Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Ja sobie dam radę ale Ty nadal nie bedziesz wiedziała jak to sie robi, wiec nie jest to rozwiazanie.
Wyjmij te ksiażke spod biurka i zapoznaj sie z trescia. Zawsze dla rownosci biurka mozesz podlozyc ksiazke do matmy ;)

no to zrobimy tak- Jarek pojedzie do Ciebie , rozpali Ci w kominku , postrzelacie razem i takie tam a ja przejrzę dokładnie ilustracje, poradze się teściowej i przetestuje je z listonoszem Marianem :evil_lol: jak bedzie ok to wyślesz mi Jarka z powrotem ;)

chyba dobry plan :p

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daria ale skad ja mam wiedziec kiedy bedzie ok ? Ty mi napiszesz smsa ? To bedzie niewiarygodne, Marian - tez do niczego bo ne wiem jakie Marian ma wymagania.
Nie, to nadal nie jest dobre rozwiazanie.

to co proponujesz kochaniutka ??? ja zgodny człowiek jestem więc sie dopasuję ;)
a czemu miało by być niewiarygodne ,że napisze Ci smsa ??? fakt faktem nie ma Twojego numeru ale to szczegół :evil_lol:

Posted

powiem Marianowi by do Ciebie zadzwonił i zdał Ci relację :evil_lol: jeśli to Ci nie wystarczy to podeślij Jarka , on na pewno bedzie obiektywny choć wtedy będzie porównywał mnie do Ciebie !! :p
do d... ta sytuacja :diabloti:

Posted

Tlumacze, zeby wiedziec czy Marian jest w temacie musialabym go przetestowac a jakos mi jego imie nie pasuje a poza tym nie bede sie tak poswiecac.
Jarek , to nie wiem czy wiesz , ale maz mojej kolezanki wiec towar nie do ruszenia .
Wiesz co , poogladaj obrazki z Jarkiem, wybierzcie sobie kazdego dnia inny i testujcie , innego rozwiazania nie widze.

Posted

Tlumacze, zeby wiedziec czy Marian jest w temacie musialabym go przetestowac a jakos mi jego imie nie pasuje a poza tym nie bede sie tak poswiecac.
Jarek , to nie wiem czy wiesz , ale maz mojej kolezanki wiec towar nie do ruszenia .
Wiesz co , poogladaj obrazki z Jarkiem, wybierzcie sobie kazdego dnia inny i testujcie , innego rozwiazania nie widze.

Beatko kochana z Ciebie dziewczyna :loveu:....a Mariana wyślę do Piaseczna...może dotrze do twych drzwi ?? :cool3:

Posted

Nie wysylaj mi tu zadnego Mariana , ja nie odbieram zadnych poleconych a kontakt listonosza ograniczam do dotkniecia skrzynki na listy.
A jak juz koniecznie chcesz go wyslac to najpierw do Doddy , ona jest bardziej marudna, jak przejdzie to to moze u mnie troche popracowac w ogrodku .

Posted

A Wiesz Co To Jest Inwencja Tworcza ?????

wiem wiem i zapewniam Cie ,że krzywda Jarkowi sie nie dzieje wrecz przeciwnie :diabloti:

atak wogóle to kiedy wyscie się tak zaprzyjaźnmli ????