weszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Tak na oko to po baku benzyny na każdą wyprawę czyli po ok. 180 zł x 2 :roll: Quote
karusiap Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 o kurcze to faktycznie najgorsza sprawa bedzie z tym:( Quote
.Ania. Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Jeśli chodzi o badanie oczu, to ja też polecam dr Garncarza. Najlepszy specjalista w Polsce, bardzo dokładnie zawsze bada. Byłam kilka razy u niego ze swoją sunią i jestem bardzo zadowolona. Warto się wybrać, chociaż to spory kawałek drogi, ale jednak trudniejszych przypadków w Krakowie raczej nikt nie zdiagnozuje. Quote
karusiap Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 tak ciotki,trzeba sie wybrac...nie ma co,skoro wszytskie go polecacie... Prosimy o wsparcie na wyjazd na badania!!!! Quote
karusiap Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Dostalam maila,ze Pani ktora dzis byla poznac Ramzesa proponuje transport autem na gaz i bierze ten wydatek na siebie:) Quote
Jagienka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 karusiap napisał(a):Dostalam maila,ze Pani ktora dzis byla poznac Ramzesa proponuje transport autem na gaz i bierze ten wydatek na siebie:) :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: no to bomba!!! Pani zbiera póki co same plusy ;) Quote
_bubu_ Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Ja już lubię tą Panią :p A termin wizyty już ustalony? Quote
karusiap Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Pani jutro daje auto na przeglad...jesli bedzie jak ma byc to ok 14.09;) tylko pozne godz przyjmowania ma ta klinika,ale damy rade jakos:) Quote
karusiap Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 nooo to teraz zbieramy na badania i na pozniejszy wyjazd do Wroclawia;) Quote
weszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 To Pani ma rzeczywiście plusa za chęć pomocy w badaniach. Rozumiem że będzie też kierowcą, a nie tylko autko daje? Quote
karusiap Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 hmmm tak,mam nadzieje;) i pewnie corka tez pojedzie,ale ja mam nadzieje,ze jakas cioteczka sie jeszcze zmiesci i da rade jechac,bedzie mi razniej:cool3: Quote
Jagienka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 karusiap napisał(a):hmmm tak,mam nadzieje;) i pewnie corka tez pojedzie,ale ja mam nadzieje,ze jakas cioteczka sie jeszcze zmiesci i da rade jechac,bedzie mi razniej:cool3: karusiap, jak nie będę w osadzie, ani w laboratorium to chętnie :lol: Quote
fox_india Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 no to dajcie znac kiedy bobasek bedzie w Wawie. podjade pomiziać :p Quote
Klementynkaa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 no proszę jakie dobre wieści z rana, baardzo się cieszę!!! niedowiedzące psiaki bardzo dobrze sobie radzą, nawet kiedy nie widzą wcale, miałam przyjemność obserwować boksia ślepaczka, który lepiej omijał przeszkody na swojej drodze niż mój w 100% widzący Kastorek i ONka kolezanki ;P a z uszkami tak jak juz kiedys pisałam - trudno to zbadać bo nie ma aparatury specjalistycznej ze względu na cenę, dopytajcie jak badają w tym Wrocławiu żeby nie jechać na darmo i usłyszeć to samo co u krakowskiego weta... Quote
fox_india Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ja kolo 9 zadzwonie na SGGW w sprawie specjalistycznego badania sluchu. no, zapytam czy maja aparature :cool3: Quote
weszka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 We Wrocku mają sprzęt do badania uszu - aparat Baer. Z tego co sie dowiedziałm jest to jedyne miejsce w Polsce. Quote
fox_india Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 to by potwierdzalo to, co uslyszalam dzis na SGGW powiedzieli ze nie maja specjalistycznego sprzetu do badania sluchu Quote
BeataJ Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 To jak to wyszlo, ze SGGW nie ma tego sprzetu. Beata Quote
weszka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 BeataJ napisał(a):To jak to wyszlo, ze SGGW nie ma tego sprzetu. Beata Bo weterynaria w naszym kraju kuleje. Jeden spec od oczu, jeden od uszu na całą Polskę. To odzwierciedla podejście do zwierząt... moim zdaniem. Quote
AniaB Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 weszka napisał(a):We Wrocku mają sprzęt do badania uszu - aparat Baer. Z tego co sie dowiedziałm jest to jedyne miejsce w Polsce. jakby co to do wrocka moge ramzesa zawieźć jak trzeba..ale ja najbliższe dwa tygodnie mam wyjęte z zycia - jestem na delegacji..Jedynie w weekendy...ale jak bedzie termin konkretny to mozemy sie zastanawiać i bedziemy myślec zeby było dobrze...:) Quote
karusiap Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 z takimi cioteczkami moze byc tylko lepiej Ramzesiku:loveu: Quote
karusiap Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 ciotki w piatek najprawdopodobniej wyruszamy do Warszawy...tzn jesli uda mi sie umowic w klinice na ten dzien... prosimy o wsparcie na badania,szczegolnie ze Ramzes ok wtorku moze byc szczepiony i chce go zachipowac...a to jednak spory wydatek... Quote
weszka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Niedługo kończą się moje dwa bazarki - połowę kasy z nich daję na Ramzesia (będzie to ok. 70 zł), a drugą połowę na pozostałe krakowskie hotelowe sierotki. Quote
karusiap Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 znowu ratuje nas cioteczka weszka:loveu: Quote
karusiap Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 jestesmy wstepnie umowieni na piatek godz 17 (zaczynaja tak prace),wstepnie bo do pani dr,do dr Garncarza pierwszy termin jest na poniedzialek na 20:20...pozno jak na wyprawe z Krakowa... co radzicie ciotki....?? Quote
Recommended Posts