Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rzesz jaki on zajetego bisty :diabloti:
Odpowiedz moja droga , jak ich dzielisz ... bo rozumiem , że chłopcy to chyba jednej kosteczki ciumkac razem nie będą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Gratuluje pięknego nowego nabytku :multi:

Posted

no niestety Sevek jest na razie izolowany, jedynie z Chilli sie dogaduje, tzn. z reszta nie próbowaliśmy jeszcze bo to cięższy orzech do zgryzienia:evil_lol:
puszczamy je na zmiany, w domu oddzielamy góre od dołu a swoją "przystań" Sevek ma w łazience.

Posted

dariaopole napisał(a):
no niestety Sevek jest na razie izolowany, jedynie z Chilli sie dogaduje, tzn. z reszta nie próbowaliśmy jeszcze bo to cięższy orzech do zgryzienia:evil_lol:
puszczamy je na zmiany, w domu oddzielamy góre od dołu a swoją "przystań" Sevek ma w łazience.

coś mi to przypomina :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dariaopole napisał(a):
hahahaha dokładnie, troszkę sie nakombinować musimy :diabloti:

przynajmniej nie ma monotonii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: w sumie to całkiem ciekawe były te roszady , trzeba było pamiętać które gdzie i jak zamknąć , które wypuścić które związać , zakneblować :diabloti:

a co tam jeszcze masz na DT poka poka :cool3: :cool3:

Posted

Focusidło :

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101461

oraz jedno cudo które na razie nie upubliczniamy :evil_lol:

a z tymi kombinacjami i uważaniem kogo gdzie co jak zamknąć to na prawde niezłe jaja . Dwa razy puściliśmy Sevaśka myśląc ,że nasze zamknięte :diabloti: na szczęście skończyło się na obwąchaniu i warkotach :cool1: czasem można zgłupieć od tych spacerów na tury i karmieniem każdego z osobna :razz:

Posted

ruda76 napisał(a):
witajcie w klubie:multi:

ohhh nawet nie wiecie jak mnie to cieszy ,że wy też to macie (miałyście) :diabloti:
nie jestem sama przynajmniej więc nie będę sie użalać nad sobą :evil_lol:

Posted

z czasem te podziały już wchodzą w krew :evil_lol: ja co prawda mam już to na mniejszą skale ,ale jeszcze muszę czasem mieć oczy dookoła siebie całej ..... dobermanek ma czasem akcje "zakilimować wszystkich" no i jak jedzą muszę jak oka w głowie , co by któreś nie wpadło znowu na pomysł by z dobermankiem spróbować uczty , a że Klementynka i Franio zadbali by dzwi między kuchnią a pokojem były z wywietrznikami przez które to "otworki" się mieszczą

ale jedno jest piękne .. jaki człowiek ma refleks i jaki się zrobił spostrzegawczy , zorganizowany :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Fotki rewelacyjne !!!!!!! Oczu oderwać nie można .. bo modele jedyni w swoim rodzaju :diabloti:

W którymś wątku przeczytałam , że jakiś pies odkąd raz pobawił się z bullowatym , nie chce się już bawić z innymi psami :evil_lol: ciekawe dlaczego :hmmmm: :evil_lol: