Ziutka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Doszła wpłata od Barbary N. 15,- Serdecznie dziękujemy :multi: Quote
Ziutka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Proszę zajrzyjcie do nas :shake: http://www.dogomania.pl/forum/f28/tylko-dla-ludzi-o-mocnych-nerwach-145575/ Quote
anett Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='Ziutka']Proszę zajrzyjcie do nas :shake: http://www.dogomania.pl/forum/f28/tylko-dla-ludzi-o-mocnych-nerwach-145575/ masakra:-(:-( ile jeszcze tego cierpienia:shake: Quote
Ziutka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Kolejne wpłaty dla Amika : 7.09. anett 50,- 21.09. Halina B. 20,- 24.09. Natasza79 25,- Quote
luka1 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 na koncie Kuby jest tylko 275,- Czy ma tyle przelać czy czekać na wpłaty?? Quote
anett Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Luka ja zaraz przeleję brakującą kwotę, będzie pewnie w poniedziałek to będziesz mogła zrobić przelew na całość. Quote
Cantadorra Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Cioteczki, Sara ma juz 10 lat, niewiele jej zostalo, ze wzgledu na slaby stan zdrowia. Prosi o zalicytowanie cos, zeby starczalo na hotelik! Zapraszamy serdecznie na bazarek! WZNOWIONY ciuszki, buciki dla najmłodszych na utrzymanie Sary w hoteliku do 01.10. Quote
Ziutka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Doszła wpłata od Barbary N. 15,- Serdecznie dziękujemy :multi: Quote
anett Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 DZIĘKUJEMY GORĄCO WSZYSTKIM DARCZYŃCOM:loveu::loveu::loveu: dzięki którym Kuba dostał swoją szansę:loveu: Kuba całe dnie spędza w ogrodzie, chodzi na spacerki we własnym tempie, ma swoje ulubione, stałe miejsce do leżenia w ogrodzie, nawet wygłupia się z Luckym:lol::lol: Jest w dobrej kondycji i fizycznej i psychicznej - sprawniejszy fizycznie, tylne łapy OK, lekko zeszczuplał, sam przychodzi się przytulić:loveu: Quote
bico Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='anett'] Kuba całe dnie spędza w ogrodzie, chodzi na spacerki we własnym tempie, ma swoje ulubione, stałe miejsce do leżenia w ogrodzie, nawet wygłupia się z Luckym:lol::lol: Jest w dobrej kondycji i fizycznej i psychicznej - sprawniejszy fizycznie, tylne łapy OK, lekko zeszczuplał, sam przychodzi się przytulić:loveu:[/quote] jakie pozytywne wieści:multi: i pomyśleć, że kiedyś Kuba tkwił zabunkrowany w schroniskowej budzie:roll: Teraz to już przeszłość na szczęście:loveu::loveu::loveu: Quote
anett Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='bico']jakie pozytywne wieści:multi: i pomyśleć, że kiedyś Kuba tkwił zabunkrowany w schroniskowej budzie:roll: Teraz to już przeszłość na szczęście:loveu::loveu::loveu: noo, mam nadzieję, że już sam o niej zapomniał! To świetny i taki mądry psiak:loveu::loveu: Quote
Ziutka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Doszła wpłata od Agamika 15,- Serdecznie dziękujemy :multi: Quote
Czarodziejka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Kuba regauje i przychodzi, kiedy wołam do niego "Kubusia", wtedy idzie się przytulić. Po odejściu Rexa przejął przewodnictwo w stadzie, podręcznikowy dominator. Zdjęcia tyeż mamy, wkleję w wolnym czasie. Ostatnio po dramatycznej walce straciłam Rexa, a przed nim jedną kociczkę. Life is brutal :-( Quote
anett Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Czarodziejko:calus::calus: żadne słowa i tak nie zmniejszą bólu rozstania... Rex miał wielkie szczęście, że trafił do Ciebie, był kochany i wiedział o tym, wiedział jak walczysz o Niego, mógł godnie żyć i godnie odejść gdy przyszedł jego czas... Quote
Ziutka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Doszła wpłata od anett 25,- Serdecznie dziękujemy :lol: Quote
Ziutka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Doszła wpłata od Indyra - 40zł Serdecznie dziękujemy :multi: Quote
Cantadorra Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Przepraszam za offa cioteczki :oops: Ostatni dzien bazarku dla Saruni, schorowana staruszka bardzo prosi o licytacje! Książki,CD,DVD na ONkę Sarę!!! Do 01.10.do 20:00!!! Quote
Czarodziejka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Kubusia robi sobie coraz dłuższe spacerki po polach, ale grzecznie przychodzi, kiedy go wołam :) Quote
bico Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Czarodziejka napisał(a):Kubusia robi sobie coraz dłuższe spacerki po polach, ale grzecznie przychodzi, kiedy go wołam :) przychodzi jak do swojej Pańci:loveu: Quote
anett Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Jak tam Kubusia:loveu: w taką pogodę? pewnie niechętnie wysuwa nos z budy?? Quote
Ziutka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Doszła wpłata od Pani Haliny B. 20,- Serdecznie dziękujemy :multi: Quote
Czarodziejka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Kubusia faktycznie niechętnie wychodzi z budy w tę pogodę pod psem, ale raniutko tupta pod bramką, żeby swoje potrzeby załatwić poza kojcem :) Potem wraca i siedzi głęboko w budzie. U nas śniegi, deszcze i zimno. Tydzień temu jedna z sąsiadek wyrzuciła 2 kociątka...jeszcze niedogrzane, prosto od matki. Jedno zamarzło na śmierć...truchełko leżało pod płotem, drugie wrzeszczące w niebogłosy znalazła moja córeczka. Mam więc kolejną robotę...Kociątko szuka mleka u mojej kocicy, która nigdy nie była mamą, ale cyca z łaską daje. Tyle, że pustego, ale przynajmniej kociątko się wygrzeje. Robię mu termoforek z butelki po syropie i zawijam w wielką wełnainą czapę z pomponem, żeby mieć święty spokój, kiedy muszę się zająć "życiem, na bieżąco", ale kiedy kociątko czuje, że jednak nic nie robię - drze mordkę i muszę je usypiać...siedzi mi na szyi i mruczy. Moje dziecko chce jeść, a ja, że zaraz, bo kota usypiam. Weterynarz stwierdził, że kociątko jest w dobrej formie. :) Mam sporo fotek, wiem, że obiecuję i wciąż zbywam, ale co za radość je potem oglądać :diabloti: Quote
Recommended Posts