Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jedna pani, do której miałam telefon, raczej rezygnuje z Emi :shake: ale sie zainteresowała tą starą suczką z Rudy Ślaskiej ze złamana łapką :cool3: U tej Misi taka decyzja to sprawa zycia i śmierci, bo grozi jej uspienie.
a Emi poczeka, na pewno kogos znajdziemy :roll:

Posted

Malagos, w koncu nie wiedzialam czy mala ma isc na tymczas, czy juz do ewentualnego domu...
Daj znac. Dzis dziewczyny maja teoretycznie przywiezc cos ze schronu - nie wiem co i ile....

Posted

Tę maleńka trzeba zabrać z gospodarstwa. I to szybko, jest wiazana na łańcuchu, bo szczeka na ludzi na drodze i wychodzi przez dziury w płocie.

Jayo !! tymczas jest jak najbardziej wskazany!!
Bardzo Was proszę, może znajdzie się dla niej kacik w Warszawie? Ona powinna znaleźć szybko domek, ale nie tu, na wsi! Bo nie pilnuje domu! :shake:

Posted

kajolka napisał(a):
Witam, tu mama Kajolki. Babcia jest osobą starszą i trudno mi za nią podejmować decyzję... W końcu to ona ma pokochać którąś sunie. Będę się kontaktować z Panią Małgosią w dniu jutrzejszym telefonicznie, serdecznie pozdrawiam. Małgosia

A ja nadal czekam, dla mnie słowo jest świete. Nawet, jeśli Babcia wybrała tę druga sunię, czekam na telefon.

Posted

A to niespodzianka!! :loveu:

Zgadnijcie, kto taki mały i chudzieńki szczeka teraz na mojego kota?
Kto siedział na stole?
Kto obszczekał chłopaczka jadacego na rowerze?
No kto?

Posted

malagos napisał(a):
A to niespodzianka!! :loveu:

Zgadnijcie, kto taki mały i chudzieńki szczeka teraz na mojego kota?
Kto siedział na stole?
Kto obszczekał chłopaczka jadacego na rowerze?
No kto?

Zabrałaś ją ??!! :crazyeye:
malagos to cudownie :multi:

...eee jak to łaziła po stole ? :evil_lol:

Posted

Emi jest u nas. W sobotę rano pojedzie do Warszawy, przyjedzie po ni8ą Jo37 z nową panią. Dzis suczynkę czeka kapiel i rozczesanie uszu i ogonka. Apetycik nie dopisuje :shake:, ale po kupce sadząc, jej posiłkiem była śruta zbożowa (a swoja drogą, jak karmię swinki morskie albo papugi i psy mogą dorwać sie do ziarna, to żrą pełną gębą, zwłaszcza Pelaś - to chyba ułatwia trawienio, czy co)....