Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

baffi2 napisał(a):
teraz z mojego bazarku jest już 25 zł!!:multi::multi:
A mam pytanie co do Guziczka... Ile wynosi koszt jego leczenia???

jak się skończy to się dowiemy,ale na pewno będzie wysoki, bo jest leczony od tygodnia...a jeszcze kontrola za tydzień, wykupienie szczepień. Wszystko jest robione na jeden rachunek, z każdej wizyty są dokładane koszty, które poznamy,jak malec skończy leczenie. A na razie zbieramy ile się da. Pieniążki jak zostaną, nie zmarnują się, tylko zostaną przekazane na inną bidę...

• Replies 907
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Edi100 napisał(a):
Guziczku zdrowiej szybciutko:lol:

Maluszek rośnie i zdrowieje w oczach...u Lidki mu na pewno cieplutko i dobrze... Jutro wstawię filmiki,które udało mi się zrobić przed jego pójściem do ciotki Lidki...

Posted

lidka_park napisał(a):
Never, wszystko ok :) mały zaczyna powoli rozrabiać, tylko patrzy kogo za noge złapać ;) w nocy grzecznie śpi, a dnia rozrabia, ale taki urok szczeniaków :)

czyli wszystko OK :)

Posted

lidka_park napisał(a):
Never, wszystko ok :) mały zaczyna powoli rozrabiać, tylko patrzy kogo za noge złapać ;) w nocy grzecznie śpi, a dnia rozrabia, ale taki urok szczeniaków :)

O widzę ten okropny banerek...w Poznaniu będę miała więcej czasu,to zrobię lepszy...

To się uspokoiłam...ufff... czy ja się starzeję,że się tak zamartwiam? czy po prostu się zakochałam ???

Posted

w tym momencie tylko neverend mnie rozumie, ze to tylko wieczorami można odetchnąć i usiąść przy kompie, gdy ma sie w domu Guziczka :p
nasz łobuziak dzis pierwszy raz szczeknął :loveu: w sumie, to nie był taki doskonały szczek... no dobra, powiedzmy ze wydobył z siebie dźwięk :eviltong:
byłam z nim dzis tez na spacerku, Guziczek nie mół sie nadziwić, jaki to dziwny wynalazek ten piasek :D nie wiedział czy to jeść, czy na to skakać :D
poza tym z Guzika robi się straszna zadziora i łobuz... neverend, chyba nie poznasz go jak wrócisz ;)