, to ja lubię prasować. Dziwna jestem, co?

Nooooo
dziwna jesteś :crazyeye:
Ja wszystko umiem zrobić w domu i nawet robię ale prasowanie to jednak sceduję na TZ :-)

Posted

Yona.......ja od dawna się noszę z zamiarem pomalowania góry........także zapraszam:cool3:

A nieco poważniej.........od dawna mówię, że kobiety powinny żyć w komunie. Jedna uprasuje, druga odkurzy, trzecia ugotuje........remoncik tyż nie problem. I wszystkie happy........no a po środku 20 psów:diabloti:

Posted

A i przetwory uwielbiam robić. Ogórki to hmm spokojnie mogę na jakies zawody dawać.

A gotować tak teges.........no czasem muszę. Za to lubię takie od wielkiego dzwonu........

Natomiast nienawidze pastowania butów i mycia okien. I za żadne skarby świata nie oskrobię ryby!!!!!!!

Posted

Neris napisał(a):
Puchatku, czuj się zaproszony. Mam dramatyczną sytuację remontową z powodu pijaństwa i zaniku majstra...

Na razie sam sie muszę obrobić, mam rozgrzebany remont generalny łazienki (tylko ściany zostają) :shake:

Posted

O kurde zdjęcia Trusta miałam wstawić..........uuuuujjjjjjj. I porządki w opisie wydatków zrobić.

Wiecie co? On jest bardzo mądry ten psina. Ale taki biedny. Np. do pokoju gdzie jest całe stado w ogóle nie wchodzi. Wszytkim schodzi z drogi.......nawet kotom. Ma takie pariasowe zachowania. Smutne to......
Brombolina to się pchała na salony całą masą jej hmm mało kształtnego ciała..

Posted

[quote name='Neigh']Wydatki w sumie - 50 ( schron ) + 71 ( wet, szampon) = 121
Wczorajsza wizyta ( tylko za zastrzyki ) - 30 zł
Mam jeszcze recepty do wykupienia......ale wczoraj już nie dałam rady. Ja mam do najbliższej apteki 5 km....Tak to jest być prostą wieśniaczką....

Razem - 151 zł
+ 37 antybiotyk tafril + lakcid
= 188 zł

Posted

A ze śliwek węgierek:-). Wprawdzie pan z bazarku poinformował, że one ( te śliwki znaczy) już z chłodni......a nie z drzewa, ale co tam. Nie mogłam wcześniej. W sumie teraz też nie mogłam, ale dom na wsi bez powideł?? No nie wypada........

Posted

Toteż mówię.........stary jest, schorowany jest, tylne łapy mu "lecą" w bok, potyka się czasem - no taki niezdara.
Ma nowotwór, dostaje antybiotyki, nie będę tu opisywać, jaki ma już ładny tyłek........;-). I ma ogromną wolę życia. Czasem to mam wrażenie, że jego zdaniem to on już przeszedł po tęczowym moście. W stosunku do tego co miał.........jest w psim raju.................to po kiego jeszcze po jakiś mostach ma łazić.
Ha się wykazałam logicznym podejściem:-)

Ma solidne guzy. W poniedziałek jedziemy na wizytę do chirurga. Onkologa sobie odpuszczam, bo uważam, że to nie ma sensu. Chemi nie będzie dostawał i tak. Stwierdzać nie ma czego.....bo wiadomo co to jest.

W poniedziałek będzie wszystko jasne. Czy będzie miał operację.........czy nie.
Ile mu jeszcze zostało.....moze się czegoś dowiemy.

Wtedy też podejmiemy decyzję o treści ogłoszeń ( pamietam lookata, pamietam:loveu: ). I terminie przeniesienia się do bardziej stałego domu tymczasowego. U mnie zostać nie może:-(.........kto jak kto, ale ja muszę mieć jedno miejsce "awaryjne ", "zapasowe".......no i inne względy natury osobisto - domowej o ktorej już pisałam....

Dobra znikam, weekend mam zawalony po pachy:-).

Posted

:loveu:Neigh, jesteś rewelacyjna. Ja rozumiem, że ja " dojrzała" już kobieta robię przetwory na zimę ( ogórki, sałatki, buraczki z papryką, paprykę, powidła) itp. ale Ty - dziewczyna z młodego pokolenia ( tak mi się wydaje), zaskakujesz mnie coraz bardziej.....
Sciskam kciuki za Truścika i życzę Ci dużo zdrowia i siły na te wszystkie zajęcia. 3majcie się:lol: