Hala Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 dzięń dobry Guzicczku. Pewnie już cię mamuśka nakarmiła. Quote
neverend Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Och,miałam budzik o 3 49...ale dobrze,bo miałam wstać o 4, by zawieźć Śnieżkę do Brodnicy. Mały chciał koopcię i papu... Właśnie z nim wróciłam od weta, diametralna różnica - mały jest teraz taki żywioł...Wczoraj nawet nie pisnął przy zastrzykach z glukozą a dziś wierzgał, krzyczał, przewracał się...Guzik robi wielkie postępy - wyrośnie na rozrabiakę:eviltong: Potem postaram sie wstawić fotki i filmiki:) Quote
neverend Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 patrzcie na tego śliczniaczka:) FILMIK ! FILMIK 2 Quote
ewelinka_m Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 dzień dobry piękniochu malutki na górę :loveu: Quote
Gosiapk Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Oprócz mleka już może jeść rozmoczonął karmę dla szczeniąt. Najlepiej Royal Canin, Eukanuba, ale ona jest dość droga. Quote
pajunia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 jakie maciupstwo, never, jak dobrze, ze on u Ciebie wyladowal.:lol: A pozostale rodzenstwo czuje sie dobrze? A ja nic nie wiedzialam o tej rodzince? Przeciez mogly by do mnie przyjechac, 2 tygodnie temu.:placz: Quote
Matusz Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 jakie zainteresowanie aparatem ! :loveu::loveu: Guziczku, dobrze, że masz mamusie never ;) Quote
Gosiapk Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 pajunia napisał(a):jakie maciupstwo, never, jak dobrze, ze on u Ciebie wyladowal.:lol: A pozostale rodzenstwo czuje sie dobrze? A ja nic nie wiedzialam o tej rodzince? Przeciez mogly by do mnie przyjechac, 2 tygodnie temu.:placz: Pajuniu, on był chyba za mały na tak daleką podróż dwa tygodnie temu. :oops: Quote
pajunia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Gdyby z mamusia i rodzenstwem jechal, nie bylby za maly. Tarda z dziecmi pojechala, a jej maluchy mialy zaledwie 2 dni. A teraz jakie kluchy, a jak juz rozrabiaja. Mam nadzieje, ze nic sie rodzince nie stanie, bo sliczne kluseczki. Quote
Hala Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 i co z tym psiutkiem? Naprawdę może zostać u Ciebie tak krótko? A co dalej? Masz juz dla niego DT? Quote
Matusz Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Hala']i co z tym psiutkiem? Naprawdę może zostać u Ciebie tak krótko? A co dalej? Masz juz dla niego DT? było wczoraj napisane, że lidka_park weźmie malucha na tymczas !! :eviltong::eviltong: stronę wcześniej;) Quote
neverend Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Mały dostał dziś podwójny zastrzyk glukozy... krzykacz jeden darł się na całą lecznicę...hehe...już odżył... dziś z nim jeszcze byłam,bo kicha i dostał tabletkę-Synulox... Wypił 1/4 w mleczku...W piątek kontrola... Oprócz mleczka mały je (już pisałam) Purinę dla maluszków, tylko mu to muszę mielić... Oczywiście z marchewką...Nie daję mu za często - 2x w ciągu dnia mięsko a co 3h mleczko:) Quote
Evas Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Wszystko na najlepszej drodze..:) gratulacje. Strasznie kochany maluch. Quote
neverend Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Kochany,kochany...mały rozrabiaczek...hihi... dziś biegałam z chusteczką nawilżającą i ścierałam plamki moczu z dywanu...No ale dobrze,że robi na dywan niż do łóżka:eviltong:... Quote
MonikaP Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 neverend napisał(a):Kochany,kochany...mały rozrabiaczek...hihi... dziś biegałam z chusteczką nawilżającą i ścierałam plamki moczu z dywanu...No ale dobrze,że robi na dywan niż do łóżka:eviltong:... Na dywan przy takim lejku najlepsza jest folia malarska :evil_lol: . Quote
neverend Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 O na pewno... tylko chyba bym nie zasnęła w nocy od szelestu... dobre są podkłady hig..dla niemowląt:) Quote
neverend Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 a ciotka z Poznania...teraz tam będę mieszkać... Quote
MonikaP Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 neverend napisał(a):O na pewno... tylko chyba bym nie zasnęła w nocy od szelestu... dobre są podkłady hig..dla niemowląt:) Jeśli kupisz taką gruba folię, to ona jakoś mocno nie szeleści - w zeszłym roku przez trzy tygodnie miałam całą sypialnię wyłożoną folią :diabloti: . Quote
neverend Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 MonikaP napisał(a):Jeśli kupisz taką gruba folię, to ona jakoś mocno nie szeleści - w zeszłym roku przez trzy tygodnie miałam całą sypialnię wyłożoną folią :diabloti: . aaaaa...fakt:) dzięki...:loveu: Quote
lidka_park Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 o rany, bedzie się działo jak maluszek będzie u mnie ;) z tym, że psiak za długo i u mnie nie bedzie, bo niedługo i u mnie zaczyna sie szkoła... pozatym rodzice, moja stara jamniczka... rozumiecie... Quote
neverend Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Guziczek nie ma allegro,ale przydałoby mu się... najlepiej, jakby z okolic Ostródy został adoptowany... Ale dopiero za 3 tygodnie..Niech jeszcze posiedzi z nami,żeby był silniejszy i zdrowszy...Teraz leczę jego katar... Lidko... najważniejsze,żeby był do końca września u nas... Ja 13 jadę do Poznania i wracam 17..Mam jeszcze egzaminy... 26 cały dzień będę u lekarzy a 29 - 30 wyjeżdżam do Poznania już na studia...Więc jak coś, możemy się wymieniać w obowiązkach... Głowa do góry - pomogę Ci,tak jak Ty pomogłaś mi...;) Quote
MonikaP Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 A jaki on ma ten katar i co powiedział lekarz? Quote
neverend Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 MonikaP napisał(a):A jaki on ma ten katar i co powiedział lekarz? Lekarz mało co powiedział...Mały ma gilka w nosku i prycha co jakiś czas...dostał tabletkę, której 1/4 miałam dać wczoraj i dziś... Jutro wizyta o 15,więc zobaczymy jak oceni stan naszego maluszka... Quote
Recommended Posts