Jagienka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 karusiap napisał(a):beda cale ogledziny,na uszkach skupimy sie na pewno najbardziej...dzis mlody biegal na dluugiej lince i wybawil sie z 9 mscznym kolega dobciem:loveu: Czyżby z Kramerem? Quote
Faro Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Widać było wyraźnie , że bardzo odpowiadał maluchowi taki "starszy braciszek" :lol: :lol: Quote
Dea Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 on miał towarzystwo dobermanki, więc może tęskni za nią, to towarzyski pies:lol: Quote
weszka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Jutro popołudniu będę mieć pakę z kocami, kołderkami i podusiami :) Jeśli chodzi o towarzystwo do zabawy to polecam moją Dirki :) karusiap jesli tobie pasuje to możemy się wybrać w piątek na wycieczkę - dam co mam dla Ramzesika no i poznam go, a przy okazji mogę zabrać suczynę to się pobawią. Quote
karusiap Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 cudownie!!weszko ja bardzo chetnie:loveu: Ramzesik na pewno ucieszy sie z odwiedzin Twojego zywiolka:loveu: Quote
aisaK Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ale wam zazdroszczę! Jak ja chciałabym poznac Ramzesika! Quote
karusiap Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Kasia daleko nie masz;) a wiec wstepnie Ramzes niedoslyszy i niedowidzi:(:( bidus kochany,ale wogole sie tym nie przejmuje...na przyzly tydz bedziemy sie umawiac na specjalne badania pod narkoza,wtedy zobaczymy czy da sie choc zatrzymac te wade... ale agent z niego jest:diabloti: wariat malutki:)w aucie szalaj na przemian z padaniem i lezeniem:loveu: aha i kastracja jak nic...erus maly:diabloti: :mad: Quote
Jagienka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Nie oddamy!!! Słodziak jest boski, tak śmiesznie "traci przytomność" z językiem wywalonym, w przedziwnej pozie... Erus?? Normalny erotoman zboczeniec!!! Od jakiego wieku można kastrować?? Aaaa i Dea ja Ci się poskarże (bo komu jak komu, ale Tobie mogę, Ty mnie zrozumiesz) Ty wiesz, że ona ma dla niego maskotki i mu nie przywiozła... o kołderce pamietała a o maskotkach jakimś dziwnym trafem nie.... oczywiście wszyscy wiemy o kim mowa... :siara: Quote
karusiap Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 o kim o kim?(uderz w stol a nozyce sie odezwa??) a to zolza jakas paskudna... ja tam nikogo nie bronie,ale...moze ma juz tylko 1 maskotke na 3 psy,albo..zapomniala??tak tylko glosno mysle:eviltong: Quote
Faro Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Jagienka napisał(a):... Erus?? Normalny erotoman zboczeniec!!! Faktycznie kochliwy z niego chłopak , ale gust ma bardzo dobry (jeśli chodzi o wybór obiektu swych "zalotów" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dea Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Jagienka napisał(a):Nie oddamy!!! Słodziak jest boski, tak śmiesznie "traci przytomność" z językiem wywalonym, w przedziwnej pozie... Erus?? Normalny erotoman zboczeniec!!! Od jakiego wieku można kastrować?? Aaaa i Dea ja Ci się poskarże (bo komu jak komu, ale Tobie mogę, Ty mnie zrozumiesz) Ty wiesz, że ona ma dla niego maskotki i mu nie przywiozła... o kołderce pamietała a o maskotkach jakimś dziwnym trafem nie.... oczywiście wszyscy wiemy o kim mowa... :siara: Nooooo tak, jak ma pamiętać, jak pod łóżkiem pewnie schowane, to się w oczy nie rzuciły:evil_lol: Tylko jak będą pogryzione to żeby na Ramzesa nie było!:diabloti: Kurcze, co wy z tym zboczeńcem:crazyeye: Oj co tam się musiało dziać...:lol: Wiecie, może facet wiedział, że pies ma problemy ze wzrokiem tylko to ukrył przed nami? Quote
weszka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Kochany przystojniaczek. Ciotki ma ładne wokół to mu się w głowie przewraca i tyle :evil_lol: A Wy cioteczki nie dziecinnieć i nie bawić się psimi maskotami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Diagnoza mało optymistyczna... ale może jeszcze da się zahamować postępy...? Quote
karusiap Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 aby zejsc z tematow erotomanow i maskotek (co bym wplatana nie zostala:evil_lol: ).... taka mamy tez nadzieje,ze chociaz zahamowac sie da to co sie dzieje...Pan dr powiedzal,ze najlepszy dla niego bedzie kawalek ogrodka.On musi miec poczucie,ze w swym domu zna kazdy kat ,zeby umial sie tam poruszac bez obijania i bez obaw...wszelkie zmiany miejsc sa niekorzystne:( Quote
aisaK Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Moje biedactwo! Jemu trzeba najlepszy domek znaleźć! (jak każdemu zresztą:evil_lol:) Quote
Dea Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Trzeba też napisać do tej organizacji niemieckiej o tym problemie z oczami, bo oni wiedzą tylko, że nie słyszy:-( Wzrok to dużo gorzej... biedactwo kochane! Quote
mar.gajko Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Faro napisał(a):Faktycznie kochliwy z niego chłopak , ale gust ma bardzo dobry (jeśli chodzi o wybór obiektu swych "zalotów" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo myśmy wczoraj z Faro ustaliły dlaczego tak było. Jagienka - jak doberman błękitny; Madzia - jak brązowy; a Karusia właśnie dokłądnie taka jak czarny. I tu Ramzesiątko wybrało "model" dokłądnie taki jak on i objawiło wszelkie swoje uczucia :evil_lol: Misternie to wywiodłyśmy, czyż nie:p Quote
karusiap Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 :grin: :roflt: :roflt: :roflt: :grin: hahaha dobre te wywody:)tylko przez te jego milosc duzo by z tej "dobermanicy" nie zostalo:cool1: kucyka mi pogryzl,troche potarmosil...ale chyba po prostu dawal mi do zrozumienie,ze fryzjer by sie przydal:evil_lol: Mama nadzieje,ze uda mi sie wytlumaczyc,ze blekitne dobermany ...to takie unikatowe sa:diabloti: Quote
mar.gajko Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Błękitne, ten rodzaj okrywy włosowej u dobków został wylkuczony juz dawno temu. Ale w Krakowie widzialam 2 takie dobermany jeszcze. Stare. Po prostu to RARYTASY :) Quote
Jagienka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Ciotki!!! Jak mnie mama wczoraj po kapieli zobaczyła to krzyku narobiła takiego, że olaboga.... Cała byłam (jestem) podrapana, szczególne w części piersiowej, szyjnej i obojczykowej.... Musiałam długo tłumaczyć, że to taki biedny piesek był... właściwie jeszcze dziecko, i uposledzone na dodatek... :diabloti: Ja tam popieram kandydature karusiap, jak jeszcze (od)da małemu zabawki, to juz go w sobie rozkocha, że ho ho Quote
karusiap Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Jagienka napisał(a):Ciotki!!! Jak mnie mama wczoraj po kapieli zobaczyła to krzyku narobiła takiego, że olaboga.... Cała byłam (jestem) podrapana, szczególne w części piersiowej, szyjnej i obojczykowej.... Musiałam długo tłumaczyć, że to taki biedny piesek był... właściwie jeszcze dziecko, i uposledzone na dodatek... :diabloti: Ja tam popieram kandydature karusiap, jak jeszcze (od)da małemu zabawki, to juz go w sobie rozkocha, że ho ho tak tak Jagus,zwalaj wszystko na Ramzesika,bo myslisz ze nie wygadamy,ze Cie nie bylo z nami:diabloti: no to definitywnie przekreslilas szanse malego na zabawki:eviltong: Quote
Jagienka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 hihihi zaraz wyśle black_sheep filmik, z Naszym małym szkrabem... widac tam piekne piruety :cool3: Quote
karusiap Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 no czekamy,Ramzes jako gwiazda wypadl swietnie... Jagus pamietaj o mojej prosbie co do filmiku;) Quote
Jagienka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Niestety nie wyśle się mailem... potrzeba matką wynalazku... sama się nauczyłam i wstawiłam, ale juz modzić przy tym nie potrafię... przedstawiam Ramzesa z anonimową wolontariuszką ;) http://www.youtube.com/profile?user=Jagienkadgm Quote
Recommended Posts