Faro Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Jedna to ja wyrzuciłam po pierwszej nocce :oops: :oops: - była cała przesikana i podarta w kilku miejscach. W warunkach hotelowych lepiej mu dać zabaweczki , które można wymyć Quote
mar.gajko Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Faro napisał(a):Jedna to ja wyrzuciłam po pierwszej nocce :oops: :oops: - Hmmmmm, jak wyrzuciła to niech teraz odkupi dziecku zabawkę:angryy: :eviltong: :eviltong: Jakąś kołderko-materacyk dostarczę jutro. Quote
karusiap Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 No i by sie wydalo,ze dziecku zabawki ukradlam...:diabloti: uf uf dziekuje Faro za ratunek:evil_lol: Zakupie malemu jakies zabaweczki wlasnie takie w miare niezniszczalne,ale pluszaka moze tez jeszcze jakiegos znajde (jak moje potwory pozycza;)) Ale w sumie sama zastanawiam sie gdzie drugi misiek:cool1: na pewno zostal u AniB w samochodzie:eviltong: Faro,mar.gajko mam ogromna prosbe:oops: jak bym okropnie chciala tak nie dotre dzis do hotelu:(bardzo bym prosila,jakbyscie mogly cioteczki wywiesic na moment jesli bedzie cos zsikane ,zeby podeschlo...ja jutro przywioze suche koce a wszytsko co trzeba wezme do prania i zabawki przywioze...i wogole bede juz dobra ciotka dla Ramzesika:oops: Quote
mar.gajko Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Zabawki dziecku kradną i wyrzucają; nowych nie dają, no skandaliczne to jest wszytsko. Oczywiście Karusiu, wezmę małego na spacereczek, a ciocia Faro posprząta mu ... zabaweczki, hi! Quote
karusiap Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 mar.gajko napisał(a):Zabawki dziecku kradną i wyrzucają; nowych nie dają, no skandaliczne to jest wszytsko. Oczywiście Karusiu, wezmę małego na spacereczek, a ciocia Faro posprząta mu ... zabaweczki, hi! hihi zgadzam sie:evil_lol: kurcze jak dobrze wiedziec,ze zawsze ktos zajrzy do psiaka... ciotki jakie mu zabaweczki kupic?byla taka fajna piszczaca ale w zwiazku z tym,ze prawdopodobnie nie slyszy,jemu to radosci dodatkowej nie da a inne psy moze denerwowac,,,:oops: jak myslicie? Quote
mar.gajko Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Piszczące raczej nie. Bo faktycznie inne się denerwują. Jakiegoś pluszaka, myślę, one to lubią i jakies może z lanej gumy takie do gryzienia bardziej. Karusiu, jutro będziemy w hurtowni, to takie z lanej gumy mu kupimy, takie jak ma Sońka, ona to uwielbia. OK? Quote
Klementynkaa Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 a może take do których da się troszkę jedzonka wrzucić? wtedy będzie miał zajęcie na dłużej :) Quote
karusiap Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 mar.gajko napisał(a):Piszczące raczej nie. Bo faktycznie inne się denerwują. Jakiegoś pluszaka, myślę, one to lubią i jakies może z lanej gumy takie do gryzienia bardziej. Karusiu, jutro będziemy w hurtowni, to takie z lanej gumy mu kupimy, takie jak ma Sońka, ona to uwielbia. OK? super,bardzo dziekuje:loveu: to ja skombinuje pluszaka;) Quote
karusiap Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Klementynkaa napisał(a):a może take do których da się troszkę jedzonka wrzucić? wtedy będzie miał zajęcie na dłużej :) a to takie wynalazki tez sa?:oops: bede szukac Quote
Jagienka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 karusiap napisał(a):a to takie wynalazki tez sa?:oops: bede szukac są, są takie kule, które sie toczy... Klementynka ma racje, troche go to zajmie... a pluszaka tez można w ciucholandzie dostać :cool3: chyba, że jakąś podusie, bo ja z tego mojego dostałam pokrowce na poduszki, takie wełniane... prawie jak pluszak, tylko nie ma oczu i nosa do wygryzienia... Quote
karusiap Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 co to za zabawa jak nie mozna wyszarpac oczu i urwac nosa?:eviltong: poszukam tez jakiejs poduszki...;) ja tu gadu gadu a na razie nawet koca ni mam Quote
weszka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 karusiap ja mam zbędnego Konga - to taka zabawka w którą sie wpycha smakołyki albo wciska specjalną smakową pastę. Akurat rozmiar na dużego psiaka więc się nada. W tygodniu może się umówimy na wypad do hotelu to zawiozę zabawkę i jakieś koce i kołderki. Quote
karusiap Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 super weszko,bardzo bardzo dziekuje!!!:loveu: daj znac kiedy tylko bedziesz miala czas:) Quote
Dea Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 I foteczki poprosimy Ramzesa z nowymi pluszakami - Ramzesa nie cioteczek z pluszakami, bo że cioteczki pożyczają ukradkiem to już wiemy:roflt: Pluszaki w ciucholandzie są tanie, a Ramzes widać taka mała demolka jest:lol: Quote
karusiap Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 no i juz wszyscy wiedza,ze krakowskie ciotki kitraja maskotki podopiecznym...sie wydalo:evil_lol: :evil_lol: Quote
weszka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Taaak krakowskie centusie cioteczki zamiast se kupić to dzieciakowi zawijają pod kieckę :evil_lol: Nie moge się doczekać aż poznam tego słodziaka! PS. Wrzucę dzieciaka na adopcje.org. Jeśli można? Quote
karusiap Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Jasne,ze tak:loveu: dziekujemy! co prawda do konca nie jestem pewna,bo maly ma jechac do Niemiec ,ale zawsze to szansa jak cos dla innego psiaka;) Quote
Dea Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Na przykład dla tego szczeniaka dobka, 3 miesięcznego, o którym pisała BeataJ na wątku Nadzieja Dobermana, nad którym się znęcano:-( Quote
karusiap Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 dokladnie...:(Ramzes ma 6 mscy a nawet gdyby mnie chcial zagrysc to bym sie poplakala ze smiechu,a tamtego oddali...bo 3 msczny pogryzl dziecko:shake: Quote
Dea Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Bzdura! A jemu kto pociął wąsy? Słuchajcie tutaj znalazłam pluszaki jakieś, może jak już trzeba dla niego i cioteczek, to kupimy z pożytkiem i dla innych psiaków? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77277 Quote
karusiap Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='Dea']Bzdura! A jemu kto pociął wąsy? Słuchajcie tutaj znalazłam pluszaki jakieś, może jak już trzeba dla niego i cioteczek, to kupimy z pożytkiem i dla innych psiaków? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77277 :diabloti: taaaaaakkkk,ja poprosze!!!:loveu: a tak powanie to dobry pomysl,ktore sie podobaja cioteczkom? Quote
karusiap Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Dea napisał(a):może baranka? to jest owieczka:cool1: :evil_lol: sliczna:loveu: i bawol tez fajny:cool3: Quote
Dea Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 ups...prawie w górach mieszkam i owieczki od baranka nie odróżniam:oops: Kupimy dwie co? Tak na wszelki wypadek - jedna dla karusipa, jedna dla Ramzesa, bo Ania już ma w samochodzie z tego co czytam:evil_lol: Quote
karusiap Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 :megagrin: taaak ja jestem zaaa:cool2: pobawimy sie z Ramzesikiem:eviltong: Quote
Recommended Posts