Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

doddy napisał(a):
U niej same "twarde sztuki" - Zgredek to za mało. :diabloti:

to dorzucimy jeszcze Sevaśka on robi wrażenie ;) a jak to nie starczy to Beata może zastosowac drastyczną metodę "Johnkową "- jego jęczenie odstraszy skutecznie wszelkich molestatorów.
Beata czemu nie powiesz szefowi ,że pracujesz z debilkami ??, on to pewnie zrozumie , w końcu Cie lubi podobno :evil_lol: :cool3:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daria niedawno się dowiedziałam, że Kiara jedzie do Ciebie:lol: Dbaj o niuńkę ona jest taka biedniutka. Będę się odzywać. Na dogo jest jej wątek w szukam domu jeśli mogę nieśmiało prosić o jakieś wiadomości o niej to będę bardzo wdzięczna:lol:
Przepraszam za off w temacie Sevenka, ale skoro tutaj nawet zielsko adoptują czuję się usprawiedliwiona:evil_lol:

Posted

Nic nie rozumiecie a Ty Kasia to juz powinnas, czy myslisz , ze debilka na mnie robi wrazenie , nie , mam przez nia tylko wiecej pracy.
To wlasnie dyrektor operacyjny zatruwa mi zycie.
Juz dzis rozmawialam z Rada Nadzorcza - jednoosobowa bo z ulubiencem Doddy to nie chce mi sie gadac na takie trudne tematy.

Posted

Ulka podaj tylko jak możesz linka do jej wątku bo bede go szukac pewnie z godzine a ty doddy podrzuc linka do wątku Mai bo subskrypcje mam na kompie w pracy :oops:
Beatko powiem Ci jedno - moja nowa filozofia brzmi " olej to" wiec nie trać niepotrzebnie nerwów kochana .
zaraz jade odebrać od dziewczyn Kiare ;)

Posted

Ja dojechałam, a dziewczyny? Kiara dała mi dzisiaj popalić i chyba z 10 lat życia mi przybyło. Daria uważaj na nią bo ona bardzo skoczna albo lubi się wspinać. Najlepiej kojec z dachem. Pozdrawiam

Posted

a ja nie chcę uciekinierów!!!:mad:
wczoraj już miałam przygody z uciekającą panną Chilli :angryy:

Kiara u mnie - śliczna, malutka i drobniutka...chyba nawet lżejsza od mojej Chillki :hmmmm:

Posted

Daria po Stefie i Sevenie to przeżywasz szok wysokościowy i masowy :evil_lol:

Powiem Ci, że chętnie obaczyłabym na żywo Twoje nowe kurduple :eviltong: ale ciesz się bo nie mam czasu więc kotletów dodatkowych robić nie trzeba :diabloti:

Beatko, czemu nie rozmawiałaś z różową świnką? Aaaaa, bo ten drugi wyższy, starszy, przystojniejszy??? :cool3:

Posted

Ależ ja Cię nie drażnię.
Kopać leżącego?

Beatko, myślałam że zamiast się spowiadać odpowiesz w inny sposób. Np. "Nie jestem przeciętną blondynką, płaską jak deska z mózgiem jaszczurki"
i było by po kłopocie, a Ty od razu o owocówkach - bleee

Żeby była jasność - to nie o mnie ten opis - do płaskiej deski mi duużo brakuje, a mózg mam chiba większy niż jaszczurka

P.S. Dobra, mam mózg jaszczurki bo tego nie kumam:

nie rozmawiam z Twoim facetem

Posted

Kto się czubi ten się lubi :loveu:
Czymś Cię muszę denerwować :eviltong:

Daria, gdzie jesteś jak Cię nie ma? Mam nadzieję, że nie biegasz za Kiarą po wsi :oops:

Posted

doddy napisał(a):

Powiem Ci, że chętnie obaczyłabym na żywo Twoje nowe kurduple :eviltong: ale ciesz się bo nie mam czasu więc kotletów dodatkowych robić nie trzeba :diabloti:

wcale mnie to nie cieszy a Ty żałuj ,że nie możesz wpaść bo dziś będzie makaron z krewetkami :loveu: a na podwieczorek - faworki:p

doddy napisał(a):

Daria, gdzie jesteś jak Cię nie ma? Mam nadzieję, że nie biegasz za Kiarą po wsi :oops:

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
No moze wreszcie pracuje , pomyslałaś o takim wariancie ? ;).

jestem tam gdzie być powinnam ....w pracy :placz: dziś WRESZCIE pracuję :evil_lol: i to ostro ale teraz robię przerwę na śniadanie.

doddy napisał(a):
Eee tam, życia se nie marnuje.
Pewnie poszła na jakąś maseczkę upinkszajoncom :diabloti:

żółtodziobom nie pozwolę zniszczyć mojej pięknej buźki :diabloti:

i wiecie co dziewczynki Wam jeszcze powiem ??.......Kiara jest cudna :loveu: tylko bidula taka strachliwa i ogonek sobie obgryza :-(
na razie wyprowadzam ją na smyczy nie mam ochoty biegać znów po wsi :shake:

Posted

Na krewetki się nie piszę. To wole już te naleśniki z zupą pomidorową.
Faworki brzmią lepiej.

Daria - kiedyś przyjadem - albo Wy przyjadźcie :cool3:

Linkę Ci może pocztą wysłać?

JE CHCE ZDJĘCIA!!!! Jutro mają być :diabloti: bo wiem, że masz wolne :diabloti:

Posted

doddy napisał(a):

Linkę Ci może pocztą wysłać?

JE CHCE ZDJĘCIA!!!! Jutro mają być :diabloti: bo wiem, że masz wolne :diabloti:

przed tobą nic się nie da ukryć :evil_lol:
lepiej kurierem szybciej dotrze :diabloti: