Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ronja napisał(a):
nie wytrzymała, bo nowy domek czeka na Emi z utęsknieniem:multi:

:multi:

Emi jest śliczna! Jak można było takiego psa na łańcuchu w stodole... :shake:

Posted

nie ma za co!!
oby teraz już tylko same dobre rzeczy spotykały Emi.
Emi będzie miała dwie panie i psiego kolegę wziętego od nas ze schroniska w Ostrowi Mazowieckiej

Posted

teraz Emi wskoczyła na krzesło, wcisnęła sie za mną, westchnęła i zasnęła.
Aż człowiek się uśmiecha na widok tego maleństwa, teraz bezpiecznego i zadbanego. Zaraz idziemy na ostatnie siusiu i do wanny! ciekawe, gdzie bedzie spać w nocy, czy na folelu, w łóżku, czu na posłanku....:cool3:

Posted

malagos napisał(a):
teraz Emi wskoczyła na krzesło, wcisnęła sie za mną, westchnęła i zasnęła.
Aż człowiek się uśmiecha na widok tego maleństwa, teraz bezpiecznego i zadbanego. Zaraz idziemy na ostatnie siusiu i do wanny! ciekawe, gdzie bedzie spać w nocy, czy na folelu, w łóżku, czu na posłanku....:cool3:
Ech Małgoś!! Jesteś tak samo niepoprawna jak ja :loveu:

Posted

a co ja sie naszukałam tego watku, a tu niespodzianka, przeniesiony :-o
Oby, kurteczka, nie zapeszyć...

A Emi ma długi i chudzieńki ogonek. W przypływie dobrego humoru nawet leży sobie na pleckach :cool3:

Po kąpieli panienka przeleciała galopem chałupę wzdłuż i wszerz, z góry na dół i odwrotnie - celem wysuszenia swoich ślicznych loków :p A potem wpadła do łóżka, wlazła pod kołdrę i stamtad wychyneła o 7 rano.
To pies z naszej bajki :eviltong::loveu:
A jak sie to umie przytulić, wskoczyć na kolana, wspiąć na te chude łapiny, objąć za szyję niemniej chudymi rączkami, wbić oczki w człowiecze oczy i...delikatnie musnąć jęzorkiem policzek :evil_lol:
Jest urocza!
To tak niespotykana suczynka, ze nie mam pojęcia, co to robiło na wsi :multi: Mozna jej wymyślić jakąś rasę, jak charcik mazowiecki :evil_lol:

Posted

Yes Yes Yes!!!

dopiero teraz mogę odetchnać z ulgą.
Emi pojechała rano do swego domu!:loveu:

Przyjechała Jo37 (dzieki, dobra kobieto!) z pania Beatą. Suczynka chyba wiedziała, ze cos sie zmieni w jej zyciu, garneła sie na ręce, dziadowała przy stole przy Beacie, a nie przy mnie :-o:loveu:
Szeleczki pasowaly doskonale, a Emi w nich wygladała jak krółewna. W samochodzie, jak odjeżdzały, powiewały jeszcze jej cudne uszęta...:placz:
Dobrego zycia, Emisiu :loveu:
Wieczorem wkleję kilka zdjeć, zobaczycie, jak pasują do siebie Emi i Beata.

Posted

Bardzo się cieszę !!!!!Tyle złego ostatnio się wydarzyło.....a ta historia- z TAKIM zakończeniem to- jak bajka o KOPCIUSZKU !!!! Emi w kochającym domku !!! żyj szczęśliwie i radośnie królewno !!!!!

Posted

Na fotki w nowym domu musimy poczekać i pomolestować ronję, bo Beata jest Jej koleżanką z pracy.

Wieczorne wieści z nowego domku: suczydło zrobiło furorę wśród sąsiadów, nasiusiło na łóżko :cool1:, bawi sie zabawkami i sznurkiem, było w lesie na spacerze, kichnęło 10 razy z rzędu :razz:, je po 1 chrupeczce, urzęduje tylko na wersalce i krzesłach z poduszkami, a młoda pańcia mówi do swej mamy "Nie rusz mojego psa" :-o :loveu:
tu jeszcze w tymczasowym domku

Ciocie-klocie z malym bezbronnym pieskiem :evil_lol: