Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moj kolega tez mowil, ze malo wypil i pokazywal kciukiem i palcem wskazujacym jakies 2 cm i byla to prawda jak sie pozniej okazalo tyle tylko, ze te dwa cm to byly z wanny.

Jarek, nikt tu Cie nie szufladkuje , takich odwaznych to tu nie ma , ale zdjecia mowia same za siebie :)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak wiem przyzwyczaiłem sie . Zawsze jest mi ciężko zmienić nastawienie kobiet ale niestety :) przyszło mi żyć w czarnym na maxa cieniu stworzonym przez szowinistycznych , samolubnych , zakłamanych i nieznośnych samców.

PS. Sam tez mam o facetach takie zdanie jak większość kobiet i dlatego mało który mnie rozumie :) i nie potrafią ze mną gadać bo co to za facet/kolega który jedzie na innych facetów/kolegów.

Posted

Jarek, nie jestes oryginalny, mamy juz tu watek z pania majaca rozdwojenie jaźni i wg mnie powinna zdecydowanie skorzystac z psychiatry bo na psychologa to juz za pozno.

Wiesz co a ja wole facetów - bo mowia prosto, co prawda malo przejrzyscie ale przynajmniej to co mysla w danej chwili i nie wymaga to glebszych przemyslen.
Uslyszec-udawac zrozumienie i wspolczucie-wykonac bez zbednych komentarzy.

Posted

Ja tam nie che być oryginalny żeby tu byc oryginalnym to bym musiał mieć różowe tipsy i jakiegoś Łajterka :) albo nie wiem obciac sobie jajka hehehehe . Na forum % kobiet jest tak wysoki że słabe jednostki męskie tutaj szybko padają :) .

Ale odnośnie twoje wypowiedzi to masz racje tyle zazwyczaj dlatego że wsumie mają większość pytanńw d... a reszty nawet nie słuchają albo i nie rozumieją i dlatego odpowiadaja prosto z mostu i mało przejzyście bo się nie zastanawiają o czym do nich mowa.

A wiem jak jest od tej innej strony i opowiadań kolegów jak to stara go męczy czy ma iść wieczorem w sukience czy spodniach a do tego jeszcze w jakim kolorze a potem sie okazuje że już sam nie wie co mu pokazywała i wychodzi na to ze ta sukienka to była tunika a spodnie były leginsami. No i weż tu porozmawiaj z takim sensownie.

Posted

Jarek i ja w pelni go popieram bo :
1.trzeba w zyciu byc samodzielnym
2.pokazywanie 20 ubran nie ma sensu bo przy 3 czlowiek sie zniecheca
3. czas ucieka a koledzy juz imprezuja
4. za godzine bedzie mecz i wlasciwie to juz nie warto isc
5.mezczyzni sa daltonistami
6. po co mowiec , ze tak jest dobrze i ladnie kiedy kobieta na taka prosta odpowiedz stwierdzi, ze to za latwe i znowu sie przebierze

nie bede dalej pisac bo mnie te baby zakracza ale ja tez nie cierpie sklepow, zakupow i 100 pytan o to samo.

Aha, mnie nie chodzilo o odp na pytania tylko o to , ze mezczyzni mowia to co mysla a kobiety calkiem nie wiem po co staraja sie nadac temu glebszy sens a jego tam nie ma - to co powiedziane dokladnie tyle znaczy.

Posted

Ale odnośnie twoje wypowiedzi to masz racje tyle zazwyczaj dlatego że wsumie mają większość pytanńw d... a reszty nawet nie słuchają albo i nie rozumieją i dlatego odpowiadaja prosto z mostu i mało przejzyście bo się nie zastanawiają o czym do nich mowa.

Normalnie sie posikam zaraz z tego co tu piszeta

Posted

[quote name='Beata_Dorobczyńska']Jarek, nie jestes oryginalny, mamy juz tu watek z pania majaca rozdwojenie jaźni i wg mnie powinna zdecydowanie skorzystac z psychiatry bo na psychologa to juz za pozno.

A który to wątek? Bo na pewno bardzo interesujący.

Mój Norton też uwielbia zabawy z butelkami, widać redziki tak mają:evil_lol:

Posted

Kurde to ja nie mam co liczyc na Ciebie Beti w aspekcie zakupow. :placz:

Choc z Beata dobrze sie chodzi po ubrania ;) Jak sie z nia umowisz, to jej jednak sie odwiduja zakupy i masz wolne :evil_lol:

Posted

1. Tak w sumie mało który facet jest samodzielny nie oszukujmy się
2. Można pokazywać i 100 dlatego np FTV jest fajną telewizją
3. Koledzy zazwyczaj maja cię gdzieś że nie ma cię na imprezie przynajmniej będzie więcej picia dla nich.
4. Piłka nożna a w szczególności oglądanie meczy to właśnie jest potworna strata czasu do tego jeszcze browar obowiązkowo to już w ogóle połowa ekipy pod koniec meczu nie kojarzy kto z kim gra bo są tak narąbani.
5. To prawda i jeszcze maja wiele innych problemów z rozpoznawaniem
6. Bo taka odpowiedz że jest ładnie i dobrze nie jest satysfakcjonująca i znaczy że nie wywarło to na nim żadnego wrażenia i coś jest nie tak więc trzeba to zmienić

