malagos Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Dziś mam mieć odpowiedź. O allegro poprosze Ronję, wystawi sunię z konta stowarzyszenia "Niczyje", dzieki, tanitko! Quote
Alpina Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 trzymam kciuki.Oby babcia właśnie ją pokochała... Quote
malagos Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Jedna pani, do której miałam telefon, raczej rezygnuje z Emi :shake: ale sie zainteresowała tą starą suczką z Rudy Ślaskiej ze złamana łapką :cool3: U tej Misi taka decyzja to sprawa zycia i śmierci, bo grozi jej uspienie. a Emi poczeka, na pewno kogos znajdziemy :roll: Quote
BasiaD Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Emiczku na 1 stronkę po domek hopaj! Quote
Argat Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Emi- do góry! Może jakiś dom czeka właśnie na ciebie? Quote
malagos Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Czekam na telefon od pani Mamy. Obiecała przecież zadzwonić. A emi tam czeka na łańcuchu :placz: Quote
jayo Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Malagos, w koncu nie wiedzialam czy mala ma isc na tymczas, czy juz do ewentualnego domu... Daj znac. Dzis dziewczyny maja teoretycznie przywiezc cos ze schronu - nie wiem co i ile.... Quote
malagos Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Tę maleńka trzeba zabrać z gospodarstwa. I to szybko, jest wiazana na łańcuchu, bo szczeka na ludzi na drodze i wychodzi przez dziury w płocie. Jayo !! tymczas jest jak najbardziej wskazany!! Bardzo Was proszę, może znajdzie się dla niej kacik w Warszawie? Ona powinna znaleźć szybko domek, ale nie tu, na wsi! Bo nie pilnuje domu! :shake: Quote
malagos Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 kajolka napisał(a):Witam, tu mama Kajolki. Babcia jest osobą starszą i trudno mi za nią podejmować decyzję... W końcu to ona ma pokochać którąś sunie. Będę się kontaktować z Panią Małgosią w dniu jutrzejszym telefonicznie, serdecznie pozdrawiam. Małgosia A ja nadal czekam, dla mnie słowo jest świete. Nawet, jeśli Babcia wybrała tę druga sunię, czekam na telefon. Quote
oktawia6 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 qurcze to ta 4 kg malutka nadal na łańcuchu....myślałam, że jest w DT:shake::placz: Quote
oktawia6 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 matko ona jeszze na PWP.....Malagos co z malutką?:-( Quote
malagos Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Nie wiem, co z nią....Pojadę wieczorkiem i zobaczę. Quote
ronja Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Malagos, ile u Ciebie kosztuje sterylka? Quote
malagos Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 U nas sie nie robi zabiegów. Musimy jechać do Ostrołęki i tam u małych suczek płaci sie 150 zł. Quote
konisia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Właśnie wróciłam ze spaceru i już tak zimno się robi:shake: Quote
oktawia6 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 nie zimno tylko lodowato-poniżej 10 stopni takie malutkie to od razu pęcherz zaziębiony i to na bank! od razu w nowym domu mocz łapac na badania. w stodole i na tym łańuchu:flaming: Quote
malagos Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 A to niespodzianka!! :loveu: Zgadnijcie, kto taki mały i chudzieńki szczeka teraz na mojego kota? Kto siedział na stole? Kto obszczekał chłopaczka jadacego na rowerze? No kto? Quote
Owieczka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 malagos napisał(a):A to niespodzianka!! :loveu: Zgadnijcie, kto taki mały i chudzieńki szczeka teraz na mojego kota? Kto siedział na stole? Kto obszczekał chłopaczka jadacego na rowerze? No kto? Zabrałaś ją ??!! :crazyeye: malagos to cudownie :multi: ...eee jak to łaziła po stole ? :evil_lol: Quote
ronja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 nie wytrzymała, bo nowy domek czeka na Emi z utęsknieniem:multi: Quote
malagos Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Emi jest u nas. W sobotę rano pojedzie do Warszawy, przyjedzie po ni8ą Jo37 z nową panią. Dzis suczynkę czeka kapiel i rozczesanie uszu i ogonka. Apetycik nie dopisuje :shake:, ale po kupce sadząc, jej posiłkiem była śruta zbożowa (a swoja drogą, jak karmię swinki morskie albo papugi i psy mogą dorwać sie do ziarna, to żrą pełną gębą, zwłaszcza Pelaś - to chyba ułatwia trawienio, czy co).... Quote
Recommended Posts