Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U mnie też zasypało i wieje strasznie; biedne te wszystkie zwierzaki:-(
nigdy nie zrozumiem jak można tak po prostu wyrzucić bezbronne zwierzę na pewną śmierć...

Czarodziejka napisał(a):

Mam sporo fotek, wiem, że obiecuję i wciąż zbywam, ale co za radość je potem oglądać :diabloti:

ha, ha, ha bardzo śmieszne:mad: ale co racja to racja - zobaczyć taką metamorfozę Kuby bezcenne:loveu:

Ziutka odnośnie rozliczenia na pierwszej stronie to na koncie Kuby powinno być chyba 90zł:cool3:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

matko, co za ludzie:( lepiej im zabijać niż sterylizować:(też wyjmowałam ze śmietnika 5 kociąt z ich mamą, świeżo po urodzeniu, jeszcze pępowinki im nie odpadły, udało się je uratować...

dobrze, że choć Kubuś bezpieczny, to dodaje otuchy:)

Posted

anett napisał(a):

Ziutka odnośnie rozliczenia na pierwszej stronie to na koncie Kuby powinno być chyba 90zł:cool3:

Mi wychodzi, że 40,- ale Luka ma każdą wpłatę wpisaną w księgi to może napisze jeśli coś źle napisałam lub przeoczyłam.

Posted

Ziutka, Luka 25.09 pisała

[quote name='luka1']na koncie Kuby jest tylko 275,- Czy ma tyle przelać czy czekać na wpłaty??

od tej pory wpisałaś następujące wpłaty:
[COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Blue][COLOR=Black]Barbara N. [COLOR=Blue]15,-
[COLOR=Black]Agamika [COLOR=Blue]15,-

anett 25,-
Indyra 40,-
Halina B. 20,-

(moje 25zł było właśnie na wyrównanie brakującej kwoty do kolejnej opłaty za DT) a błąd jest w podsumowaniu wydatków na pierwszej stronie (140+30+(8x300) = 2570zł)

Posted

[quote name='anett']

(moje 25zł było właśnie na wyrównanie brakującej kwoty do kolejnej opłaty za DT) a błąd jest w podsumowaniu wydatków na pierwszej stronie (140+30+(8x300) = 2570zł)
anett...zerknij czy teraz jest dobrze i jak coś to mnie poprawiaj proszę bo czasami już nie ogarniam wszystkiego :shake:
Wielkie dzięki, że czuwasz nad tym :oops:

Posted

Ziutka dzięki:lol::lol: a przy takiej ilości psów jaką macie to trudno się dziwić, że czasami coś wyskoczy:roll:
Z tego ostatniego stanu konta Kuby wynika że w podsumowaniu wpływów powinno być mniej o 10zł bo obecnie powinien mieć na koncie 90zł??
A czuwać nad rozliczeniem Kuby muszę bo wiem z kogo Luka będzie ściągać należności:evil_lol::evil_lol:

Posted

Doszła wpłata 300zł dla Amika od Myszy201 za październik, listopad i grudzień(Myszko to od Ciebie z Huty przychodziły przelewy o ile się nie mylę ? :roll:)

Posted

Super, Mysza wielkie dzięki:loveu::Rose::Rose:
Kubusia na razie finansowo OK, będziemy płakać w grudniu - chyba, że Kubusia też coś pod choinkę dostanie:cool3::cool3:

Posted

Faktycznie zapomniałam dopisać od kogo ten przelew, bo wysyłam z róznych kont, ot i człowiek zakręcony jak ruski termos, a pod choinkę dla Kubusi coś się wykombinuje:multi:

Posted

mysza201 napisał(a):
a pod choinkę dla Kubusi coś się wykombinuje:multi:

Dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu: Może na Wigilię Kubuś coś do nas powie:cool3:

Posted

Kubusia baaaaaaaaaaaardzo smutny, bo wczoraj w nocy o 1.00 wyciągnęłam Luckiego z budy i wsadziłam w samochód, poczym zniknął Kubie z oczu na zawsze....Kiedy podchodzę, żeby go wywołać na spacerek, wciska się w kątek i cały się trzęsie :placz: Biedak nie wie, że Lucky pojechał do swojego domku na zawsze. Czekamy na wieści, bo kurier miał opóźnienie i podróż trwała dobę dłużej. Kuba jednak smutny, buda obok pusta. Tak ładnie się bawił z Luckim, taki był szczęśliwy, chcociaż lały sobie w gary i czasem się tarmosiły o byle co...

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Lucky pojechał do Anglii :p

Super, światowy chłopak z paszportem w łapie:evil_lol: Czarodziejko daj znać jak podróż Luckiego i jak zaaklimatyzował się w nowym domku:lol::lol:
A moje olkuskie ONki Amis i Amar też w swoich domkach:multi: tylko dług w hotelu więc gorąco zapraszam na bazarek:cool3:

Biedny Kubuś:placz: tak się zżyłi z Luckym...

Posted

Lucky już w salonie na kołderce w nowym domku. Zjadł ryż na skrzydełkach z warzywkami i bardzo jest teraz wystraszony, ale jestem dobrej myśli. W końcu podrózował ponad dobę w obcym busie z obcymi ludźmi. Kubusia przed chwilką stróżowała drąc pysk nie wiem na co, kojec otwarty, ale Kuba wychodzi na przechadzkę tylko wtedy, kiedy samochody w garażach i nikt się podejrzanie ni kręci w pobliżu jego budy.

Posted

Cantadorra napisał(a):
Rany, a skad wytrzasneliscie domek w Anglii? Daj znac Czarodziejko jak on sie tam ma, bo to dosc nietypowa adopcja :-o

adopcja dogomaniacka;) Lucky pojechał do słoneczka76; Lucky ma swój wątek i mam nadzieję, że fotki i relacje z domku będą:lol::lol: