Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesteśmy w kontakcie z ewentualnym nowym domkiem. Wieczorem ma być decyzja.
Styerylizacja to pierwszy warunek przygarniecia tekiej suczynki, ale w tym względzie zgodziłyśmy się z panią od razu.

Posted

tak,nie będzie z tym problemu,wszystkie sunie które były u nas w rodzinie były sterylizowane.teraz mamy w domu 3 psy :fadein:
słyszałam,że mama opowiadała o naszym domowym zoo.. :cool3:

Posted

a i owszem :cool3: Że młoda osoba przechodzi "erę gadów" :evil_lol:
Ja miałam gekona toke i pytona tygrysiego, mam zółwia greckiego i 4 stepowe :roll:
Czekamy na decyzję szanownej Babci co do Emi.

Posted

ano, jak to dama, czeka spokojnie na domek...

Ale chyba, kurteczka, nie wytrzymam, korci mnie zabrać ja do domu ....Tam tyle niebezpieczeństw czyha :placz:

Posted

Trzymam kciuki! Taka królewna nie powinna ani minuty dłużej spędzić tam, gdzie jest teraz.:angryy: Jak to w ogóle mogło się stać...:shake:Ludzie są tacy beznadziejni!:angryy::placz:

Posted

malagos napisał(a):
ano, jak to dama, czeka spokojnie na domek...

Ale chyba, kurteczka, nie wytrzymam, korci mnie zabrać ja do domu ....Tam tyle niebezpieczeństw czyha :placz:

Malagos ... ja wiem , że jesteś zapsiona po uszy :placz: ale na te pare dni ...:modla: może i sterylke udałoby sie odrazu zrobić ... :sadCyber:

Posted

Przesłałam zdjęcia suni pani z Warszawy. Nie mam odpowiedzi.
Kajolka, też się nie odzywa.
Wiem, ze to poważne decyzje, ale ....wiedziałabym co mam robić.

Posted

Witam, tu mama Kajolki. Babcia jest osobą starszą i trudno mi za nią podejmować decyzję... W końcu to ona ma pokochać którąś sunie. Będę się kontaktować z Panią Małgosią w dniu jutrzejszym telefonicznie, serdecznie pozdrawiam. Małgosia

Posted

kajolka napisał(a):
Witam, tu mama Kajolki. Babcia jest osobą starszą i trudno mi za nią podejmować decyzję... W końcu to ona ma pokochać którąś sunie. Będę się kontaktować z Panią Małgosią w dniu jutrzejszym telefonicznie, serdecznie pozdrawiam. Małgosia

Czekam więc na decyzję i nie neguję, ze to Babcia ma zadecydować.