malagos Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Ja wcale nie czytam tych Waszych insynuacji :eviltong: Wcale zresztą na ten watek nie zaglądam :grins: to moze pieniądze przekażemy na sterylkę którejś panny ostrowianki? Quote
ronja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Malagos, decyduj, ja uważam ,ze powinny być u ciebie (mogą przyjechać w raz z b.K.) Quote
ronja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Emi jutro ma sterylkę, trzymajcie kciuki:) Malagos, nr konta poprosze:) Quote
malagos Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Ciekawe, jak Emi po zabiegu... Biedma malusia, mam nadzieje, ze wszystko ok. Quote
ronja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 dziś rano okazało się, że Emi będzie cięta dopiero w środę... Quote
malagos Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Jak Emi?dzis miała sterylizację? Quote
malagos Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Za to ja znam :loveu: Wszystko jest dobrze, z Korkiem szaleją, dziewczynka czuje sie dobrze. Quote
ronja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Beatka jak opowiada o Emi, to ma miłość w oczach:) Quote
malagos Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 widać, że były sobie pisane :cool3: Quote
LittleMy Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 a moze zdjec bedzie wiecej zeby sobie humor poprawic? Quote
LittleMy Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 niech robi zdjecia bo to i jej tez bedzie przyjemnie poogladac :) Quote
ronja Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 zdjęcia robi, tylko wysłać "nie ma czasu" Quote
malagos Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Ronja, a moze przypomij Beatce o zdjeciu? :cool3: Synek Emi ma ok. 4,5 miesiaca i jest śliczny! Obszczekał mnie dziś na podwórku, ale dał sie pogłaskać i pomiziać. Nie jest uwiazany, ładnie wygląda, jest mu dobrze. A jego pani, Asia, nie wstaje juz...:shake: Quote
malagos Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Beatka zeznała, ze ma zdjecia w aparacie, tylko trzeba zgrać na płytę i dac na forum (!) A jestem cholernie ciekawa tego cudka, bo podobno to psię przytyło!!! Nie jest charcik, ale mopsik, he, he! No i szczeka. Tak głośno, ze jak stoi z pańcią na skrzyżowaniu ulic w samym szczycie komunikacyjnym, i zobaczy daleko psa, słychać ją kilka ulic dalej :diabloti: Bardzo napawa sie swoim przenikliwym glosem na rannym spacerku, jak np. o godz. 5 z minutami, jak Beata idzie na rano do pracy. Uwielbia biegać. Także za rowerzystami i biegajacymi dla zdrowia (taki biegnący za kimś malutki piesek ujadajacy jak sto diabłów, to dopiero doping :diabloti:) A le poza tym Beata i Olka ją kochają :multi: Ronja, zabierz Beacie te zdjecia i wstaw na forum!!! Quote
ronja Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Beatka to mi ciągle obiecuje zdjecia, ja już nie mam na nią siły Quote
malagos Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Emi jest super suczynką. Jedyna wada to ustawiczne szczekanie. Najbardziej nie lubi innych psów, sportsmenów biegajacych dla zdrowia i rowerzystów. Niestety w lasku, gdzie Beata chodzi z psami, jest tego towarzystwa multum , a Emi niestrudzenie przez 2 godziny biega, skacze, goni i ...szczeka. Potem śpi jak zabita, by nabrać siły prze kolejnym spacerkiem :diabloti: Quote
Recommended Posts