andzia69 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 dlaczego moje tak nie "latają":placz::placz::placz: supoeraśny ten Sevenek:loveu: Quote
Vectra Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 O rzesz jaki on zajetego bisty :diabloti: Odpowiedz moja droga , jak ich dzielisz ... bo rozumiem , że chłopcy to chyba jednej kosteczki ciumkac razem nie będą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Gratuluje pięknego nowego nabytku :multi: Quote
modliszka84 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 doddy napisał(a):Jakos same latajace te psy u Darii i Jarka. Pewnie je Red Bullami tylko poją :evil_lol: Quote
dariaopole Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 no niestety Sevek jest na razie izolowany, jedynie z Chilli sie dogaduje, tzn. z reszta nie próbowaliśmy jeszcze bo to cięższy orzech do zgryzienia:evil_lol: puszczamy je na zmiany, w domu oddzielamy góre od dołu a swoją "przystań" Sevek ma w łazience. Quote
Vectra Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 dariaopole napisał(a):no niestety Sevek jest na razie izolowany, jedynie z Chilli sie dogaduje, tzn. z reszta nie próbowaliśmy jeszcze bo to cięższy orzech do zgryzienia:evil_lol: puszczamy je na zmiany, w domu oddzielamy góre od dołu a swoją "przystań" Sevek ma w łazience. coś mi to przypomina :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dariaopole Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Vectra napisał(a):coś mi to przypomina :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahaha dokładnie, troszkę sie nakombinować musimy :diabloti: Quote
Vectra Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 dariaopole napisał(a):hahahaha dokładnie, troszkę sie nakombinować musimy :diabloti: przynajmniej nie ma monotonii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: w sumie to całkiem ciekawe były te roszady , trzeba było pamiętać które gdzie i jak zamknąć , które wypuścić które związać , zakneblować :diabloti: a co tam jeszcze masz na DT poka poka :cool3: :cool3: Quote
dariaopole Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Focusidło : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101461 oraz jedno cudo które na razie nie upubliczniamy :evil_lol: a z tymi kombinacjami i uważaniem kogo gdzie co jak zamknąć to na prawde niezłe jaja . Dwa razy puściliśmy Sevaśka myśląc ,że nasze zamknięte :diabloti: na szczęście skończyło się na obwąchaniu i warkotach :cool1: czasem można zgłupieć od tych spacerów na tury i karmieniem każdego z osobna :razz: Quote
Vectra Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Fajniusi też rudy chińczyk :D oby domek szybko znalazł :kciuki: Quote
ruda76 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Vectra napisał(a):coś mi to przypomina :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: witajcie w klubie:multi: Quote
dariaopole Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 ruda76 napisał(a):witajcie w klubie:multi: ohhh nawet nie wiecie jak mnie to cieszy ,że wy też to macie (miałyście) :diabloti: nie jestem sama przynajmniej więc nie będę sie użalać nad sobą :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 z czasem te podziały już wchodzą w krew :evil_lol: ja co prawda mam już to na mniejszą skale ,ale jeszcze muszę czasem mieć oczy dookoła siebie całej ..... dobermanek ma czasem akcje "zakilimować wszystkich" no i jak jedzą muszę jak oka w głowie , co by któreś nie wpadło znowu na pomysł by z dobermankiem spróbować uczty , a że Klementynka i Franio zadbali by dzwi między kuchnią a pokojem były z wywietrznikami przez które to "otworki" się mieszczą ale jedno jest piękne .. jaki człowiek ma refleks i jaki się zrobił spostrzegawczy , zorganizowany :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Jarek , zdjęcia REWELACJA !!!!!!!!!!!!!!!!!! Psy wychodzą Tobie super . Quote
makatka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Łoooo.. tez chcę miec takei latające i spręzynujące cudo :D Quote
andzia69 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 zajebiste te fotki:loveu::loveu::loveu: a tu morderca pitusiów: super po prostu:lol: Quote
Vectra Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Fotki rewelacyjne !!!!!!! Oczu oderwać nie można .. bo modele jedyni w swoim rodzaju :diabloti: W którymś wątku przeczytałam , że jakiś pies odkąd raz pobawił się z bullowatym , nie chce się już bawić z innymi psami :evil_lol: ciekawe dlaczego :hmmmm: :evil_lol: Quote
makatka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 hahaha.. stuprocentowe psychole :D zdjęcia zabójcze :D Quote
Recommended Posts