dariaopole Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 poproszę go ładnie to cyknie specjalnie dla cioteczek kilka fotek Sevaśka ;) Quote
lukann Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 dariaopole napisał(a):poproszę go ładnie to cyknie specjalnie dla cioteczek kilka fotek Sevaśka ;) to proś ładnie hehe;);) EDIT: coś się chyba mało starasz Daria :(:(:(:( Quote
dariaopole Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ehhh jak widać stanowczo za mało :cool1: ale żeby Wam nie było smutno pstryknęłam dziś chłopakowi kilka fotek w pracy( bo zabrałam go dziś ze sobą dla towarzystwa) błaganki o mizianki tu sie obraziłem poszedłem więc na kocyk i zasnąłem jak bobas Quote
makatka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Coraz piękniejszy się robi :P Żywi się waszą miłością :P A jak tam plany akwaryjne i zapewnianie Sevenkowi widoczków w ramach rekompensaty :> ? Quote
dariaopole Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 pomysł miał wejść w życie w przypadku kiedy Seven nadal mieszkałby w przybudówce , teraz mieszka w domku więc ma inne atrakcje..... kanapę i TV :evil_lol: Quote
ruda76 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Daria i jak dajecie sobie radę w domu:evil_lol:Seven dogadał się z resztą czy poki co macie podobnie jak u mnie:eviltong: Quote
dariaopole Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Z chilką dogaduje się bez problemu. Co do reszty to wole jeszcze na razie nie próbować, nie chodzi o to ,że on reaguje na widok psa agresją ale lubi np skakać po Chillce a Happy tego nienawidzi i na pewno go obwarczy a on se nie da w kaszę dmuchać :diabloti: Johny za to ma muchy w nosie i ostatnio jakiś taki wiecznie niezadowolony jest więc wolę chłopaków nie zaznajamiać póki johny nie straci jajeczków:evil_lol: Quote
makatka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 To masz w domu atrakcji co niemiara :P A Sevenkowi byłoby smutno w przybudówce :P Zbyt daleko od ciepełka rozsiewanego przez państwa miłość :P niedogrzany by chodził albo co :p (praca szkodzi na mózg, even MUSK ;) ) Quote
lukann Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 uwielbiam na niego patrzećtaki duży pies a słodki jak cukiereczek Quote
doddy Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Daria bo to powinno być tak :eviltong: Seven zostaje w domu. Kojec naprawiasz i już masz 3 miejscówki dla bezdomnych pikusi :eviltong: Quote
dariaopole Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 no tak doddy być powinno ale w tym pomieszczeniu co był Seven Jarek zamierza sobie zrobić warsztat, garaż zamiast na auta jest na graty i rupiecie więc pozostaje tylko to pomieszczenie gdzie są dwa kojce. coś mało mam zabudowań na działce :evil_lol: lukann dobrze to ujęłaś Sevaś jest ogromny , taki źrebak a zachowuje się jak szczeniak, w amoku wariacji macha tymi swoimi grabkami i skacze jak pudelek a miny robi jak bobasek. Rozbraja mnie całkowicie :diabloti: Quote
JarekOpole Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 O i mam zdjęcie które spodoba się Beacie :multi: Quote
makatka Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Nie jej jednej. Geez, jak ja dawno nie jeździłam ;( Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Jarek, dziekuje :) Nawet nie wiesz jak bardzo , widzialam go ostatnio poltora roku temu . Dzieki, dzieki, jestem Twoim dłuznikiem . Quote
JarekOpole Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Nie ma problema :) Wiatr był mega i Kronos taki troche niespokojny był ale chyba coś z tego wyszło . Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 :) Szkoda tylko, ze niedlugo bedzie siwy . Dziekuje jeszcze raz i mam nadzieje podziekowac osobiscie jak przyjedziesz do W-wy i wezmiesz mnie do 9-tki :) A jak bylem maly to wygladalem tak : Quote
JarekOpole Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 A teraz ta siwizna dodaje mu uroku nie wiem jak sie ocenia konie i nie znam się na nich ale on z tą siwizną był taki specyficzny inny niż wszystkie które tam były. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Ja kocham kare konie wiec ucieszylam sie jak sie urodzil bo byl calkiem czarny. A tu mialem trzy miesiące : Mam nadzieje, ze potencjalni chetni tez tak do tego podejda jak Ty . Quote
dariaopole Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 według mnie Kronos jest na prawdę bardzo ładny do tego, z tego co słyszałam,to bardzo fajny koń ;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Na szczescie nie wrodzil sie w mamusie tylko w tatusia wiec jest normalny. Taki kolor bedzie najwyzej przez dwa lata , pozniej zacznie szybko siwiec. Dobrze, ze fajny, bo chcialabym troche na nim zarobic - no moze prawie odzyskac swoje. Dziekuje jeszcze raz, ze chcialo sie Wam pojechac. Quote
dariaopole Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 nie ma problemu. Zrobiliśmy sobie wycieczkę, do tego zobaczyłam jakie ładne rejony są niedaleko Opola. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 A to mamusia Kronosa , tez do sprzedania . Quote
dariaopole Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 ładna ta jego mamuska. Podobna do takiej Dixi na której jeździłam za małolata ;) Quote
Recommended Posts