Jump to content
Dogomania

Ramzes-dobermaniatko-ledwo slysze,malo widze a i tak mam cudowny dom:):):)DZIEKUJEMY!

Recommended Posts

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli chodzi o badanie oczu, to ja też polecam dr Garncarza. Najlepszy specjalista w Polsce, bardzo dokładnie zawsze bada. Byłam kilka razy u niego ze swoją sunią i jestem bardzo zadowolona.
Warto się wybrać, chociaż to spory kawałek drogi, ale jednak trudniejszych przypadków w Krakowie raczej nikt nie zdiagnozuje.

Posted

karusiap napisał(a):
Dostalam maila,ze Pani ktora dzis byla poznac Ramzesa proponuje transport autem na gaz i bierze ten wydatek na siebie:)

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: no to bomba!!! Pani zbiera póki co same plusy ;)

Posted

karusiap napisał(a):
hmmm tak,mam nadzieje;) i pewnie corka tez pojedzie,ale ja mam nadzieje,ze jakas cioteczka sie jeszcze zmiesci i da rade jechac,bedzie mi razniej:cool3:

karusiap, jak nie będę w osadzie, ani w laboratorium to chętnie :lol:

Posted

no proszę jakie dobre wieści z rana, baardzo się cieszę!!!
niedowiedzące psiaki bardzo dobrze sobie radzą, nawet kiedy nie widzą wcale, miałam przyjemność obserwować boksia ślepaczka, który lepiej omijał przeszkody na swojej drodze niż mój w 100% widzący Kastorek i ONka kolezanki ;P
a z uszkami tak jak juz kiedys pisałam - trudno to zbadać bo nie ma aparatury specjalistycznej ze względu na cenę, dopytajcie jak badają w tym Wrocławiu żeby nie jechać na darmo i usłyszeć to samo co u krakowskiego weta...

Posted

BeataJ napisał(a):
To jak to wyszlo, ze SGGW nie ma tego sprzetu.

Beata

Bo weterynaria w naszym kraju kuleje. Jeden spec od oczu, jeden od uszu na całą Polskę. To odzwierciedla podejście do zwierząt... moim zdaniem.

Posted

weszka napisał(a):
We Wrocku mają sprzęt do badania uszu - aparat Baer. Z tego co sie dowiedziałm jest to jedyne miejsce w Polsce.

jakby co to do wrocka moge ramzesa zawieźć jak trzeba..ale ja najbliższe dwa tygodnie mam wyjęte z zycia - jestem na delegacji..Jedynie w weekendy...ale jak bedzie termin konkretny to mozemy sie zastanawiać i bedziemy myślec zeby było dobrze...:)

Posted

ciotki w piatek najprawdopodobniej wyruszamy do Warszawy...tzn jesli uda mi sie umowic w klinice na ten dzien...
prosimy o wsparcie na badania,szczegolnie ze Ramzes ok wtorku moze byc szczepiony i chce go zachipowac...a to jednak spory wydatek...

Posted

jestesmy wstepnie umowieni na piatek godz 17 (zaczynaja tak prace),wstepnie bo do pani dr,do dr Garncarza pierwszy termin jest na poniedzialek na 20:20...pozno jak na wyprawe z Krakowa...
co radzicie ciotki....??