Jump to content
Dogomania

Ramzes-dobermaniatko-ledwo slysze,malo widze a i tak mam cudowny dom:):):)DZIEKUJEMY!

Recommended Posts

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:evil_lol: sama przyjemnosc chodzic na spacerki z Ramzesem!!!!:evil_lol:
Karusia jak potzrebne allegro to dawaj znac,mam do podmienienia to na którym jest Roza-bo Rozunia jedzie przeciez do domku

Posted

Nie mam jeszcze paczki z gałgankami :shake: więc moją jutrzejszą wizytę musimy przełożyć na sobotę albo niedzielę albo jakiś inny dzień. Póki co zebrane 2 kocyki no i zabawka ale będzie dużo więcej tylko mama z siostrą nie zebrały jeszcze wszystkiego do kupy :roll:

Posted

Ciotki ale mi przyjemność tym filmikiem sprawiłyście!!!:loveu: Jaki on wesoły:multi:
A tutaj widzę piesek robi za pretekścik do niecnych wyskoków skutkujących podrapaniem, ojjjj:evil_lol:

Posted

mysle,ze malemu przydalaby sie specjalna karma dla szczeniakow.W hotelu nie ma zlej,ale jest ona dla doroslych...
tylko przy tak ograniczonym funduszu...nie wiem ile zaplacimy za badania a mamy tylko 200 zl minus szelki za ktore jeszcze nie zaplacilam...

czy ktos moze wesprzec malucha??

Posted

skarpety nie ma bo w koncu ciotki ustalily,ze bedzie mial laczna z Maxem,Karolem i niedlugo Paco,czyli "Dobermany krk",ale ja nadal powtarzam ze jesli wolicie osobna nie ma sprawy....
zreszta i tak nie ma zadnych wplat wiec skarpeta nie potrzebna:(

Posted

Jagienka niedługo pojadą trzy z bazarku wylicytowane - dwie są dla Ramzesa, dopilnuj jakby co:lol: , a jedną to już zostawmy wiemy komu:evil_lol:
Ja mogę zaoferować 50 złotych miesięcznie, więcej nie da rady, chyba, że nagle jednorazowo niespodziewanie.

Posted

Dea pomimo,ze oskarzasz mnie o takie niecne zamiarki:diabloti: jestem Ci ogromnie wdzieczna za pomoc dla Ramzesika:loveu: na poczatku tyg bedzemy sie szczepic a potem umawiac na badania...

Posted

karusiap napisał(a):
Ramzes to zywiol:loveu:
byla nas odwiedzic ciocia BeataJ z TZem:loveu: milo nam bylo poznac:)

Nam tez bylo bardzo milo poznac Karolina i Ramzesika. Widzialam tez Maxa, cudne psiaki.

Dzis postaram sie wstawic fotki Ramzesa ze spotkanka. Zobaczycie jaki to przystojniak.

Beata