Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wchodzę tam, bo złość piękności szkodzi ;)
Właśnie pozyskaliśmy sunie z Konina :eviltong:
No nie mogłam se darować, że z chorą łapą, możliwym złamaniem siedzi nieleczona.

Posted

lukann napisał(a):
a jak sie dogaduje z resztą towarzystwa??

z resztą towarzystwa miał jedynie spotkania "przypadkowe" do niczego złego nie doszło ale tamto towarzystwo jest trudniejsze niż wszystko kochająca i pokojowa Chilli.powoli powoli.......i będą spać w czwórkę na kanapie :diabloti:

doddy - dawaj dawaj tego linka!!

Posted

Ja to Cię podziwiam, że wogóle się wypowiadasz w tym wątku na tym poziomie dyskusji.
Komecie nie przetłumaczysz. ;)
Zresztą ona wpadła w stado wron więc kracze jak one...

Posted

[quote name='Beata_Dorobczyńska']Pewnie jeszcze niE weszla na watek. pomijam , ze dyskusja z tym polglowkiem nie ma sensu.
Zobacz , nawet ja odpuscilam i nie zareagowalam na madrale.

za to ja sobie odpisałam temu półmózgowi dupcolizowi p.K:angryy:

Boski żigolo!:loveu:

Posted

Ligotę zamknęli - ale w sumie schronisko przeniosło się kilka metrów dalej i też jest w nim problem...

W sumie ciężko znaleźć lekarstwo na takie schroniska... GreenEvil ma rację - ktoś musiałby przyjmować te psy. Co za tym idzie powinno się wymuszać na gminach tworzenie małych schronisk - dobrze zarządzanych. Wtedy to ma sens.

Gdyby EkoFauna nie była właścicielem Krzyczek - najlepiej byłoby dążyć do przejęcia schroniska. Tu jednak zmuszeni jesteśmy do zamknięcia go.

Ciężki orzech do zgryzienia...

Kometa powinna otworzyć fundację albo skorzystać z AFN i powinni przystąpić do przetargu na odławianie psów z terenów podwarszawskich. :lol: Powinni mieć swoje schronisko ;)