Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 907
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On już z siusianiem i kupkaniem powinien sobie sam radzić, szczeniaczki są szybciej samodzielne, niż kotki. A pod dobrą opieką na pewno szybko nadrobi "opóźnienie" :-). Fundacyjny Boberek Józinek też był najmniejszy i najsłabszy, a wyrósł z niego taki pies, że hej...:loveu:

Posted

Mati, dzięki za baner:)

Jestem po 1 wizycie u weta. Mały dostał 2 zastrzyki i 1 lek doustnie... O 16 30 okaże się,jak mały zareagował na leki i co mu dokładnie jest. Prawdopodobnie był niedożywiony i stąd ta jego słaba natura... Teraz piszczy,bo pieką miejsca po zastrzykach...

Moje maleństwo...

Bede na bieżąco informować o stanie małego...

Posted

Mam wielką nadzieję,że go po prostu przetrzymam, ale nie ukrywam że domek nawet tymczasowy jest naprawdę potrzebny...

Teraz ważne są każde godziny, trzeba wierzyć, by przeżył...

Posted

Mały jest osłabiony...

Codziennie muszę chodzić do weta na podwójne zastrzyki z glukozy...

Ale miła wiadomość...Lidka_Park pomoże mi z przetrzymaniem go w domu... Jak wróci moja mama i nie pozwoli go nadal u mnie przetrzymać, wtedy weźmie go Lidka:)

Lidka - dziękuję!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Evas']Jakie ma wygodne, mięciutkie łóżeczko..i nawet jasieczek na swój wymiar.:loveu:

tak, i kołderkę i wszytko na swój wymiar

ciocia never:loveu::loveu:

Posted

Jak ma 4 tygodnie, to ucz go już jeść z miseczki. Mocz palce i daj do oblizania, po jakims czasie sam załapie. Ja karmiłam manną na mleczku 2 razy i 2 razy zupka z mięskiem, marchewką i ryżem plus witaminki.

Posted

Na razie do końca tygodnia je ze strzykawki mleko dla szczeniąt BOGENA... je też karmę drobną z kurczakiem 1 dziennie - SAM!!! Mleczko już potrafi pić sam,ale chcę żeby czuł jeszcze matczyną bliskość. Poza tym wiem, że na pewno tyle a tyle zjada... Palce już mi oblizuje..Mały naprawdę szybko się uczy...

Jak chce siusiu- piszczy, koopke - piszczy, jeść- też piszczy... Bawi się ze mną, gryzie moje palce...no i śpi...