dariaopole Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 dokładnie to moja mniejsza wersja Sevaśka :loveu: choć z każdym dniem zauważam jak bardzo się różnią. Chciałam nawet go kiedyś wziąc do pracy i powiedzieć teściowej ,że wstawiliśmy Sevenowi oko ale doszłam do wniosku ,że byłby to raczej głupi żart:evil_lol: Tyron szczerze mówiąc to największy miziak z moich dotychczasowych tymczasowiczów nawet wiekszy niż Seven :cool3: ohhhh słodki jest przeokrutnie, do tego wydaje mi się ,że jest łagodny do innych zwierząt ale sprawdzać na razie nie będę :diabloti: Quote
dariaopole Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 chciałam porobić fotki ale u nas tak sypie śniegiem ,że psy stoją pod płotem i chcą do domu!!! Quote
makatka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Zdecydowanie :lol: Jak dojdą do stanu bałwankowatości to też im mozesz zrobić foty, ku ogólnej uciesze :P Quote
ULKA12 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 makatka napisał(a):Zdecydowanie :lol: Jak dojdą do stanu bałwankowatości to też im mozesz zrobić foty, ku ogólnej uciesze :P Taaa a potem pociągną Darię do odpowiedzialności za znęcanie się nad zwierzętami:evil_lol: Quote
makatka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Nad bałwankami :> A to już nie zwierzęta :lol: Quote
dariaopole Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 makatka napisał(a):Nad bałwankami :> A to już nie zwierzęta :lol: no tak tylko nie wiem co lepsze :hmmmm: Chilli popsuła się już dawno , ją rano trzeba zwlekać z łózka by łaskawie wyszła na dwór. Jedynym poprawnie działającym psem jest Seven - on sie zimy nie boi :evil_lol: Quote
dariaopole Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 doddy napisał(a):Myślisz o oddaniu ich do adopcji? :diabloti: nie no z dziewczynami jest luz , kombinuje jakby tu się pozbyć Johnego......:knuje: może go chcesz? on taki urodziwy i łagodny :diabloti: Quote
doddy Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Jego może wziąć jedynie ten, kto wogóle nie wyjeżdża z domu z pieskiem :diabloti: Lepiej by nawet wet przyjeżdżał na miejsce... Quote
Tengusia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Nie mam daru do pisania, a tym bardziej do składania życzeń miłych i serdecznych, a do tego pożytecznych, tak więc teraz tutaj stąd życzę Wam Wesołych świąt Quote
dariaopole Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 dzięki ciocia, Tobie też jeszcze raz Wesołych itd ;) Boski Sevcio : Quote
lukann Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 już zapomniałam jaki on wieeelllkii!!!!! Słodziak:loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 nieeee, on jest taki słodziutki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
doddy Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Daria, jutro jadę po Tosię do Pabianic tę - Mambusiowo - Happysiową :loveu: Módl się żeby była normalna!!! Quote
dariaopole Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 trzymam więc kciuki i się modlę !!! a gdzie lub komu ją "wsadzisz" ?? :diabloti: Quote
doddy Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Marcie, czyli Uran z forum amstaffów. :eviltong: Przecie do domu se jej nie wezmę. :diabloti: Quote
dariaopole Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 doddy napisał(a): Przecie do domu se jej nie wezmę. :diabloti: a czemu nie??? sąsiedzi się nie skapną w końcu to Mambusia przecie :diabloti: zaraz zmówię zdrowaśki by niunia okazała się chodzącą łagodnością ;) a jak Ci się podobały fotki Tajka ?? Quote
dariaopole Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 nowe fotki Sevaśki - rudej Aśki wygibaśki :evil_lol: : pędząca torpeda : wygibasy : Quote
Recommended Posts