Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzwoniłam dziś rano do Beaty - wszystko dobrze:)
Emi spała z mlodszą panią calą noc na łózeczku, bo od Beaty przepędził ją Korek. Koreczek chyba poczul się zagrozony, bo na razie próbuje ustawiać Emi

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiu, sama bym nic nie zdziałała :oops:
Ronja znalazła dom, Jo37 zawiozła do tego domu....

ale rzeczywiscie, akcja jak z bajki, Kopciuszek trafił do pałacu :loveu:

Posted

malagos napisał(a):

Ronja - dlaczego mi nie powiedziałaś, że Emi jedzie do p. Beaty i Korka ?!??? Co ???!!!!
Bym się jeszcze bardziej cieszyła - Korek (Rudi) :loveu: ma suuuuper siostrę, i Pańcie, i Dom. A dopiero co nie umiał wchodzić po kręconych schodach do domku - ech łza mi się w oku zakręciła.

Bardzo ale to bardzo proszę o wspólne zdjęcia Emi I Korka.

Posted

Bardzo fajna sunia . Miała szczęscie ,że wypatrzyła ją Malagos .
Bylam przy zapoznaniu się psiaków . Wyglądało obiecująco .Myślę ,ze się dogadają .

Posted

Beata zadzwoniła i przekazała co następuje;
Emi jest kochana i cudowna! Z Korkiem dogadała sie juz na calego, choć zakupione emisiowe posłanko zaanektował bez gadania :evil_lol:
Poznała psie towarzystwo spacerkowe i coraz mniej szczeka na wieeeelkie psy, przeciez ona najmniejsza z takiego spacerowego towarzystwa. Apetyt ma, ale między jedna a druga chrupką zdąży zrobić rundkę po pokoju i kuchni. Śpi w łóżku z Beatą albo Olą.
No ogólnie jest tu "udany nabytek", jak mawia moja znajoma :evil_lol:

A Emi to niebywała szczęściara, ze trafiła na taki DOM!!

Posted

Małgosiu, od Beaty dostałam 100zł (miało być dla Jo37 za paliwo, ale nie chciała przyjąć). Podaj mi nr konta - uważam,że te pieniądze powinny trafić do ciebie na kolejneTwoje tymczasówki

Posted

Ronjko kochana, nie wezmę tych pieniędzy. Opieka nad Emi niewiele kosztowała. A innych tymczasowiczów nie mogę wziać, bo mam Zulkę :cool1:
Proszę, niech te pieniadze Beata przeznaczy na jakiś drobiażdżek dla siebie i Oli, to tak cudowne dwie kobiety, ze im się należy ;) Prosze....:eviltong:

Posted

ona nie przyjmie tych pieniędzy, postanowiła dać i ja jej od tego nie odwiodę. to niech będzie na zulę czy inne tymczasówki, które karmisz, odrobaczasz, szczepisz i w ogole...