JarekOpole Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 No chyba że sie ma Johnego i się go nie zaknebluje albo przez przypadek nie zamknie w pokoju z komputerem to można sie obudzić i już nie jest tak fajnie :) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 http://forum.molosy.pl/showthread.php?t=6324&page=135 Kasia, wejdz na forum molosow, przeczytaj sobie post 2017. Moze znajdziemy autora i wkleimy na forum AST. Oczywiscie po przeczytaniu sie poryczalam, na szczescie juz nikogo w pracy to nie dziwi. Quote
JarekOpole Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Po przeczytaniu ja tez ci się nie dziwie . Quote
doddy Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Beatko mam całą serię takich wierszyków jeśli chcesz popłakać. ;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 nie chce ale ten jest niesamowity . marketingowo przydaloby sie miec do niego prawa , czy mozesz sie tym zajac ? Jarek, wiesz co Ty sie ze mnie nie smiejesz , ja Cie chyba troche polubie. Jak dotad tylko ten co go nie ma , zaakceptowal te przypadlosc i staral sie unikac tych tematow. Hmmm, posiadasz uczucia wyzsze , to mile . Daria powinna czesciej wyjezdzac bo mamy szanse bardziej poznac własciciela Sevenka. Quote
blue.berry Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Beata - to jest txt ktory juz jakis czas krazy po necie: autor: J. Ellis, 1999 Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ale Ty jestes madra , musze chyba do Ciebie na " dokształt " intelektualno literacki pojsc bo czuje sie jak jaskiniowiec. A tak btw to rozwiazalas moj problem na wykorzystanie. Dzieki Quote
andzia69 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Beatka - u ciebie się nie wysypalo, bo za późno wlazlaś:eviltong: U mnie też był wysyp:evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Andzia, cos mnei podkusilo i sobie poszlam zobaczyc jaka franca do mnei przyszla i jezeli nie przestanie padac to oczko polaczy mi sie z trawnikiem a ze reszta juz i tak zalana to mi kur... znowu choinki padna. Zrobie wreszcie osuszanie terenu tylko nie wiem skad drobne wezme ale pewnie zaoszczedze na karmie i bede kupowac w tesco. Quote
JarekOpole Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 A to co za wysypka dogo była czy tylko u mnie takie zjawisko sie trafiło :) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Jaka wysypka ? Gdzies Ty byl i co do domu sprowadziles ? Daria, na chwile wyjechala a Ty juz chorobska z miasta znosisz ! A FE !!! Quote
Tengusia Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 przepraszam za off Plakat do pobrania: http://genobis.rootnode.pl/abi.pdf Quote
JarekOpole Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Jaka wysypka ? Gdzies Ty byl i co do domu sprowadziles ? Daria, na chwile wyjechala a Ty juz chorobska z miasta znosisz ! A FE !!! Wysypka znaczy w sensie że dogo nię wysypało i nie działało to tak dla uściślenia mojego pytania. Beata nie no ty tylko jednym :) ehh .Jedyna choroba w domu to grzyb sevena aczkolwiek chyba już zanika bo zaczyna mu sierść odrastać. Ale i tak cię lubię i wole siedzieć tu i z wami gadać niż u mnie na forum :) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Ja wiem o czym piszesz :) Zartuje przeciez . Calkiem nieswiadomie napisales kilka zdan , ktore swiadcza , ze dobry z Ciebie czlowiek i wiem, ze nie robisz nic czego moglbys sie wstydzic przed Daria i chyba przed soba tez. Mimo wszystko nawet posty na dogo czytam uważnie. Nie, u mnie nic sie nie wysypalo, grzyba tez nie ma . Quote
JarekOpole Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Sevaś ogląda wieczorne widoki :) Tak na szybko złapane telefonem ale może mi sie uda zaczaić na niego z aparatem . Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Kiedy wraca Daria ? Jakos zaczynam tesknic. Quote
dariaopole Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 no nie wierzę , Beatka się za mną stęskniła ??? :oops: :loveu: jestem, wróciłam ale nie wiem o co chodzi mam duuuużo do nadrobienia:placz: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Wlasnie przed chwila myslalam, dlaczego jeszcze Ciebie nie ma . No stesknilam sie , nie wiem czemu sie dziwisz. Za Trikolorkami bym sie nei stesknila ale za Toba tak. Quote
Tengusia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 witamy Daria :loveu: jak tam wypad na narty sie udal ??? no i jak tam Sevenek i jego grzyb ??? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Tengusia napisał(a): jak tam Sevenek i jego grzyb ??? Jarek pewnie ma się dobrze :) Quote
andzia69 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 dariaopole napisał(a): jestem, wróciłam ale nie wiem o co chodzi mam duuuużo do nadrobienia:placz: czesć nartomaniaczko :lol: ale lepiej nie patrzaj co ci umknęło bo się załamiesz:shake: Quote
Tengusia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Jarek pewnie ma się dobrze :) :grins: :grins: :grins: Quote
dariaopole Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ahh Beatko ja za Tobą tez się stęskniłam :loveu: na razie nadrabiam watek Bastera i oczom nie wierzę :crazyeye: za glupia jestem na ten watek chyba bo nic nie czaję :placz: U Sevenka wszystko ok za tydzień mamy podjechać na kolejne zeskrobiny i okaże się co z grzybem. na nartach było bosko :loveu: wróciłam cała i zdrowa, kijka do oka sobie na szczęście nie wbiłam :diabloti: co prawda zastanawiałam się nad złamaniem nogi bo wtedy miałabym okazje przelecieć się helikopterem ale jakos nie zaryzykowałam :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Z tym tesknieniem za mna to jakos mnie nie przekonalas ale z tym, ze kombinowalas jak sie przeleciec smiglowcem to wielce prawdopodobne. Ale mysle, ze nie musisz stosowac az takich metod. Quote
JarekOpole Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Jarek pewnie ma się dobrze :) Ja mam sie super stary bo stary ale żeby od razu grzyb. Quote
Recommended Posts