Neigh Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 A tak miedzy nami tylko ciiiiiiiiiii, to ja lubię prasować. Dziwna jestem, co? Lubię działania, których efekty szybko widać. A poza tym przy desce się fajnie myśli. I wreszcie załadowałam powidła co je 4 dni po nocach mieszałam do słoików........no to poszłam po bandzie i się pochwaliłam.............. Nie ma mnie tu nie ma, macie zwidy aaaachhaaaaaa Quote
Yona Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Jakie to dziwne rzeczy ludzie czasem lubią robić... Ja lubię malować ściany :-? Quote
Puchatek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Neigh napisał(a):A tak miedzy nami tylko ciiiiiiiiiii, to ja lubię prasować. Dziwna jestem, co? Nooooo dziwna jesteś :crazyeye: Ja wszystko umiem zrobić w domu i nawet robię ale prasowanie to jednak sceduję na TZ :-) Quote
auraa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 no to ciotki!Kupą zapraszam do mnie. Prasowania poł szafy ,odkurzania jeszcze wiecej. A i jakaś ściana się znajdzie ;) Quote
malagos Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 a ja lubię gotować...nie jesć, ale upichcić i podac. Może zaloże kiedyś pensjonat :oops: ? Quote
Neigh Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Yona.......ja od dawna się noszę z zamiarem pomalowania góry........także zapraszam:cool3: A nieco poważniej.........od dawna mówię, że kobiety powinny żyć w komunie. Jedna uprasuje, druga odkurzy, trzecia ugotuje........remoncik tyż nie problem. I wszystkie happy........no a po środku 20 psów:diabloti: Quote
Puchatek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 A dlaczego tylko kobiety? Umiem ugotować, pomalować, elektrykę i hydraulikę zrobić :-) Quote
Neigh Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 A i przetwory uwielbiam robić. Ogórki to hmm spokojnie mogę na jakies zawody dawać. A gotować tak teges.........no czasem muszę. Za to lubię takie od wielkiego dzwonu........ Natomiast nienawidze pastowania butów i mycia okien. I za żadne skarby świata nie oskrobię ryby!!!!!!! Quote
Neris Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Puchatku, czuj się zaproszony. Mam dramatyczną sytuację remontową z powodu pijaństwa i zaniku majstra... Quote
Puchatek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Neris napisał(a):Puchatku, czuj się zaproszony. Mam dramatyczną sytuację remontową z powodu pijaństwa i zaniku majstra... Na razie sam sie muszę obrobić, mam rozgrzebany remont generalny łazienki (tylko ściany zostają) :shake: Quote
Neigh Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Hmm facet w komunie jeden nie może być. Albo wiecej sztuk.....albo żaden:-) Quote
Neigh Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 O kurde zdjęcia Trusta miałam wstawić..........uuuuujjjjjjj. I porządki w opisie wydatków zrobić. Wiecie co? On jest bardzo mądry ten psina. Ale taki biedny. Np. do pokoju gdzie jest całe stado w ogóle nie wchodzi. Wszytkim schodzi z drogi.......nawet kotom. Ma takie pariasowe zachowania. Smutne to...... Brombolina to się pchała na salony całą masą jej hmm mało kształtnego ciała.. Quote
Neigh Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='Neigh']Wydatki w sumie - 50 ( schron ) + 71 ( wet, szampon) = 121 Wczorajsza wizyta ( tylko za zastrzyki ) - 30 zł Mam jeszcze recepty do wykupienia......ale wczoraj już nie dałam rady. Ja mam do najbliższej apteki 5 km....Tak to jest być prostą wieśniaczką.... Razem - 151 zł + 37 antybiotyk tafril + lakcid = 188 zł Quote
quasimodo Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Bidulinek z niego straszny - dobrze, że spotkał Ciebie na swojej drodze... Quote
pucka69 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 ja lubię piec i gotować, pod warunkiem że nie codziennie. i lubię wyszywać i na drutach robić... neigh - a z czego te powidła? Quote
Neigh Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 A ze śliwek węgierek:-). Wprawdzie pan z bazarku poinformował, że one ( te śliwki znaczy) już z chłodni......a nie z drzewa, ale co tam. Nie mogłam wcześniej. W sumie teraz też nie mogłam, ale dom na wsi bez powideł?? No nie wypada........ Quote
malagos Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Wygląda, ze jest rzeczywiście żywy :eviltong: Quote
Neigh Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Toteż mówię.........stary jest, schorowany jest, tylne łapy mu "lecą" w bok, potyka się czasem - no taki niezdara. Ma nowotwór, dostaje antybiotyki, nie będę tu opisywać, jaki ma już ładny tyłek........;-). I ma ogromną wolę życia. Czasem to mam wrażenie, że jego zdaniem to on już przeszedł po tęczowym moście. W stosunku do tego co miał.........jest w psim raju.................to po kiego jeszcze po jakiś mostach ma łazić. Ha się wykazałam logicznym podejściem:-) Ma solidne guzy. W poniedziałek jedziemy na wizytę do chirurga. Onkologa sobie odpuszczam, bo uważam, że to nie ma sensu. Chemi nie będzie dostawał i tak. Stwierdzać nie ma czego.....bo wiadomo co to jest. W poniedziałek będzie wszystko jasne. Czy będzie miał operację.........czy nie. Ile mu jeszcze zostało.....moze się czegoś dowiemy. Wtedy też podejmiemy decyzję o treści ogłoszeń ( pamietam lookata, pamietam:loveu: ). I terminie przeniesienia się do bardziej stałego domu tymczasowego. U mnie zostać nie może:-(.........kto jak kto, ale ja muszę mieć jedno miejsce "awaryjne ", "zapasowe".......no i inne względy natury osobisto - domowej o ktorej już pisałam.... Dobra znikam, weekend mam zawalony po pachy:-). Quote
Yona Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 No, dobrze by było podjąć decyzję o zmianie treści ogłoszeń :p Na allegro on ciągle od w schronie pod kablami leży :p Quote
Eva Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 :loveu:Neigh, jesteś rewelacyjna. Ja rozumiem, że ja " dojrzała" już kobieta robię przetwory na zimę ( ogórki, sałatki, buraczki z papryką, paprykę, powidła) itp. ale Ty - dziewczyna z młodego pokolenia ( tak mi się wydaje), zaskakujesz mnie coraz bardziej..... Sciskam kciuki za Truścika i życzę Ci dużo zdrowia i siły na te wszystkie zajęcia. 3majcie się:lol: Quote
Recommended Posts