Jump to content
Dogomania

Ramzes-dobermaniatko-ledwo slysze,malo widze a i tak mam cudowny dom:):):)DZIEKUJEMY!

Recommended Posts

Posted

Czy wyście go wczoraj tak wymęczyły????
Ramzesiątko wieczorem spało jak zabite, nie kopało posłania, nie szalało, nie rozypywało karmy; nie szczekało. Tylko jak długie leżało na równiutkim posłanku i ani się ruszyło.
Bo jak nie wymęczony, to jakiś chory????? czy co?

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to faktycznie niepodobne do niego...zobaczymy jak dzis bedzie...trzeba mu badania porobic,ale krew mu wezma jak pojedziemy na te dokladne badania uszu i oczu...i chyba dopiero potem sie zaszczepimy,jak myslicie??

Posted

na Ramzesika trzeba uwazac bo jest sklonny wyrznac glowka we wszystko co stoi na jego drodze,zreszta jak nie stoi to tez:(:roll:
jutro dzwonie umawiac sie na badania...na spacerku szalal i chyba jest dobrze...
najgorzej ,ze skubany nie je..tzn je...tylko z reki..ale Marcin (pomocnik p.Tomka) bedzie go karmil z reki po spacerkach:loveu:

Posted

ja mogę tylko pomóc w ten sposób, ze mogę załatwić taniej.. po cenie hurtowej... Koleżanka ma sklep i może sprowadzić taką jak będziecie chcieli...

Posted

pierwsze primo - kochane!!! karmienie z ręki? nauczycie go tego i co? kto dalej będzie do tak niańczył? polać kapke oleju do michy i powinien chętniej jeść, takie cyrki z karmieniem to ostateczność!
drugie primo - jaka karmę chcemy mu dać? pomyślimy nad kupnem tylko co?

Posted

Klementynkaa napisał(a):
pierwsze primo - kochane!!! karmienie z ręki? nauczycie go tego i co? kto dalej będzie do tak niańczył? polać kapke oleju do michy i powinien chętniej jeść, takie cyrki z karmieniem to ostateczność!
drugie primo - jaka karmę chcemy mu dać? pomyślimy nad kupnem tylko co?

w momencie,gdy nie chcial nic jesc uwazam,ze madrzejsze bylo nakarmienie go z reki niz by caly dzien nic nie jadl...to bylo zaskoczenie,teraz gdy wiemy ,ze tak jest mozan kobinowac.w jeden dzien sie raczej nie przyzwyczail do tego....
poza tym mam nadzieje,ze ma wech chociaz dobry przy tym wszytskim,bo zachowuje sie jakby tejkarmy nie widzial w misce...
a jaka karme?dobra dla mlodego psa,by sie jakis krzywizn czy innych swinst nie nabawil...poki co kupie jakies witaminy

Posted

nie karmilam nigdy moich psow ta karma,ale slyszalam ze jest dobra..
Klementynko czy na tych str mozna zamowic karme na miejsce z darmowym kurierem??wiem,ze niektore firmy tak maja a to duze uatwienie...
jednak na razie najwiekszym problemem jest jak zwykle kasa...mamy niecale 200 zl,w tym tyg chce zrobic te badania ,krew co zapewne pochlnie te pieniadze ( nie wiem w jakiej cenie sa te badania na sluch i wzrok)...nie mowiac juz o szczepieniu...a gdzie tam hotel...czy kastracja:(:(:(:(

Posted

ja tym karmie i mam dobre doświadczenia, wieczorem postaram się parę groszy mu posłać, musze mieć dostęp do swojego komputera w tym celu.
to co dodałam na allegro jest 175zl z dostawa kurierem w cenie :)

Posted

[quote name='Klementynkaa']na allegro znalazłam już z kosztami przesyłki i wszystkim, kto ma tam konto? a tak wogóle to jak stoimy z kasą?

Ja mam konto na allegro. Ile tam kosztuje ta karma?

Beata

Posted

Klementynkaa napisał(a):
ja tym karmie i mam dobre doświadczenia, wieczorem postaram się parę groszy mu posłać, musze mieć dostęp do swojego komputera w tym celu.
to co dodałam na allegro jest 175zl z dostawa kurierem w cenie :)

To ja moge zamowic i pokrywam 50% ceny. Kto pokryje reszte?
Podaj mi link do allegro, wieczorkiem zamowie.

Beata