Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie chce ale ten jest niesamowity . marketingowo przydaloby sie miec do niego prawa , czy mozesz sie tym zajac ?

Jarek, wiesz co Ty sie ze mnie nie smiejesz , ja Cie chyba troche polubie.
Jak dotad tylko ten co go nie ma , zaakceptowal te przypadlosc i staral sie unikac tych tematow. Hmmm, posiadasz uczucia wyzsze , to mile .
Daria powinna czesciej wyjezdzac bo mamy szanse bardziej poznac własciciela Sevenka.

Posted

Andzia, cos mnei podkusilo i sobie poszlam zobaczyc jaka franca do mnei przyszla i jezeli nie przestanie padac to oczko polaczy mi sie z trawnikiem a ze reszta juz i tak zalana to mi kur... znowu choinki padna.
Zrobie wreszcie osuszanie terenu tylko nie wiem skad drobne wezme ale pewnie zaoszczedze na karmie i bede kupowac w tesco.

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Jaka wysypka ? Gdzies Ty byl i co do domu sprowadziles ? Daria, na chwile wyjechala a Ty juz chorobska z miasta znosisz ! A FE !!!

Wysypka znaczy w sensie że dogo nię wysypało i nie działało to tak dla uściślenia mojego pytania.

Beata nie no ty tylko jednym :) ehh .Jedyna choroba w domu to grzyb sevena aczkolwiek chyba już zanika bo zaczyna mu sierść odrastać.

Ale i tak cię lubię i wole siedzieć tu i z wami gadać niż u mnie na forum :)

Posted

Ja wiem o czym piszesz :) Zartuje przeciez .
Calkiem nieswiadomie napisales kilka zdan , ktore swiadcza , ze dobry z Ciebie czlowiek i wiem, ze nie robisz nic czego moglbys sie wstydzic przed Daria i chyba przed soba tez.
Mimo wszystko nawet posty na dogo czytam uważnie.

Nie, u mnie nic sie nie wysypalo, grzyba tez nie ma .

Posted

dariaopole napisał(a):

jestem, wróciłam ale nie wiem o co chodzi mam duuuużo do nadrobienia:placz:

czesć nartomaniaczko :lol: ale lepiej nie patrzaj co ci umknęło bo się załamiesz:shake:

Posted

ahh Beatko ja za Tobą tez się stęskniłam :loveu:

na razie nadrabiam watek Bastera i oczom nie wierzę :crazyeye:
za glupia jestem na ten watek chyba bo nic nie czaję :placz:

U Sevenka wszystko ok za tydzień mamy podjechać na kolejne zeskrobiny i okaże się co z grzybem.
na nartach było bosko :loveu: wróciłam cała i zdrowa, kijka do oka sobie na szczęście nie wbiłam :diabloti: co prawda zastanawiałam się nad złamaniem nogi bo wtedy miałabym okazje przelecieć się helikopterem ale jakos nie zaryzykowałam :evil_lol: