Atkaaaa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 ok :D jaka szybka odpowiedz :P czekamy Quote
neverend Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Czyżby jakieś zainteresowanie szczeniakiem??? oto filmik:) FILM Quote
Atkaaaa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 hehe widze ze szczeniaczek ma sie duzo lepiej... zainteresowanie- jesli chodzi o mnie to nie... ale kolezanka moze nidlugo.. tylko ze Poznan- Gdynia spory kawalek, ona pewnie wezmie jakiegos z ciapkowa...powodzenia w dalszym poszukiwaniu domku Quote
neverend Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Atkaaaa napisał(a):hehe widze ze szczeniaczek ma sie duzo lepiej... zainteresowanie- jesli chodzi o mnie to nie... ale kolezanka moze nidlugo.. tylko ze Poznan- Gdynia spory kawalek, ona pewnie wezmie jakiegos z ciapkowa...powodzenia w dalszym poszukiwaniu domku malec jest w Ostródzie:) ale dzięki za odwiedziny:) i ma się duuużo lepiej... w tygodniu idzie na pierwsze szczepienie:) Quote
Atkaaaa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 No to trzymam kciuki za domek;]Dobranoc :D Quote
neverend Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Atkaaaa napisał(a):No to trzymam kciuki za domek;]Dobranoc :D dobranoc... i zapraszam do bazarków (na leczenie Guzika)- strona wcześniej Quote
neverend Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Jeszcze wieczorem wstawię parę filmów z zabawy na moim łóżku! Quote
Gosiapk Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Neverend a czy są jakieś widoki na stały dom? Quote
lidka_park Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 widok na domek jest, ale trzeba go sprawdzić bo... domek dla Guziczka musi być guziczkowy ;) Quote
neverend Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Spotkanie przedadopcyjne jutro jak mniemam. Lidka wie więcej,bo koresponduje z tym panem... ale zobaczymy,zobaczymy Quote
Evas Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Trzymam kciuki za Guziczka-szczęściarza. :) Quote
lidka_park Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 jednak domek nie wypalił:( nadal szukamy domku dla Guziczka !!!! Quote
neverend Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Guzik już jest u mnie... niestety nie jest dobrze... jutro idę znowu do weta... miało być szczepienie a nie wiem,czy będzie... Mały chyba jest na coś uczulony... ma krostki na brzuchu, łapce i ogonie... dziś go wykąpałam...ale dalej się drapie... poza tym ma łysienia...na pyszczku, łapie, wszędzie tam,gdzie są krostki... tylko dziwi mnie,że na pyszczku...? Quote
Evas Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Może mały miał kontakt z jakimiś detergentami? Jak był u Ciebie nie miał krostek? Może został wykąpany w czymś co mu nie posłużyło albo miał "pachnące"legowisko..tzn. wyprane w jakims silniejszym srodku albo wypłukane w płynie do tkanin? Quote
MonikaP Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 neverend napisał(a):Guzik już jest u mnie... niestety nie jest dobrze... jutro idę znowu do weta... miało być szczepienie a nie wiem,czy będzie... Mały chyba jest na coś uczulony... ma krostki na brzuchu, łapce i ogonie... dziś go wykąpałam...ale dalej się drapie... poza tym ma łysienia...na pyszczku, łapie, wszędzie tam,gdzie są krostki... tylko dziwi mnie,że na pyszczku...? A poza wysypką coś jeszcze mu dokucza? Quote
neverend Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Evas napisał(a):Może mały miał kontakt z jakimiś detergentami? Jak był u Ciebie nie miał krostek? miał ropniaka,ale się zagoił... po tym jak go wzięłam ze schronu był cały zaropiały... teraz był tydzień u Lidki... jak go oddawałam,to nie miał krost ani łysień... Quote
neverend Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Evas napisał(a):Może mały miał kontakt z jakimiś detergentami? Jak był u Ciebie nie miał krostek? Może został wykąpany w czymś co mu nie posłużyło albo miał "pachnące"legowisko..tzn. wyprane w jakims silniejszym srodku albo wypłukane w płynie do tkanin? a poza tym śpi ciągle na tym samym legowisku... wcześniej nie miał tego...nie wierzę,że to od tkaniny... wykąpany był dzisiaj w szamponie dla szczeniąt... Quote
MonikaP Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 neverend napisał(a):a poza tym śpi ciągle na tym samym legowisku... wcześniej nie miał tego...nie wierzę,że to od tkaniny... wykąpany był dzisiaj w szamponie dla szczeniąt... A po co kąpałaś słabego, jeszcze nie zaszczepionego szczeniaka? Czym on jest karmiony? Quote
neverend Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 MonikaP napisał(a):A po co kąpałaś słabego, jeszcze nie zaszczepionego szczeniaka? Czym on jest karmiony? bo był zapchlony... miałam go skazać? miał już rany... poza tym nie był kąpany odkąd go wzięłam... a w piątek skończy 8 tydzień... i nie jest osłabiony skoro jutro byłby szczepiony... je pasztety dla szczeniaków, serek homogenizowany, mleko dla szczeniąt... a lidka niech sama napisze,co dawała mu jeść, bo sama nie wiem do końca... jak jej go przekazywałam,zostawiłam mleko dla szczeniąt i pasztet... Quote
MonikaP Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Przecież można na pchły kupić krople do aplikowania na kark.... Czy on zostaje u Ciebie w dt, czy wraca do Lidki? Quote
neverend Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 MonikaP napisał(a):Przecież można na pchły kupić krople do aplikowania na kark.... Czy on zostaje u Ciebie w dt, czy wraca do Lidki? jakbym kupiła krople,to nie mogłabym go szczepić... szampon nie działa tak mocno jak krople.. zostaje u mnie w dt... Quote
MonikaP Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 neverend napisał(a):jakbym kupiła krople,to nie mogłabym go szczepić... szampon nie działa tak mocno jak krople.. zostaje u mnie w dt... Dlaczego nie mogłabyś go szczepić? Chodzi o pieniądze? Przecież nie zostałabyś z tym na pewno sama... A co Twoja Mama na to? Przecież on do Lidki trafił, bo u Ciebie nie mógł zostać... Quote
Recommended Posts