dariaopole Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 coś wy za bardzo za sobą jesteście moi kochani.....:mad: no nic idem do łóżka .....mam nadzieję ,że mój jarek również gdyż muszę go wyzmiziać by jutro zrobił zdjecia bo dodddy żąda zdjęc a ja się jej boję :diabloti: Quote
ULKA12 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Przepraszam, że przerywam ten interesujący wątek:evil_lol: Link do wątku Kiary http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104838 tytuł wątku: Zbieramy na sterylizację.Młoda Kiara szuka domu amstaffka/pitbullka Trzeba podać numer konta, na który można wpłacać pieniądze. To z mojej strony tyle. Znikam, a Wy możecie dalej kontynuować ten frapujący temat:lol: Ulka Quote
doddy Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Daria to ja czekam na paczkę. :cool3: I tak Pan z poczty do mnie dzwoni telefonicznie, że ma dla mnie paczuszkę, więc mogę nawet trójkącik zrobic :diabloti: Beatko, Pan z od paczek z poczty przystojny jest - może jego Ci podesłać. I wydaje się pracowity - najpierw przywozi paczkę, nie zastaje mnie jak zwykle w domu, potem dzwoni do mnie tel i umawia się w dogodnym dla mnie terminie i nawet wnosi paczkę na 4 piętro. :loveu: Mariana też pewnie wniesie :p Hmmm dobrze, że mam spore łóżko. :loveu: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Moze poprostu jest Twoim telefonicznym cichym wielbicielem ? Mam uczulenie na meskie imiona brzmiace jak Marian, Maniek itp. Alergia ta jest stała i nie sądze aby kiedykolwiek zmieniła swój status. Łózko spore tylko , ze zawsze ma status zajety . Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Nie wiem czy np. pocałowanie Mamby za uszkiem odniesie pożadany skutek. Quote
doddy Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Całowanie i proszenie nie odniesie skutku. Ale miska owszem :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Nie o to mi chodzilo , gorzej bedzie jak ten zaproszony sie pomyli. Quote
doddy Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Po prostu nie wypuszcze go z łóżka :eviltong: Co podłogę będzie sobą bidak wycierać? Daria wstawaj i rób zdjęcia! Koniec miziania! Quote
dariaopole Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 wstałam :p. Fotki zrobione:p. doddy gdybyś wiedziała jak długo musiałam kiziać by Jaruś je zrobił :evil_lol: !!!!! no ale ciocia doddy każe to ciocia doddy ma. Tylko linka do wątku Majki nadal nie mam :mad: jak widac całkiem fajni Ci listonosze a imienia Marian nawet wymawiać nie trzeba, może byc np. misiu lub kotek :diabloti: a Ty doddy to gdzie się tak szlajasz że Pan listonosz nie może Cię w domu zastać co ???? Quote
doddy Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ja chodzem i zdradzam listonosza :loveu: Ciotka, wrzucaj szybko zdjęcia bo za 10min wychodzem! Chce obaczyc i wrzucic jeszcze na strone zdjecia. Tak sobiem myślem, że ta Kiara i Maja mają jakies takie normalne imiona jak na nas... Ciotka sms dostała? Może ten z Chrycynnego? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104883 Quote
dariaopole Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Doddy napisz ,że fotki śliczne !!!bo fotograf się zniechęci lub bedę musiała co najmniej masaż tybetański zastosowywać :evil_lol: smsa dostałam i myslę......może Kiare zostawić u nas ??? a do Moni dac jakiegoś innego Pikusia ?? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Kogo sie pytasz i jaki sms ? Quote
JarekOpole Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Krówki jeszcze nie mamy hehehehehhe. Quote
doddy Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Do Moni lepiej dać Kiare bo ona typowo kojcowa i dobrze się u niej odnajdzie. Zresztą ona ma samca Pikusia i lepiej jej się będzie dogadać. Ale zobaczymy. Ciotka a ta Kiara sra i sika w kojcu? A Maja? Ta Maja ma krzywy pysk, czy tylko te łaty dają taki efekt? FOTKI PIĘKNE - szczególnie Kiary. O Maje jeszcze musisz się postarać, by były równie piękne jak Sevenka i Stefki :diabloti: Quote
dariaopole Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Kogo sie pytasz i jaki sms ? mnie pyta :p a sms dotyczył psa :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 To cos podobne do amstaffa jest brzydkie. Do krowy wogole nie podobne. Quote
JarekOpole Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):To cos podobne do amstaffa jest brzydkie. Do krowy wogole nie podobne. No ja wiem wiem ze ci się nie podobają ale nie ratujemy Dogów i nie mamy zadnych piesków podobnych do koników no może Seven tak troszke jest podobny do jakiegoś źrebaczka :). Quote
dariaopole Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 no właśnie nie wydaje mi się żeby Kiara była kojcowa, w kojcu sie nie załatwia!! ona jest taka delikatniusia. Wtula się w kocyk na legowisku i tak leży.Poza tym zwiała z kojca u Ulki więc wątpie ,że ktoś ją w kojcu trzymał bo ona podobno przeskakuje ogrodzenia i wspina się po szczebelkach. Maja w kojcu załatwiła się raz i wydaje mię bardziej kojcowa bo jest bardziej zaniedbana i śmierdzi na kilometr choć to akurat może być spowodowane pobytem w schronisku. Jeśli chodzi o pysk Mai to krzywy nie jest ale te łaty + krzywo sterczące uszy oraz oczka dają taki efekt. ( wydaje mi się ,że ma jedno oko większe od drugiego) Majce ciężko zrobić ładne fotki niestety, Kiara to tak pozowała przed Jarkiem ,że hej :evil_lol: ona strasznie lgnie do mężczyzn a Majka za to się ich boi. Quote
doddy Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Czyli Kiara raczej do domu, bo może przechodzić przez siatkę? Czyli mieszkania szukamy? Maja do ogródka? A czy ona się nie próbuje jakoś za wszelką cene wydostać? Czy próbuje przechodzić przez ogrodzenie? Quote
doddy Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Daria to ja dzwonie do Moniki i albo do niej można dać Maję albo coś nowego. Quote
dariaopole Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 sama już nie wiem.......Kiara podobno przeskakuje płoty i to dośc wysokie oraz potrafi się wspinać bo ściankach kojca. Podobno. Majka nie przeskakuje bo to gruba świnka jest ona szuka dziurek więc wydaje mi się ,że może się podkopywać żeby uciec ale w kojcu siedzi grzecznie. Quote
dariaopole Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 może do Moni lepiej coś nowego bo po co załatwiać transport Majki a potem jakiejś bidy do mnie ?nie wiem ciotka Ty decyduj to są jedynie moje propozycje. Quote
doddy Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Jesli tak jest to ja myśle sobie by zrobić tak. U Ciebie zostawić Kiare. Monice dać coś nowego. A po sterylce Majki zamienić ją z Focusem - do Ciebie Focusa a do Beaty Majke. Beata się boi Focusa - bo ma dziwny wzrok... Więc niech ma Maje. Podkopać się nie będzie miała jak bo jest podmurówka. Sterylizuj laski jak najszybciej. Quote
Recommended Posts