dariaopole Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 ok ciociu Kasiu :loveu: to na sterylkę umówię najpierw Majkę. Dla mnie najlepszy i najbliższy realny termin na zabieg to następny piątek więc spróbuję tak umowić się z wetem ;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Zeby była jasność to nie ja sie boje Focusa. A moze Focus moglby do tej pory dom znaleźć a nie zmieniac miejsce DT ? Quote
lukann Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 doddy napisał(a):[...]Beata się boi Focusa - bo ma dziwny wzrok... [...] ale mnie rozbawiłas :lol::lol::lol: sorki nie mogłam się powstrzymac ;) Quote
dariaopole Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a): A moze Focus moglby do tej pory dom znaleźć a nie zmieniac miejsce DT ? no tak by było najlepiej oczywiście ;) byłam dziś w schronisku więc padam na nos po tych kilkunastu spacerach, dawno aż tyle nie przeszłam na nogach :evil_lol: Jarek będzie niepocieszony......nie będzie kiziania :shake:. Dobrze ,że choć fotki porobił dzisiaj :evil_lol: Quote
JarekOpole Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 To znaczy że dzisiaj ciebie trzeba będzie wymyziać i wymasować skoro jesteś taka padnięta :) Quote
dariaopole Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Beata - żyjesz czy cię szlag trafił w robocie ??? :evil_lol: Quote
andzia69 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 a to jeszcze tu sobie wkleję! na allegro: Margo: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=307518904 Uzi: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=307521596 Kiara: http://www.allegro.pl/item307513447_...e_kochac_.html Maja: http://www.allegro.pl/item307516436_..._jej_dom_.html Doddy - czy potwierdziłaś rejestrację na naszej klasie???? bo można by bylo wklejać po kolei tam nasze psiesecki do adopcji dla niewiedzacych - tam dużo osob zagląda i tak sobie pomyślałam, ze zarejestruje się fundację i jako znajomych będzie się wklejać burki do adopcji - a moze komuś jakiś "znajomy" wpadnie w oko:cool3: Quote
dariaopole Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 andzia - ja tam wkleiłam wczoraj majke i kiare (w profilku Sevena :evil_lol:bo tam wkoło sam fiźnięci psiarze) i miałam jedno zapytanie. Stefka i Sevek też byli ogłaszani na "naszej klasie":diabloti: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Ja wweekendy nie pracuje - nie placa mi za to to sie nie rzucam . W szkole bylam egzaminy zdawac i wreszcie do stajni pojechalam. Andzia, czy to Ty zrobilas Doddy rejestracje na naszej kalsie ? Quote
andzia69 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 no toteż właśnie chciałam taki profil...fundacyjny, nawet go zalożyłam - ino tylko to ciotka doddy musi go aktywować:cool3: no i wtedy w galerię dawaloby się zdjęcia bid z opisami i namiarami - no trza wykorzystać darmową reklamę:lol: Quote
andzia69 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a): Andzia, czy to Ty zrobilas Doddy rejestracje na naszej kalsie ? ja wohl - o do tego od razu ją o tym poinformowalam...ale chyba nie zapamiętala!:cool3: Quote
doddy Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Andzia nie potwierdzałam. ;) Beti - jak sesja? Bo ja juz po :multi: Quote
dariaopole Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 doddy wysłałam Ci pw i napisz w końcu kto co jak z kiarką !!!! :diabloti: cieszę się Beatko że jesteś cała ;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 To fajnie Andzia , ze ja poinformowalas bo Doddy wyslala do mnie zalosnego maila, ze ktos na nia robi profil. Wiec ja zglosilam do administratora . Mnie jeszcze jeden zostal ale ogolnie 5 mam do przodu. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 dariaopole napisał(a):cieszę się Beatko że jesteś cała ;) Milo mi ze choc jedna osoba sie o mnie troche martwi. Quote
dariaopole Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 jak widac ciocia doddy nie czyta ze zrozumieniem :eviltong: Quote
dariaopole Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 dziś idę na komisję lekarską w sprawie odszkodowania za paluszki. Mam nadzieję ,że pieniądze zrekompensują moje cierpienie :evil_lol: bo jak nie to Seven i Stefka będą mieć u mnie spory dług i Sevek bedzie musiał wystawić swoje zabawki na bazarek :diabloti: Quote
doddy Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Dobrze, że Stefka już u Ciebie nie mieszka :evil_lol: Quote
dariaopole Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 doddy napisał(a):Dobrze, że Stefka już u Ciebie nie mieszka :evil_lol: wyślę rachunek Panu z Olsztyna :evil_lol: postraszę ,że ją zabiorę a że on taki w niej zakochany to zapłaci w mgnieniu oka pewnie :razz: a propos Stefki i patyków to zauważyłam ,że te moje niewodniczańskie patyki są wyjątkowo smaczne i pieski chętnie w nich gustują. Może by je na bazarkach wystawiać lub na allegro ?? :evil_lol: może lasy w moich rejonach mają uzdrawiającą relaksującą moc ???? Quote
doddy Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Może idź po dotacje unijne najpierw :eviltong: Poszukaj jakiś gorących źródeł patykowych... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Nawet jak znajdzie to i tak nie jest Ojcem Dyrektorem wiec moze patyk dostanie ale nie dotacje unijna. Quote
dariaopole Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Sevek solo na ogrodzie z niewodniczańskim patyczkiem :evil_lol:: Quote
dariaopole Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Sevek dzis szalał z Chillka w domu i na ogrodzie a my z Jarkiem byliśmy świadkami prawdziwego Love Story :crazyeye: ciumki : Quote
Recommended Posts