Jump to content
Dogomania

Ramzes-dobermaniatko-ledwo slysze,malo widze a i tak mam cudowny dom:):):)DZIEKUJEMY!

Recommended Posts

Posted

karusiap napisał(a):
beda cale ogledziny,na uszkach skupimy sie na pewno najbardziej...dzis mlody biegal na dluugiej lince i wybawil sie z 9 mscznym kolega dobciem:loveu:

Czyżby z Kramerem?

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro popołudniu będę mieć pakę z kocami, kołderkami i podusiami :)
Jeśli chodzi o towarzystwo do zabawy to polecam moją Dirki :)
karusiap jesli tobie pasuje to możemy się wybrać w piątek na wycieczkę - dam co mam dla Ramzesika no i poznam go, a przy okazji mogę zabrać suczynę to się pobawią.

Posted

Kasia daleko nie masz;)

a wiec wstepnie Ramzes niedoslyszy i niedowidzi:(:(
bidus kochany,ale wogole sie tym nie przejmuje...na przyzly tydz bedziemy sie umawiac na specjalne badania pod narkoza,wtedy zobaczymy czy da sie choc zatrzymac te wade...

ale agent z niego jest:diabloti: wariat malutki:)w aucie szalaj na przemian z padaniem i lezeniem:loveu:

aha i kastracja jak nic...erus maly:diabloti: :mad:

Posted

Nie oddamy!!! Słodziak jest boski, tak śmiesznie "traci przytomność" z językiem wywalonym, w przedziwnej pozie...
Erus?? Normalny erotoman zboczeniec!!! Od jakiego wieku można kastrować??
Aaaa i Dea ja Ci się poskarże (bo komu jak komu, ale Tobie mogę, Ty mnie zrozumiesz) Ty wiesz, że ona ma dla niego maskotki i mu nie przywiozła... o kołderce pamietała a o maskotkach jakimś dziwnym trafem nie.... oczywiście wszyscy wiemy o kim mowa... :siara:

Posted

o kim o kim?(uderz w stol a nozyce sie odezwa??)

a to zolza jakas paskudna...
ja tam nikogo nie bronie,ale...moze ma juz tylko 1 maskotke na 3 psy,albo..zapomniala??tak tylko glosno mysle:eviltong:

Posted

Jagienka napisał(a):
... Erus?? Normalny erotoman zboczeniec!!!

Faktycznie kochliwy z niego chłopak , ale gust ma bardzo dobry (jeśli chodzi o wybór obiektu swych "zalotów" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Jagienka napisał(a):
Nie oddamy!!! Słodziak jest boski, tak śmiesznie "traci przytomność" z językiem wywalonym, w przedziwnej pozie...
Erus?? Normalny erotoman zboczeniec!!! Od jakiego wieku można kastrować??
Aaaa i Dea ja Ci się poskarże (bo komu jak komu, ale Tobie mogę, Ty mnie zrozumiesz) Ty wiesz, że ona ma dla niego maskotki i mu nie przywiozła... o kołderce pamietała a o maskotkach jakimś dziwnym trafem nie.... oczywiście wszyscy wiemy o kim mowa... :siara:

Nooooo tak, jak ma pamiętać, jak pod łóżkiem pewnie schowane, to się w oczy nie rzuciły:evil_lol: Tylko jak będą pogryzione to żeby na Ramzesa nie było!:diabloti:
Kurcze, co wy z tym zboczeńcem:crazyeye: Oj co tam się musiało dziać...:lol: Wiecie, może facet wiedział, że pies ma problemy ze wzrokiem tylko to ukrył przed nami?

Posted

Kochany przystojniaczek. Ciotki ma ładne wokół to mu się w głowie przewraca i tyle :evil_lol:
A Wy cioteczki nie dziecinnieć i nie bawić się psimi maskotami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Diagnoza mało optymistyczna... ale może jeszcze da się zahamować postępy...?

Posted

aby zejsc z tematow erotomanow i maskotek (co bym wplatana nie zostala:evil_lol: )....

taka mamy tez nadzieje,ze chociaz zahamowac sie da to co sie dzieje...Pan dr powiedzal,ze najlepszy dla niego bedzie kawalek ogrodka.On musi miec poczucie,ze w swym domu zna kazdy kat ,zeby umial sie tam poruszac bez obijania i bez obaw...wszelkie zmiany miejsc sa niekorzystne:(

Posted

Trzeba też napisać do tej organizacji niemieckiej o tym problemie z oczami, bo oni wiedzą tylko, że nie słyszy:-( Wzrok to dużo gorzej... biedactwo kochane!

Posted

Faro napisał(a):
Faktycznie kochliwy z niego chłopak , ale gust ma bardzo dobry (jeśli chodzi o wybór obiektu swych "zalotów" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bo myśmy wczoraj z Faro ustaliły dlaczego tak było.
Jagienka - jak doberman błękitny; Madzia - jak brązowy; a Karusia właśnie dokłądnie taka jak czarny. I tu Ramzesiątko wybrało "model" dokłądnie taki jak on i objawiło wszelkie swoje uczucia :evil_lol:

Misternie to wywiodłyśmy, czyż nie:p

Posted

:grin: :roflt: :roflt: :roflt: :grin:
hahaha dobre te wywody:)tylko przez te jego milosc duzo by z tej "dobermanicy" nie zostalo:cool1: kucyka mi pogryzl,troche potarmosil...ale chyba po prostu dawal mi do zrozumienie,ze fryzjer by sie przydal:evil_lol:
Mama nadzieje,ze uda mi sie wytlumaczyc,ze blekitne dobermany ...to takie unikatowe sa:diabloti:

Posted

Ciotki!!! Jak mnie mama wczoraj po kapieli zobaczyła to krzyku narobiła takiego, że olaboga.... Cała byłam (jestem) podrapana, szczególne w części piersiowej, szyjnej i obojczykowej.... Musiałam długo tłumaczyć, że to taki biedny piesek był... właściwie jeszcze dziecko, i uposledzone na dodatek... :diabloti:

Ja tam popieram kandydature karusiap, jak jeszcze (od)da małemu zabawki, to juz go w sobie rozkocha, że ho ho

Posted

Jagienka napisał(a):
Ciotki!!! Jak mnie mama wczoraj po kapieli zobaczyła to krzyku narobiła takiego, że olaboga.... Cała byłam (jestem) podrapana, szczególne w części piersiowej, szyjnej i obojczykowej.... Musiałam długo tłumaczyć, że to taki biedny piesek był... właściwie jeszcze dziecko, i uposledzone na dodatek... :diabloti:

Ja tam popieram kandydature karusiap, jak jeszcze (od)da małemu zabawki, to juz go w sobie rozkocha, że ho ho

tak tak Jagus,zwalaj wszystko na Ramzesika,bo myslisz ze nie wygadamy,ze Cie nie bylo z nami:diabloti:
no to definitywnie przekreslilas szanse malego na zabawki:eviltong: