Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 907
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Och,miałam budzik o 3 49...ale dobrze,bo miałam wstać o 4, by zawieźć Śnieżkę do Brodnicy. Mały chciał koopcię i papu...

Właśnie z nim wróciłam od weta, diametralna różnica - mały jest teraz taki żywioł...Wczoraj nawet nie pisnął przy zastrzykach z glukozą a dziś wierzgał, krzyczał, przewracał się...Guzik robi wielkie postępy - wyrośnie na rozrabiakę:eviltong:

Potem postaram sie wstawić fotki i filmiki:)

Posted

jakie maciupstwo, never, jak dobrze, ze on u Ciebie wyladowal.:lol:

A pozostale rodzenstwo czuje sie dobrze?
A ja nic nie wiedzialam o tej rodzince? Przeciez mogly by do mnie przyjechac, 2 tygodnie temu.:placz:

Posted

pajunia napisał(a):
jakie maciupstwo, never, jak dobrze, ze on u Ciebie wyladowal.:lol:

A pozostale rodzenstwo czuje sie dobrze?
A ja nic nie wiedzialam o tej rodzince? Przeciez mogly by do mnie przyjechac, 2 tygodnie temu.:placz:

Pajuniu, on był chyba za mały na tak daleką podróż dwa tygodnie temu. :oops:

Posted

Gdyby z mamusia i rodzenstwem jechal, nie bylby za maly. Tarda z dziecmi pojechala, a jej maluchy mialy zaledwie 2 dni. A teraz jakie kluchy, a jak juz rozrabiaja.
Mam nadzieje, ze nic sie rodzince nie stanie, bo sliczne kluseczki.

Posted

[quote name='Hala']i co z tym psiutkiem? Naprawdę może zostać u Ciebie tak krótko? A co dalej? Masz juz dla niego DT?

było wczoraj napisane, że lidka_park weźmie malucha na tymczas !! :eviltong::eviltong:
stronę wcześniej;)

Posted

Mały dostał dziś podwójny zastrzyk glukozy... krzykacz jeden darł się na całą lecznicę...hehe...już odżył... dziś z nim jeszcze byłam,bo kicha i dostał tabletkę-Synulox... Wypił 1/4 w mleczku...W piątek kontrola...

Oprócz mleczka mały je (już pisałam) Purinę dla maluszków, tylko mu to muszę mielić... Oczywiście z marchewką...Nie daję mu za często - 2x w ciągu dnia mięsko a co 3h mleczko:)

Posted

Kochany,kochany...mały rozrabiaczek...hihi...

dziś biegałam z chusteczką nawilżającą i ścierałam plamki moczu z dywanu...No ale dobrze,że robi na dywan niż do łóżka:eviltong:...

Posted

neverend napisał(a):
Kochany,kochany...mały rozrabiaczek...hihi...

dziś biegałam z chusteczką nawilżającą i ścierałam plamki moczu z dywanu...No ale dobrze,że robi na dywan niż do łóżka:eviltong:...

Na dywan przy takim lejku najlepsza jest folia malarska :evil_lol: .

Posted

neverend napisał(a):
O na pewno... tylko chyba bym nie zasnęła w nocy od szelestu...

dobre są podkłady hig..dla niemowląt:)

Jeśli kupisz taką gruba folię, to ona jakoś mocno nie szeleści - w zeszłym roku przez trzy tygodnie miałam całą sypialnię wyłożoną folią :diabloti: .

Posted

MonikaP napisał(a):
Jeśli kupisz taką gruba folię, to ona jakoś mocno nie szeleści - w zeszłym roku przez trzy tygodnie miałam całą sypialnię wyłożoną folią :diabloti: .

aaaaa...fakt:) dzięki...:loveu:

Posted

o rany, bedzie się działo jak maluszek będzie u mnie ;) z tym, że psiak za długo i u mnie nie bedzie, bo niedługo i u mnie zaczyna sie szkoła... pozatym rodzice, moja stara jamniczka... rozumiecie...

Posted

Guziczek nie ma allegro,ale przydałoby mu się... najlepiej, jakby z okolic Ostródy został adoptowany... Ale dopiero za 3 tygodnie..Niech jeszcze posiedzi z nami,żeby był silniejszy i zdrowszy...Teraz leczę jego katar...

Lidko... najważniejsze,żeby był do końca września u nas... Ja 13 jadę do Poznania i wracam 17..Mam jeszcze egzaminy... 26 cały dzień będę u lekarzy a 29 - 30 wyjeżdżam do Poznania już na studia...Więc jak coś, możemy się wymieniać w obowiązkach... Głowa do góry - pomogę Ci,tak jak Ty pomogłaś mi...;)

Posted

MonikaP napisał(a):
A jaki on ma ten katar i co powiedział lekarz?

Lekarz mało co powiedział...Mały ma gilka w nosku i prycha co jakiś czas...dostał tabletkę, której 1/4 miałam dać wczoraj i dziś... Jutro wizyta o 15,więc zobaczymy jak oceni stan naszego maluszka...