Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dariaopole napisał(a):
poproszę go ładnie to cyknie specjalnie dla cioteczek kilka fotek Sevaśka ;)

to proś ładnie hehe;);)

EDIT: coś się chyba mało starasz Daria :(:(:(:(

Posted

ehhh jak widać stanowczo za mało :cool1:
ale żeby Wam nie było smutno pstryknęłam dziś chłopakowi kilka fotek w pracy( bo zabrałam go dziś ze sobą dla towarzystwa)

błaganki o mizianki

tu sie obraziłem

poszedłem więc na kocyk

i zasnąłem jak bobas

Posted

Z chilką dogaduje się bez problemu. Co do reszty to wole jeszcze na razie nie próbować, nie chodzi o to ,że on reaguje na widok psa agresją ale lubi np skakać po Chillce a Happy tego nienawidzi i na pewno go obwarczy a on se nie da w kaszę dmuchać :diabloti: Johny za to ma muchy w nosie i ostatnio jakiś taki wiecznie niezadowolony jest więc wolę chłopaków nie zaznajamiać póki johny nie straci jajeczków:evil_lol:

Posted

To masz w domu atrakcji co niemiara :P
A Sevenkowi byłoby smutno w przybudówce :P Zbyt daleko od ciepełka rozsiewanego przez państwa miłość :P niedogrzany by chodził albo co :p

(praca szkodzi na mózg, even MUSK ;) )

Posted

no tak doddy być powinno ale w tym pomieszczeniu co był Seven Jarek zamierza sobie zrobić warsztat, garaż zamiast na auta jest na graty i rupiecie więc pozostaje tylko to pomieszczenie gdzie są dwa kojce.
coś mało mam zabudowań na działce :evil_lol:

lukann dobrze to ujęłaś Sevaś jest ogromny , taki źrebak a zachowuje się jak szczeniak, w amoku wariacji macha tymi swoimi grabkami i skacze jak pudelek a miny robi jak bobasek. Rozbraja mnie całkowicie :diabloti:

Posted

Na szczescie nie wrodzil sie w mamusie tylko w tatusia wiec jest normalny. Taki kolor bedzie najwyzej przez dwa lata , pozniej zacznie szybko siwiec. Dobrze, ze fajny, bo chcialabym troche na nim zarobic - no moze prawie odzyskac swoje.
Dziekuje jeszcze raz, ze chcialo sie Wam pojechac.