ronja Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 dzwoniłam dziś rano do Beaty - wszystko dobrze:) Emi spała z mlodszą panią calą noc na łózeczku, bo od Beaty przepędził ją Korek. Koreczek chyba poczul się zagrozony, bo na razie próbuje ustawiać Emi Quote
pidzej Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 ojeju- to ta pani z Bielan? widzę niedługo pól dogo będę miała na osiedlu;) Quote
malagos Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Widzisz Pidzej, mieszkasz w dobrej dzielnicy :cool3::p Quote
AśkaK Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 :multi:Bardzo się cieszę! Malagos, kolejnej psince zafundowałaś niebo na ziemi.:loveu::p Quote
malagos Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Asiu, sama bym nic nie zdziałała :oops: Ronja znalazła dom, Jo37 zawiozła do tego domu.... ale rzeczywiscie, akcja jak z bajki, Kopciuszek trafił do pałacu :loveu: Quote
oktawia6 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 ale piękna ta mała-jak mianiturowe Saluki!:loveu: wspaniała jesteś Malagos i ciotki, które pomogły:modla: Quote
beam6 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 malagos napisał(a): Ronja - dlaczego mi nie powiedziałaś, że Emi jedzie do p. Beaty i Korka ?!??? Co ???!!!! Bym się jeszcze bardziej cieszyła - Korek (Rudi) :loveu: ma suuuuper siostrę, i Pańcie, i Dom. A dopiero co nie umiał wchodzić po kręconych schodach do domku - ech łza mi się w oku zakręciła. Bardzo ale to bardzo proszę o wspólne zdjęcia Emi I Korka. Quote
malagos Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 I jakie nowe wiesci? Jak z siusianiem? Quote
lika Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Ronja to ma szczęśliwą rękę do adopcji. Co za finał! Dziewczyny gratulacje za sprawną akcję. :multi: Quote
Jo37 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Bardzo fajna sunia . Miała szczęscie ,że wypatrzyła ją Malagos . Bylam przy zapoznaniu się psiaków . Wyglądało obiecująco .Myślę ,ze się dogadają . Quote
ronja Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 jutro ( o ile Beata nie zapomni) dostanę zdjęcie Emi i Koreczka wszystko w porządku, sunia jest grzeczna, tylko szczekliwa Quote
konisia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Wszystkie maluchy szczekliwe, taki ich urok.Im mniejsze tym bardziej ich słychać. Właściciele ratlerków coś na ten temat wiedzą:cool3:;) Quote
malagos Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Ciekawe, jak damulka ze wsi radzi sobie w Warszawie? :cool3: Quote
malagos Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 W ostatniej chwili wzieliśmy Emisię z łańcucha, jej pani jest po kolejnej chemii i stan jest ....:-( Quote
ronja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Beata miała dzwonić do Ciebie, Malagos. Muszę ją przycisnąć o fotki Quote
malagos Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 No pewnie, ze przycisnij :diabloti: Quote
malagos Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Beata zadzwoniła i przekazała co następuje; Emi jest kochana i cudowna! Z Korkiem dogadała sie juz na calego, choć zakupione emisiowe posłanko zaanektował bez gadania :evil_lol: Poznała psie towarzystwo spacerkowe i coraz mniej szczeka na wieeeelkie psy, przeciez ona najmniejsza z takiego spacerowego towarzystwa. Apetyt ma, ale między jedna a druga chrupką zdąży zrobić rundkę po pokoju i kuchni. Śpi w łóżku z Beatą albo Olą. No ogólnie jest tu "udany nabytek", jak mawia moja znajoma :evil_lol: A Emi to niebywała szczęściara, ze trafiła na taki DOM!! Quote
lika Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 To dobrze, że tak szybko udało jej się zaaklimatyzować w nowej rodzince. Quote
ronja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Małgosiu, od Beaty dostałam 100zł (miało być dla Jo37 za paliwo, ale nie chciała przyjąć). Podaj mi nr konta - uważam,że te pieniądze powinny trafić do ciebie na kolejneTwoje tymczasówki Quote
malagos Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Ronjko kochana, nie wezmę tych pieniędzy. Opieka nad Emi niewiele kosztowała. A innych tymczasowiczów nie mogę wziać, bo mam Zulkę :cool1: Proszę, niech te pieniadze Beata przeznaczy na jakiś drobiażdżek dla siebie i Oli, to tak cudowne dwie kobiety, ze im się należy ;) Prosze....:eviltong: Quote
ronja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 ona nie przyjmie tych pieniędzy, postanowiła dać i ja jej od tego nie odwiodę. to niech będzie na zulę czy inne tymczasówki, które karmisz, odrobaczasz, szczepisz i w ogole... Quote
jayo Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 to moze podrzucimy malagos kolejna "tymczasowke" ? ;-) Quote
Recommended Posts