Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja wcale nie czytam tych Waszych insynuacji :eviltong:
Wcale zresztą na ten watek nie zaglądam :grins:

to moze pieniądze przekażemy na sterylkę którejś panny ostrowianki?

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ronja, a moze przypomij Beatce o zdjeciu? :cool3:

Synek Emi ma ok. 4,5 miesiaca i jest śliczny! Obszczekał mnie dziś na podwórku, ale dał sie pogłaskać i pomiziać. Nie jest uwiazany, ładnie wygląda, jest mu dobrze. A jego pani, Asia, nie wstaje juz...:shake:

• 1 month later...
Posted

Beatka zeznała, ze ma zdjecia w aparacie, tylko trzeba zgrać na płytę i dac na forum (!)
A jestem cholernie ciekawa tego cudka, bo podobno to psię przytyło!!! Nie jest charcik, ale mopsik, he, he!
No i szczeka. Tak głośno, ze jak stoi z pańcią na skrzyżowaniu ulic w samym szczycie komunikacyjnym, i zobaczy daleko psa, słychać ją kilka ulic dalej :diabloti: Bardzo napawa sie swoim przenikliwym glosem na rannym spacerku, jak np. o godz. 5 z minutami, jak Beata idzie na rano do pracy.
Uwielbia biegać. Także za rowerzystami i biegajacymi dla zdrowia (taki biegnący za kimś malutki piesek ujadajacy jak sto diabłów, to dopiero doping :diabloti:)
A le poza tym Beata i Olka ją kochają :multi:

Ronja, zabierz Beacie te zdjecia i wstaw na forum!!!

• 1 month later...
Posted

Emi jest super suczynką.
Jedyna wada to ustawiczne szczekanie. Najbardziej nie lubi innych psów, sportsmenów biegajacych dla zdrowia i rowerzystów. Niestety w lasku, gdzie Beata chodzi z psami, jest tego towarzystwa multum , a Emi niestrudzenie przez 2 godziny biega, skacze, goni i ...szczeka.
Potem śpi jak zabita, by nabrać siły prze kolejnym spacerkiem :diabloti: