Jump to content
Dogomania

Ramzes-dobermaniatko-ledwo slysze,malo widze a i tak mam cudowny dom:):):)DZIEKUJEMY!

Recommended Posts

Posted

Jedna to ja wyrzuciłam po pierwszej nocce :oops: :oops: - była cała przesikana i podarta w kilku miejscach. W warunkach hotelowych lepiej mu dać zabaweczki , które można wymyć

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Faro napisał(a):
Jedna to ja wyrzuciłam po pierwszej nocce :oops: :oops: -

Hmmmmm, jak wyrzuciła to niech teraz odkupi dziecku zabawkę:angryy:

:eviltong: :eviltong:

Jakąś kołderko-materacyk dostarczę jutro.

Posted

No i by sie wydalo,ze dziecku zabawki ukradlam...:diabloti: uf uf dziekuje Faro za ratunek:evil_lol:

Zakupie malemu jakies zabaweczki wlasnie takie w miare niezniszczalne,ale pluszaka moze tez jeszcze jakiegos znajde (jak moje potwory pozycza;))

Ale w sumie sama zastanawiam sie gdzie drugi misiek:cool1: na pewno zostal u AniB w samochodzie:eviltong:

Faro,mar.gajko mam ogromna prosbe:oops: jak bym okropnie chciala tak nie dotre dzis do hotelu:(bardzo bym prosila,jakbyscie mogly cioteczki wywiesic na moment jesli bedzie cos zsikane ,zeby podeschlo...ja jutro przywioze suche koce a wszytsko co trzeba wezme do prania i zabawki przywioze...i wogole bede juz dobra ciotka dla Ramzesika:oops:

Posted

Zabawki dziecku kradną i wyrzucają; nowych nie dają, no skandaliczne to jest wszytsko.
Oczywiście Karusiu, wezmę małego na spacereczek, a ciocia Faro posprząta mu ... zabaweczki, hi!

Posted

mar.gajko napisał(a):
Zabawki dziecku kradną i wyrzucają; nowych nie dają, no skandaliczne to jest wszytsko.
Oczywiście Karusiu, wezmę małego na spacereczek, a ciocia Faro posprząta mu ... zabaweczki, hi!

hihi zgadzam sie:evil_lol:
kurcze jak dobrze wiedziec,ze zawsze ktos zajrzy do psiaka...
ciotki jakie mu zabaweczki kupic?byla taka fajna piszczaca ale w zwiazku z tym,ze prawdopodobnie nie slyszy,jemu to radosci dodatkowej nie da a inne psy moze denerwowac,,,:oops: jak myslicie?

Posted

Piszczące raczej nie. Bo faktycznie inne się denerwują. Jakiegoś pluszaka, myślę, one to lubią i jakies może z lanej gumy takie do gryzienia bardziej. Karusiu, jutro będziemy w hurtowni, to takie z lanej gumy mu kupimy, takie jak ma Sońka, ona to uwielbia. OK?

Posted

mar.gajko napisał(a):
Piszczące raczej nie. Bo faktycznie inne się denerwują. Jakiegoś pluszaka, myślę, one to lubią i jakies może z lanej gumy takie do gryzienia bardziej. Karusiu, jutro będziemy w hurtowni, to takie z lanej gumy mu kupimy, takie jak ma Sońka, ona to uwielbia. OK?

super,bardzo dziekuje:loveu:
to ja skombinuje pluszaka;)

Posted

Klementynkaa napisał(a):
a może take do których da się troszkę jedzonka wrzucić? wtedy będzie miał zajęcie na dłużej :)

a to takie wynalazki tez sa?:oops: bede szukac

Posted

karusiap napisał(a):
a to takie wynalazki tez sa?:oops: bede szukac

są, są takie kule, które sie toczy... Klementynka ma racje, troche go to zajmie... a pluszaka tez można w ciucholandzie dostać :cool3:
chyba, że jakąś podusie, bo ja z tego mojego dostałam pokrowce na poduszki, takie wełniane... prawie jak pluszak, tylko nie ma oczu i nosa do wygryzienia...

Posted

karusiap ja mam zbędnego Konga - to taka zabawka w którą sie wpycha smakołyki albo wciska specjalną smakową pastę. Akurat rozmiar na dużego psiaka więc się nada. W tygodniu może się umówimy na wypad do hotelu to zawiozę zabawkę i jakieś koce i kołderki.

Posted

I foteczki poprosimy Ramzesa z nowymi pluszakami - Ramzesa nie cioteczek z pluszakami, bo że cioteczki pożyczają ukradkiem to już wiemy:roflt: Pluszaki w ciucholandzie są tanie, a Ramzes widać taka mała demolka jest:lol:

Posted

Taaak krakowskie centusie cioteczki zamiast se kupić to dzieciakowi zawijają pod kieckę :evil_lol:
Nie moge się doczekać aż poznam tego słodziaka!

PS. Wrzucę dzieciaka na adopcje.org. Jeśli można?

Posted

Na przykład dla tego szczeniaka dobka, 3 miesięcznego, o którym pisała BeataJ na wątku Nadzieja Dobermana, nad którym się znęcano:-(

Posted

ups...prawie w górach mieszkam i owieczki od baranka nie odróżniam:oops: Kupimy dwie co? Tak na wszelki wypadek - jedna dla karusipa, jedna dla Ramzesa, bo Ania już ma w samochodzie z tego co czytam:evil_lol: