Neigh Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Proszę nie zapominajcie, że Trust ma TYLKO tymczas..........a ja przysięgłam pomóc w adopcji. A'propos kotów, serdecznie dziękuję Losowi, za uznanie........ale pragnę przypomnieć, że ja już mam dwa.. Quote
Eva Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Neigh:loveu:, nie martw się, ja mam zawsze w granicach dziesięciu. Co jakiegoś wyadoptuję to zaraz jest następna bida. Widać tak nam pisane. Quote
Kanzaj Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Eva napisał(a):Neigh:loveu:, nie martw się, ja mam zawsze w granicach dziesięciu. Co jakiegoś wyadoptuję to zaraz jest następna bida. Widać tak nam pisane. Taaa, to się wreszcie nie czuję osamotniona w tej liczbie sierściuchów! Quote
Neigh Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Szlag mnie z tym dogo trafi.........kazda strona mi się pól h otwiera. Ciekawe czy tylko mnie. Trust miał dziś sesję zdjęciową.......jak dostanę zdjęcia to Wam pokaże. Musi tylko fotograf mnie poobcinać:diabloti: Quote
Eva Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Nooooo, dzisiaj dogo chodzi z zawrotną szybkością......:angryy::cool3::angryy::angryy::cool3: Quote
Puchatek Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Neigh napisał(a):Musi tylko fotograf mnie poobcinać:diabloti: No co ty, sama też się trochę polansuj ;) Quote
Neigh Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Puchatek napisał(a):No co ty, sama też się trochę polansuj ;) Nie mogę.......:-) mam zakazane;-) Quote
Neigh Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='Neigh'][quote name='Neigh']Wpłaty: Mika 50 zł Asiaczek 40 zł Evar 41,50 zł Yona 100 zł Auraa 30 zł Moska 30 zł Quasimodo 50 zł GoniaP 100 zł Razem 441,50 plus Hakita - 40 zł lookata - 40 zł Razem 521,50 plus epe - 50 zł eva - 50 zł Razem 621,50 I w taki oto prosty sposób Truścik stał się psem bogatym......... Quote
Neigh Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Wydatki : 50 zł ( schron ) 71 zł( wet, szampon) - 1 + 2 wizyta ( razem płacone ) + szampon 30 zł - 3 wizyta + zastrzyk 37 zł - lekarstwa tafril, lakcid 20 zł - wizyta u chirurga + mazidło do tyłka 36 zł - tamoxifen, tafril ( wykupione już dla tymczasu) 50 zl - benzyna Razem: 294 zł Quote
Neigh Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='Neigh']Wydatki : 50 zł ( schron ) 71 zł( wet, szampon) - 1 + 2 wizyta ( razem płacone ) + szampon 30 zł - 3 wizyta + zastrzyk 37 zł - lekarstwa tafril, lakcid 20 zł - wizyta u chirurga + mazidło do tyłka 36 zł - tamoxifen, tafril ( wykupione już dla tymczasu) 50 zl - benzyna Razem: 294 zł Tym samym na koncie Trusta pozostało 327,50zł ( zaokrąglę do 330 zł) Tą kwotę jutro o godzinie 8.30 wraz z Trustem przekażę p. Teresie. Quote
Eva Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 A ja liczę, że Trust będzie miał w DT tak dobrze jak u Ciebie Neigh i że DT też będzie nas informować jak Truścik się miewa. :loveu: Neigh dziękuję za to wszystko co zrobiłaś dla Trusta. Jesteś wspaniała. A propos rachunków ,to evar i EVA to jedna osoba. To pomyłka Chrupek przy przelewaniu pieniędzy ze zbiórki na Aresika. Quote
Neigh Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Tak myślałam, że to ta sama Ewa, ale wolałam zostawić jak było...... Wiecie co? cholera smutno mi .........poszłam go wygłaskać za wszystkie czasy. Leżą naszykowane leki...........aviomarin i ręczniki na drogę.........i obróżka i smyczka.........a ja siedzię i sobie ryczę........... Powinnam się leczyć....... Quote
Neigh Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Ładny, co?:evil_lol: Jam jest Neigh - cudotwórca:diabloti: Quote
Yona Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 No i jeszcze jedno zdjątko. Trust i jego ulubiony krzaczek :) Quote
Yona Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Neigh napisał(a):Ładny, co?:evil_lol: Jam jest Neigh - cudotwórca:diabloti: Może Ty powinnaś jakiś program pomocy psom uskutecznić?... Na przykład... "Łapy, które leczą" :evil_lol: Quote
lookata Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 o żesz!! to on jest taki ładny?! pomyślałby kto! w tych kablach wcześniej, to przecież inny pies! Neigh czyż Ty go nie podmieniła? ;-) No to jak... chyba czas na nówki ogłoszenia... Quote
Neigh Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Yona napisał(a):Może Ty powinnaś jakiś program pomocy psom uskutecznić?... Na przykład... "Łapy, które leczą" :evil_lol: Żebyś moją osobistą sukę zobaczyła w schronie ( za psa ją tam nawet brano.......) I teraz..... Ja nawet nie mówię o wyglądzie........jej nastawienie do życia się zmieniło totalnie. Quote
Neigh Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 A myślicie, że po co ja mu nowe zdjęcia robiłam? Wiadomo że jest stary i ma nowotwór, ale ma ustawione leki, jest wyśliczniony, charakter ma suuuuuuuuuper, nie brudzi w domu ( dziś mnie nawet w nocy budził, że wyjśc chce), jest b. posłuszny, cichutki, psów i kotów unika. I żyć może jeszcze ho ho ho. Mówiłam..........:lol: Treść ogłoszeń wymyślamy:-) Kochane do roboty. Ja się postarałam......... Quote
Eva Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Neigh :loveu:, to że ryczysz to zupełnie normalne. Ja kilka dni temu oddawałam małą koteczkę, którą znalazłam w zimną, deszczową noc w pobliżu lasu. Wierz mi, że też ryczałam, choć domek obejrzałam na własne oczy i wiem , że tam jej będzie dobrze. Widać takie już jesteśmy. Czy nienormalne....... no nie wiem..... Truścik jest piękny :lol: i to dzięki Tobie Neigh:loveu:. A DT będzie coś pisał o Truściku??? Mam nadzieję, że tak... Quote
quasimodo Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Neigh, naprawdę dokonałaś cudu! Teraz widać jakim ta do niedawna bida jest ślicznym psem! Nawet sierstka mu lśni... Oby tylko zdrowie mu dopisywało jak najdłużej i domek stały szybko się znalazł... Quote
Neigh Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 quasimodo napisał(a):Neigh, naprawdę dokonałaś cudu! Teraz widać jakim ta do niedawna bida jest ślicznym psem! Nawet sierstka mu lśni... Oby tylko zdrowie mu dopisywało jak najdłużej i domek stały szybko się znalazł... Sierść się b. szybko zaczyna błyszczeć, jak się dobrego szamponu użyje ( a tak bylo ) i dolewa prawdziwej oliwy z oliwek. Ja lałam.........ale nie tylko dla sierści........ Quote
Yona Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Zaraz jakoś kończy się aukcja Trusta. Zaraz zabiorę się do zmiany tekstu. Tylko jak on taki piękny, wykąpany w oliwie z oliwek :evil_lol: i w DT na trawce, to kto się nad nim zlituje?... Kombinujcie Ciotki, co napisać. Quote
Recommended Posts