malagos Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 jayo napisał(a):Ona przesliczna jest !!!! No pewnie, ze przesliczna! Taka dmulka :p Chyba ładnie byłoby jej w kubraczku czerwonym :p Quote
Argat Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 ronja napisał(a):nie wytrzymała, bo nowy domek czeka na Emi z utęsknieniem:multi: :multi: Emi jest śliczna! Jak można było takiego psa na łańcuchu w stodole... :shake: Quote
tanitka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 ehhh, no to wspaniale!!!!:multi::multi::multi: Quote
malagos Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Nowy domek dowiedział się o Emi od ronji - dzięki, kochana dziewczyno! :loveu: Quote
ronja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 nie ma za co!! oby teraz już tylko same dobre rzeczy spotykały Emi. Emi będzie miała dwie panie i psiego kolegę wziętego od nas ze schroniska w Ostrowi Mazowieckiej Quote
malagos Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 teraz Emi wskoczyła na krzesło, wcisnęła sie za mną, westchnęła i zasnęła. Aż człowiek się uśmiecha na widok tego maleństwa, teraz bezpiecznego i zadbanego. Zaraz idziemy na ostatnie siusiu i do wanny! ciekawe, gdzie bedzie spać w nocy, czy na folelu, w łóżku, czu na posłanku....:cool3: Quote
GoniaP Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 malagos napisał(a):teraz Emi wskoczyła na krzesło, wcisnęła sie za mną, westchnęła i zasnęła. Aż człowiek się uśmiecha na widok tego maleństwa, teraz bezpiecznego i zadbanego. Zaraz idziemy na ostatnie siusiu i do wanny! ciekawe, gdzie bedzie spać w nocy, czy na folelu, w łóżku, czu na posłanku....:cool3: Ech Małgoś!! Jesteś tak samo niepoprawna jak ja :loveu: Quote
konisia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Śliczniutka kruszynka. Dzięki Malagos i Ronja, że jesteście:loveu: Quote
Magdarynka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Dopiero teraz znalazłam ten watek... Czy Emi ma długi ogonek, czy krótki? Wygląda jak miniatura mojego Czeska, tylko on ma krótki ogonek... Quote
malagos Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 a co ja sie naszukałam tego watku, a tu niespodzianka, przeniesiony :-o Oby, kurteczka, nie zapeszyć... A Emi ma długi i chudzieńki ogonek. W przypływie dobrego humoru nawet leży sobie na pleckach :cool3: Po kąpieli panienka przeleciała galopem chałupę wzdłuż i wszerz, z góry na dół i odwrotnie - celem wysuszenia swoich ślicznych loków :p A potem wpadła do łóżka, wlazła pod kołdrę i stamtad wychyneła o 7 rano. To pies z naszej bajki :eviltong::loveu: A jak sie to umie przytulić, wskoczyć na kolana, wspiąć na te chude łapiny, objąć za szyję niemniej chudymi rączkami, wbić oczki w człowiecze oczy i...delikatnie musnąć jęzorkiem policzek :evil_lol: Jest urocza! To tak niespotykana suczynka, ze nie mam pojęcia, co to robiło na wsi :multi: Mozna jej wymyślić jakąś rasę, jak charcik mazowiecki :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Charcik mazowiecki :evil_lol: A mój Puniek ?Parówa dolnośląska :cool3: Quote
malagos Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Emisia pakuje swe skromne manatki, bo jutro raniutko przyjedzie po nią pańcia! :loveu: Quote
BIANKA1 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Powodzenia w nowym domku ślicznotko :loveu: Quote
Tola Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Zakończenie jak w prawdziwej bajce:loveu: Ale przeciez to księzniczka:loveu: Quote
malagos Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Yes Yes Yes!!! dopiero teraz mogę odetchnać z ulgą. Emi pojechała rano do swego domu!:loveu: Przyjechała Jo37 (dzieki, dobra kobieto!) z pania Beatą. Suczynka chyba wiedziała, ze cos sie zmieni w jej zyciu, garneła sie na ręce, dziadowała przy stole przy Beacie, a nie przy mnie :-o:loveu: Szeleczki pasowaly doskonale, a Emi w nich wygladała jak krółewna. W samochodzie, jak odjeżdzały, powiewały jeszcze jej cudne uszęta...:placz: Dobrego zycia, Emisiu :loveu: Wieczorem wkleję kilka zdjeć, zobaczycie, jak pasują do siebie Emi i Beata. Quote
aniac50 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Bardzo się cieszę !!!!!Tyle złego ostatnio się wydarzyło.....a ta historia- z TAKIM zakończeniem to- jak bajka o KOPCIUSZKU !!!! Emi w kochającym domku !!! żyj szczęśliwie i radośnie królewno !!!!! Quote
ronja Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 ja też się cieszę i czekam na fotki!!! Quote
Argat Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Księżniczka przecież nie mogła tyle czasu siedzieć na łańcuchu! Czekam na fotki Emi w nowym domu :loveu: Quote
malagos Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Na fotki w nowym domu musimy poczekać i pomolestować ronję, bo Beata jest Jej koleżanką z pracy. Wieczorne wieści z nowego domku: suczydło zrobiło furorę wśród sąsiadów, nasiusiło na łóżko :cool1:, bawi sie zabawkami i sznurkiem, było w lesie na spacerze, kichnęło 10 razy z rzędu :razz:, je po 1 chrupeczce, urzęduje tylko na wersalce i krzesłach z poduszkami, a młoda pańcia mówi do swej mamy "Nie rusz mojego psa" :-o :loveu: tu jeszcze w tymczasowym domku Ciocie-klocie z malym bezbronnym pieskiem :evil_lol: Quote
malagos Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 ....i pojechały w siną dal :placz: Według nowych pańciów, Emi to mini saluki :cool3: Quote
ronja Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 już dziś nie będę molestować Beaty- a jak Koreczek przyjął Emi? Quote
konisia Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Rzeczywiście maleństwo ma coś z saluki:cool3: Quote
LittleMy Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 ale szczesliwe zakonczenie !! :multi::multi: Quote
Recommended Posts