:):)

Posted

doddy napisał(a):
Kurde to ja nie mam co liczyc na Ciebie Beti w aspekcie zakupow. :placz:

Podeślę ci moje mlodsze dziecko - ona może cale dnie spędzac w galeriach, centrach wszelkiego rodzaju itd:evil_lol: jak kiedyś bylam w Krakowie to je zostawilam pod galerią tą przy dworcu, nie bylo mnie parę godzin, a jak wrócilam to jeszcze wszystkiego nie obchodzily i musialam na nie czekac:mad:

Posted

1.samodzielnosc w ubieraniu dot kobiet !!!
2.a ktory facet oglada fashion TV ?
3.masz dziwnych kolegow
4.I na tym ta cala impreza polega
5....
6.wywarlo i zostalo wyrazone slowem - bardzo ladnie wygladasz.

Jarek, zaczynam sie o Ciebie martwic, nie zachowuesz sie jak normalny facet. Ty piszesz prawie jak kobieta . To straszne , cos sie w Opolu stalo, wybuch byl ? Epidemia ? Martiwe sie bo tam jeden z moich koni stoi , a to tez facet .

Posted

Pamietam, ze jak z Monika odstawialysmy Pariske do Katowic umowilysmy sie z Rolandem pod M1. I co? Przekazalysmy Pariske a same poszlysmy na 2h zakupy i kupilysmy se buty
A mialysmy tylko transportowac pieska... Ale takie buty byly tylko w M1 w Katowicach

Posted

JarekOpole napisał(a):
Zakupy to sam przyjemność :) ja moge chodzić nawet na cały dzień jako doradzać odradzać wybierać.

I zawsze jest za mało sklepów i zawsze jest w nich za mało rzeczy.

Zawialo baba, taka okropna, normalna , zwykla baba .
A tak ladnie i obiecujaco na zdjeciu wygladales - cholera , pozory myla, tyle lat mam i na to jeszcze sie dalam zlapac :mad:

Posted

Jarek w kwestii pampersow dogadaj sie z Beata bo na nastepna taka poczytanke mi braknie.

Bron sie chlopie, bo Beata Cie od bab wyzywa! Ona niestety kazdego faceta rowna z ziemia. Nawet takiego co sie jej podoba
Potem sie zapiera, ze on jednak to sie jej nie podabal tylko cos tam...

Beacie ciezko dogodzic...

Posted

Doddy, nie wciskaj kitu , niedotrzymanie moczu to starcza choroba. Jak chcesz sobie dorobic na boku to nie z mojej kasy ;)

Nie bron facetow oni wcale nie sa tacy bezbronni. A Jarek to raczej nie wyglada na takiego ale ... i tu juz wiemy co nalezy wpisac.

A brata to Ty zostaw w spokoju, no chyba, ze masz potrzebe taka jak po czekoladzie.

ps. jak chcesz to ja Cie moge nim powkurzac ale znowu bedziesz blagac o litosc to raz a dwa to nie jestes na czasie - mam nowy ideal.

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
1.samodzielnosc w ubieraniu dot kobiet !!!
2.a ktory facet oglada fashion TV ?
3.masz dziwnych kolegow
4.I na tym ta cala impreza polega
5....
6.wywarlo i zostalo wyrazone slowem - bardzo ladnie wygladasz.

Jarek, zaczynam sie o Ciebie martwic, nie zachowuesz sie jak normalny facet. Ty piszesz prawie jak kobieta . To straszne , cos sie w Opolu stalo, wybuch byl ? Epidemia ? Martiwe sie bo tam jeden z moich koni stoi , a to tez facet .

1. daj kobiecie pończochy ,pas jakąś odpowiednią bieliznę i sukienkę z gołymi plecami wiązaną na szyi to się ubierze bez problemu a facet to by nawet nie wiedział jak jej ma pomagać bo by sie w tym wszystkim zaplątał .
2. ja np ogladam FTV, TV moda i TVN style
3. nie dziwnych tylko takich jakimi są
4. i właśnie ja tego nie rozumiem powinien być początek meczu kto z kim a potem zaraz wynik i po robocie jak kogoś interesuje to se zapisze a tak to siedza z piwem niby sie fascynują ale brzuchy to maja takie że połowy boiska by nie przebiegli ale oczywiście na fotelu są najtwardsi i oni by zagrali lepiej .
5. tak tu trzeba im współczuć ale wiecie co potwierdza sie ten daltonizm bo masa facetów w mieście jednak jeździ na czerwonym zamiast na zielonym i są gdzieś szybciej o 2 minuty pełen sukces ale za to mogli sobie spalić gumy startując miedzy jednymi a drugimi światłami.
6.e tam to brzmi jak daj mi już spokój

Posted

Znajac zycie to znowu wzdychasz do jakiegos ksiecia na czolgu...
KFOR? Czy jakas inna misja?

Dobra nie wkurzaj mnie braciszkiem bo oprocz nietrzymania moczu bede miec sraczke