LittleMy Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 mysle, ze ktos na pewno zapragnie miec taka kruszyne... tylko by sie ja wysterylizowac chyba przydalo :shake: Quote
konisia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Boże jakie maleństwo...i widać że zestresowane całą sytuacją.Dobrze, że zapytanie P.Terleckiej brzmi sensownie. Więc może pozaciskamy kciukasy;) :thumbs:? Quote
aniac50 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Kciuki zaciśnięte !!!Trzymaj się kruszynko!Nowy domek już tuż...tuż ....!!! Quote
Alpina Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Ja też swoje kciuki trzymam... Powodzenia malutka... Quote
malagos Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Na razie u pani Malgorzaty odzywa sie poczta głosowa. Jak coś będzie wiadoomo, napiszę. Quote
malagos Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Jesteśmy w kontakcie z ewentualnym nowym domkiem. Wieczorem ma być decyzja. Styerylizacja to pierwszy warunek przygarniecia tekiej suczynki, ale w tym względzie zgodziłyśmy się z panią od razu. Quote
kajolka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 tak,nie będzie z tym problemu,wszystkie sunie które były u nas w rodzinie były sterylizowane.teraz mamy w domu 3 psy :fadein: słyszałam,że mama opowiadała o naszym domowym zoo.. :cool3: Quote
malagos Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 a i owszem :cool3: Że młoda osoba przechodzi "erę gadów" :evil_lol: Ja miałam gekona toke i pytona tygrysiego, mam zółwia greckiego i 4 stepowe :roll: Czekamy na decyzję szanownej Babci co do Emi. Quote
kajolka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 no tak,przechodzę tę erę gadów już od ponad 2 lat :lol: babci się piesek bardzo podobał z opisu,jutro jej zawieziemy zdjęcia :) Quote
oktawia6 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 co ta princessa jeszcze tutaj robi:evil_lol::loveu: Quote
malagos Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 ano, jak to dama, czeka spokojnie na domek... Ale chyba, kurteczka, nie wytrzymam, korci mnie zabrać ja do domu ....Tam tyle niebezpieczeństw czyha :placz: Quote
Alpina Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Najgorsze żeby teraz w cieczce nie była... Tzn w okresie do krycia..:shake: Quote
AśkaK Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Trzymam kciuki! Taka królewna nie powinna ani minuty dłużej spędzić tam, gdzie jest teraz.:angryy: Jak to w ogóle mogło się stać...:shake:Ludzie są tacy beznadziejni!:angryy::placz: Quote
Owieczka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 malagos napisał(a):ano, jak to dama, czeka spokojnie na domek... Ale chyba, kurteczka, nie wytrzymam, korci mnie zabrać ja do domu ....Tam tyle niebezpieczeństw czyha :placz: Malagos ... ja wiem , że jesteś zapsiona po uszy :placz: ale na te pare dni ...:modla: może i sterylke udałoby sie odrazu zrobić ... :sadCyber: Quote
malagos Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Przesłałam zdjęcia suni pani z Warszawy. Nie mam odpowiedzi. Kajolka, też się nie odzywa. Wiem, ze to poważne decyzje, ale ....wiedziałabym co mam robić. Quote
beam6 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Malagos - pokazywać Princessę "mojemu domkowi" ? Quote
malagos Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Pokazywać! do dobrego domku w kierunku Warszawy pomyślimy o transporcie.... Quote
malagos Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Kurcze, niech ją ktoś weźmie :placz: Quote
kajolka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Moja mama przekazała zdjęcia babci,która się zastanawia którą sunię wybrać.Emi,czy Sonie z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76509&highlight=sonia&page=27 . Przepraszam za mame(że zrobiła zamieszanie na 2 wątkach :roll:).Napewno jak babcia się zdecyduje damy znać. Quote
kajolka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Witam, tu mama Kajolki. Babcia jest osobą starszą i trudno mi za nią podejmować decyzję... W końcu to ona ma pokochać którąś sunie. Będę się kontaktować z Panią Małgosią w dniu jutrzejszym telefonicznie, serdecznie pozdrawiam. Małgosia Quote
malagos Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 jayo napisał(a):Tymczasy jeszcze jakies mamy, ale domu trzeba szukac szybciorem, bo malutka zglupieje.. jeszcze raz zapytam Cię o te tymczasy.... Quote
malagos Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 kajolka napisał(a):Witam, tu mama Kajolki. Babcia jest osobą starszą i trudno mi za nią podejmować decyzję... W końcu to ona ma pokochać którąś sunie. Będę się kontaktować z Panią Małgosią w dniu jutrzejszym telefonicznie, serdecznie pozdrawiam. Małgosia Czekam więc na decyzję i nie neguję, ze to Babcia ma zadecydować. Quote
tanitka Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 noto co z tą sunieczką, moze dać ją na allegro? Quote
Recommended Posts