GoniaP Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 bumerang napisał(a):Napewno się wszystko unormuje!!!! Dziś je na pół godziny zostawiłam same, pod "nasłuchem sąsiadki". Jak wróciłam Tośka była cała, a do tego cała w podskokach i uśmiechach. Teraz obydwa śpią obok mnie na kanapie. Ale jak Tośka urośnie, to dla mnie już miejsca nie będzie :shake::evil_lol: Quote
PaulinaT Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Jak Tośka podrośnie opracujecie strategię upychania się na kanapie :evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 ja na kanapie robie "zasieki" z krzeseł żeby jakieś miejsce dla mnie zostało jak wróce z pracy :eviltong: Quote
GoniaP Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 PaulinaT napisał(a):Jak Tośka podrośnie opracujecie strategię upychania się na kanapie :evil_lol: Albo po prostu kupię drugą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PaulinaT Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 GoniaP napisał(a):Albo po prostu kupię drugą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak to też jest wyjście z sytuacji. Tylko kup większą - bo istnieje spore prawdopodobieństwo, że i tak wszyscy będą chcieli leżeć na tej samej kanapie co ty :evil_lol: Quote
GoniaP Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 gwen napisał(a):I jak nasza panna się miewa? A odpukać dobrze :loveu: Szaleją z Bobolem i rujnują mi zarówno dom, jak i ogród :lol: Ale co tam. Obydwoje są szczęśliwi :loveu: Mała bardzo urosła, te szelki które z Anią kupiłyśmy pierwszego dnia są już prawie za małe :multi: Quote
GoniaP Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 A wiecie kto czyści Małej uszy?? Niania Bąbelek :cool3: Ja bym tego lepiej nie zrobiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 bombelek kochana niania - razem wyglądaja niesamowicie słodko :loveu: Quote
Marta i Wika Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 GoniaP napisał(a):A wiecie kto czyści Małej uszy?? Niania Bąbelek :cool3: Ja bym tego lepiej nie zrobiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: U nas było odwrotnie ;) Aira tak Czarkowi uszy "wyczyściła" że dostał zapalenia od ich nieustannego przeżuwania małymi igiełkami :evil_lol: Quote
Reno2001 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 U mnie uszy uwielbia czyścić Masza. Czyści wszystkim: Dotty, TZ i mnie:evil_lol:. Higienistka jedna, no :cool3::cool3:. Dotty tez nie pozostaje małej dłużna, choć nie w tak dużym stopniu. Quote
GoniaP Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 TZ ostatnie 2 noce był na tyle wspaniałomyślny, że spal na dole ze zwierzakami, a ja nareszcie mogłam sie wyspać. Dziś rano o 6 obudziły mnie niecenzuralne słowa: "Q... czy wy się wreszcie uspokoicie??? Ja chcę spaaaać!!! No nie, Tośka, ty kupożerco, a fuj!!" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 GoniaP napisał(a):TZ ostatnie 2 noce był na tyle wspaniałomyślny, że spal na dole ze zwierzakami, a ja nareszcie mogłam sie wyspać. Dziś rano o 6 obudziły mnie niecenzuralne słowa: "Q... czy wy się wreszcie uspokoicie??? Ja chcę spaaaać!!! No nie, Tośka, ty kupożerco, a fuj!!" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt::roflt::roflt:byłam taka wkuta i weszłam sobie tu i ciśnienie spadło tak się uśmiałam - buhahaha - niecenzuralne teksty :evil_lol: a widze, że i kicia się załapała:cool1: Quote
Reno2001 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 No tak KUPY. Masza też w nich gustuje :mad:. Dostaliśmy jakieś tabletki do uzupełniana karmy ze żwaczami. No i jeśli to nic nie pomoże to...KAGANIEC :razz: :roll: ?? Quote
caroolcia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Reno2001']No tak KUPY. Masza też w nich gustuje :mad:. Dostaliśmy jakieś tabletki do uzupełniana karmy ze żwaczami. No i jeśli to nic nie pomoże to...KAGANIEC :razz: :roll: ?? to powodzenia w ściaganiu z mordki kagańca umorusanego w qoooopie:eviltong: Quote
Reno2001 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 caroolcia napisał(a):to powodzenia w ściaganiu z mordki kagańca umorusanego w qoooopie:eviltong: Pal sześć, nie raz juz się w kupach babrałam. Byle tego nie żarła, bo upilnować to jej nie sposób :shake: a juz mieliśmy sensacje żołądkowe po jakimś wyciągniętym z trawnika "przysmaku". Wtedy to miałam zarzygany i zasrany cały dom. I co tu gorsze?? Quote
GoniaP Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Trzeba zmienić tytuł wątku.... Bo kruszynka ma już 12 kg :crazyeye::evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 GoniaP napisał(a):Trzeba zmienić tytuł wątku.... Bo kruszynka ma już 12 kg :crazyeye::evil_lol::evil_lol: ło matko toz to sie klops z niej zrobił :evil_lol: Quote
Reno2001 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 GoniaP napisał(a):Trzeba zmienić tytuł wątku.... Bo kruszynka ma już 12 kg :crazyeye::evil_lol::evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To będzie całkiem spora psina. Masza w wieku 5 mies. waży 9.400 (ale fakt, że chuda jest :shake:, cos nam nie idzie tuczenie jej. Je niby dużo, ale przemiał ma niesamowity). Quote
Marta i Wika Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 GoniaP napisał(a):No nie, Tośka, ty kupożerco, a fuj!!" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kocie? :cool3: Z kuwety? :cool3: Mniam :sabber: Quote
PaulinaT Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Marta i Wika napisał(a):Kocie? :cool3: Z kuwety? :cool3: Mniam :sabber: Kocie z kuwety batoniki są najlepsze na świecie :p Quote
caroolcia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Marta i Wika napisał(a):Kocie? :cool3: Z kuwety? :cool3: Mniam :sabber: PaulinaT napisał(a):Kocie z kuwety batoniki są najlepsze na świecie :p :eek2:O rany dziewczyny - wy może sopbie jakieś badania krwi zrobicie, może macie jakieś niedobory:mdleje:, albo :stupid: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PaulinaT Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 caroolcia napisał(a)::eek2:O rany dziewczyny - wy może sopbie jakieś badania krwi zrobicie, może macie jakieś niedobory:mdleje:, albo :stupid: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mówisz?? Kurcze... Ale może to nie są niedobory tylko takie nawyki z czasów szczenięctwa?? :hmmmm: Quote
caroolcia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 hi hi hi kto wie, kto wie.....:evil_lol: Quote
Recommended Posts