Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='doddy']

Bron sie chlopie, bo Beata Cie od bab wyzywa! Ona niestety kazdego faceta rowna z ziemia. Nawet takiego co sie jej podoba
Potem sie zapiera, ze on jednak to sie jej nie podabal tylko cos tam...

Beacie ciezko dogodzic...

Nie mam sie przed czym bronic bo jak ktoś nie ma problemów i nie musi udowadniać męskości to porównywanie z babą nie robi wrażenia i w niczym nie przeszkadza.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='doddy']Znajac zycie to znowu wzdychasz do jakiegos ksiecia na czolgu...
KFOR? Czy jakas inna misja?

Ja za duzo mowie a Ty musisz sluchac wtedy kiedy nie powinnas !!!!!!!!!!!!!!
Mowie 5 zdan na tydzien a Ty musisz zapamietac tylko to jedno !!!!!!!!!
Nie gadam z Toba ........................... dzis.

ps. ale przyznaj - przystojny jest , brunet, wysoki, nie chudy , uzdolniony .... mniam,mniam,

Posted

[quote name='doddy']Hmmm czy przystojny?
Plusem jest, ze jest brunet. To juz polowa sukcesu

Chudy tez nie jest ale Tobie nie musi sie podobac , nawet mnie to cieszy .
A ja przynajmniej mam obiekt do wzdychania .

A wogole to ja byc chciala kogo z wygladem i glosem N. Cage , moze w kolejnym wcieleniu :)

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
........................... dzis.

ps. ale przyznaj - przystojny jest , brunet, wysoki, nie chudy , uzdolniony .... mniam,mniam,

A czy tylko to jest istotne a jak nie będzie potrafił słuchać to cię szlak trafi.

Ale co ciekawe w wielu przypadkach właśnie ludzie pracujący w takiej tematyce potrafią słuchać i potrafią myśleć o ludziach którzy ich otaczają bo jako jednostka np na takiej wojnie nie wiele znaczą i zdają sobie sprawę z tego że muszą polegać na sobie na wzajem wiec i muszą sie dobrze znać.
Tyle że jest jedne minus też dla większości wojna jest największą miłością i muszą wybierać między kobietą a wojną i najczęściej wybierają wojnę.

Posted

Jarka, tu jest pewnien szczegol, ja nie mowie , zaliczam sie do tych kobiet, ktore potrafia milczec a mowia raczej rownowaznikami zdan .
Moze kiedys wojny sie skoncza a przede wszystkim ja tylko sobie wzdycham i nic z tego nie wynika , to nie moj facet i nie moj cyrk.

Aha, to wogole nie jest istotne bo osobiscie wole srodek cukierka niz opakowanie ale to dla Doody taki opis zeby wiedziala o kim mowie.
Co prawda ostatnio kiepskie opakowanie po rozpakowaniu okazalo sie prawie trujace - conajmniej jak sromotnik ale na szczescie zatruwa teraz zycie mojej kolezance ! hihihihihihihiihihhihi

Posted

Nie raz mówiła że mogę jechać byle by była pewna że wrócę a tego nie mogę jej zagwarantować bo albo zostanę właśnie z wyżej wymienionego powodu albo zginę. A nie potrafił bym jej zafundować codziennych stresów związanych z tym co u mnie i czy mam jeszcze ręce i nogi czy nie wjechałem samochodem na IED .

Posted

Kto by to nie był stres zawsze jest i dlatego też nigdzie nie jadę bo czasem nawet nie można odpisać na smsa albo nie doleci a to już w tej drugiej osobie pobudza wyobraźnię i to jej czarniejsza stronę.

Posted

Co do Todda to nie pokazówka on tak strzela :).

A odnośnie łuski na zamku to fajnie można sie z tym oduczyć złych nawyków.

Oczywiście nie che ci mieszać i sie mieszać ale na spokojnie to da sie dość szybko opanować żeby nabój czy łuska nie spadały z zamka przy sciągnięciu spustu i można sobie to rozbudować o ćwiczenie z komputerem i ukazującym się celem na monitorze .W tedy jak pojawia sie dodatkowy element zaskoczenia to ćwiczenie zaczyna byc trudniejsze ale przynosi efekty.

Link do takiego wolnego bo nie ma sie co spinać

http://www.personaldefensetraining.com/dryfire5.php?PHPSESSID=8354f6fdacbe7df72822c6de46293f43

I link do całej reszty ćwiczeń ale tu już za duże tępo jest na większości aczkolwiek tez można sie spróbować tak dla samego siebie.
http://www.personaldefensetraining.com/showpage.php?target=dryfire.php