AśkaK Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Zawsze w miocie któreś szczenię jest najsłabsze, zwłaszcza gdy stadko liczy więcej niż 3 sztuki. Cieszę się że reszta maluchów sobie radzi! Quote
MonikaP Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 On już z siusianiem i kupkaniem powinien sobie sam radzić, szczeniaczki są szybciej samodzielne, niż kotki. A pod dobrą opieką na pewno szybko nadrobi "opóźnienie" :-). Fundacyjny Boberek Józinek też był najmniejszy i najsłabszy, a wyrósł z niego taki pies, że hej...:loveu: Quote
neverend Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 On sam kupka ładnie, tylko muszę go masować... Ale jest kochany i grzeczny:) Quote
Matusz Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Guziczku na dobranoc na pierwszą!! trzymaj się kruszynko ! Quote
neverend Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Mały daje sobie radę... Ciężko oddycha...martwię się..z rana pędzę do weta,może zdiagnozuję biedaczka...nie zasnę dziś...ze strachu... Quote
neverend Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Mati, dzięki za baner:) Jestem po 1 wizycie u weta. Mały dostał 2 zastrzyki i 1 lek doustnie... O 16 30 okaże się,jak mały zareagował na leki i co mu dokładnie jest. Prawdopodobnie był niedożywiony i stąd ta jego słaba natura... Teraz piszczy,bo pieką miejsca po zastrzykach... Moje maleństwo... Bede na bieżąco informować o stanie małego... Quote
Evas Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Biedny maluszek, wyjdzie z tego. Ale kto się nim zajmie za tydzień? Quote
neverend Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Mam wielką nadzieję,że go po prostu przetrzymam, ale nie ukrywam że domek nawet tymczasowy jest naprawdę potrzebny... Teraz ważne są każde godziny, trzeba wierzyć, by przeżył... Quote
neverend Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Mały jest osłabiony... Codziennie muszę chodzić do weta na podwójne zastrzyki z glukozy... Ale miła wiadomość...Lidka_Park pomoże mi z przetrzymaniem go w domu... Jak wróci moja mama i nie pozwoli go nadal u mnie przetrzymać, wtedy weźmie go Lidka:) Lidka - dziękuję!!!!!!!!! Quote
neverend Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Tak...wspaniała wiadomość:) Oby się udało wszystko:) Quote
Matusz Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Martuniu może jakieś nowe fotki Guziczka?:loveu: Quote
Kar0la Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ależ maleństwo. Jak dobrze, że go zabrałaś. Quote
Matusz Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='neverend']Mam 1 i zaraz wstawię:) tylko 1 ??:eviltong: może być i 1 - zadowolę się ;) Quote
neverend Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 O proszę - śpioszek... idę nakarmić małego... Quote
Matusz Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='neverend']O proszę - śpioszek... idę nakarmić małego... śliczny śpioszek:loveu: taki mały okruszek Quote
Evas Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Jakie ma wygodne, mięciutkie łóżeczko..i nawet jasieczek na swój wymiar.:loveu: Quote
Matusz Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Evas']Jakie ma wygodne, mięciutkie łóżeczko..i nawet jasieczek na swój wymiar.:loveu: tak, i kołderkę i wszytko na swój wymiar ciocia never:loveu::loveu: Quote
Tigraa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Jak ma 4 tygodnie, to ucz go już jeść z miseczki. Mocz palce i daj do oblizania, po jakims czasie sam załapie. Ja karmiłam manną na mleczku 2 razy i 2 razy zupka z mięskiem, marchewką i ryżem plus witaminki. Quote
neverend Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Na razie do końca tygodnia je ze strzykawki mleko dla szczeniąt BOGENA... je też karmę drobną z kurczakiem 1 dziennie - SAM!!! Mleczko już potrafi pić sam,ale chcę żeby czuł jeszcze matczyną bliskość. Poza tym wiem, że na pewno tyle a tyle zjada... Palce już mi oblizuje..Mały naprawdę szybko się uczy... Jak chce siusiu- piszczy, koopke - piszczy, jeść- też piszczy... Bawi się ze mną, gryzie moje palce...no i śpi... Quote
lidka_park Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='neverend']O proszę - śpioszek... przesłodki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Evas Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Dobranoc słodki Guziczku i nabieraj sił. Quote
Recommended Posts