karusiap Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 tak,bardzo dziekujemy cioteczki:loveu: a noo tak,zaplacone za badania 70 zl,mamy faktury,wyniki krwi,a wyniki badania do odbioru czyli zostalo 32 zl na: wyjazd do Warszawy (benzyna),badania uszu,jak juz tam bedziemy to warto zahaczyc o dr.Garncarza, szczepienia (mozna za tydzien),kastracja,i niedlugo mieisac hotelu....:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Hund Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Dziewczyny dzięki że tak dobrze się nim zajęłyście. Biedne oczka co z wami będzie?? Quote
weszka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Poznałam wczoraj tego przystojniaka. Szkoda że nie był sobą po narkozie ale jest taki słodki i piękny :loveu: Jak można się go było pozbyć :angryy: :mad: :shake: No więc po raz kolejny wyszło na jaw, że Kraków to zadupie weterynaryjne :angryy: Niewiele można tu załatwić :shake: Po umęczeniu psa i wydaniu 70 zł nadal nie wiemy zbyt wiele. Problem z niedosłyszeniem tkwi gdzieś głębiej w uchu środkowym albo w mózgu a tego tu na miejscu nie da się zbadać. Podobno jest lecznica w Warszawie, która robi takie badania - zaraz będę wypytywać jaka i ile taka przyjemność kosztuje. Można też robić tomograf żeby wykluczyć ew. guza i obejrzeć czy te przypadłości nie są wynikiem jakiegoś urazu mechanicznego lub przebytej np. nosówki. W Krakowie wprawdzie tomograf można zrobić w ludzkim gabinecie ale i tak nikt go tu na miejscu nie opisze :angryy: więc nie ma to większego sensu. Oczy też po łebkach obejrzane - zmiany w siatkówce i tyle wiemy. Dokładne badanie u dr Garncarza w Warszawie powiedziałoby więcej. Jednym słowem - kasa pilnie potrzebna bo lekko licząc na wycieczkę do Warszawy będzie potrzeba pewnie z 600 zł :-o :-o :-o (podróż, badanie uszu, badanie oczu) Quote
weszka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Wiem już że badanie słuchu jest robione we Wrocławiu, a nie w Warszawie. Coś się jednak wetowi pokręciło ;) Robi je dr Niedzielski, www.niedzielscy.pl Koszt 200 zł Nie ma kolejek, trzeba się tylko umówić na wizytę. Z tego co pamiętam to ta lecznica pomaga bezdomniakom, Dziuba z nimi ma doświadczenia - może by policzyli taniej dla bezdomniaka gdyby powiedzieć smutną historię. Quote
karusiap Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 o to super,z jednej strony dobrze ze Wroclaw (lepszy dojazd) z drugiej gorzej bo nie ma tam dr Garncarza,ale podpytam,moze tez maja jakiegos specjaliste od oczu... Mialysmy okazje poznac dr Niedzielskiego,niestety w przykrych okolicznosciach.. Jesli maja dobry sprzet to musimy powaznie pomyslec o tym wyjezdzie... Quote
Asior Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Ulv jest z Wrocka, może ona by coś podpowiedziała Quote
karusiap Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 czy ma ktos ochote wybrac sie jutro na 10 do hotelu?:cool3: pewna Pani chce poznac przystojniaka... Quote
fox_india Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 jaki słodki bobas :loveu: 3mam kciukasy za dom no agdyby trzeba było Wam do Wawy z bobaskiem popędzić to służę pomocą Quote
karusiap Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 fox_india napisał(a):jaki słodki bobas :loveu: 3mam kciukasy za dom no agdyby trzeba było Wam do Wawy z bobaskiem popędzić to służę pomocą dziekujemy:loveu: Quote
BeataJ Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 karusiap napisał(a):czy ma ktos ochote wybrac sie jutro na 10 do hotelu?:cool3: pewna Pani chce poznac przystojniaka... Jakas iskierka w tunelu........? Quote
karusiap Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 wszytsko co mu potrzebne,dom z ogrodkiem i wysterylizowana suka dobka...ale...Pani musi wiedziec co mu jest i czy mozna to leczyc oraz jakie to sa koszta,bo jesli ma zupelnie np. oslepnac to ja to przerasta...ja to z jednej strony rozumiem,ale wolalabym kogos kto pokocha go takim jakim jest i niezaleznie czy sie da wyleczyc czy nie...oczywiscie poznac nigdy nie zaszkodzi Quote
fox_india Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 ja mam wysterylizowana suke dobke i za kilka miesięcy dom z ogrodem tez bedzie :cool3: szkoda ze juz nie moge zabrac bobasa :stormy-sad: wciąż 3mam kciuki za domek Quote
Dea Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Kurcze aż dziw, Kraków, duże miasto a nie ma specjalistów:shake: A ta pani...? Jak sprawa wygląda? Quote
Klementynkaa Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 i co i co??? ściski dla słodziaka! Quote
karusiap Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 cioteczki Pani chce poznac malego jutro ,ale ja nie wiem czy bede miala jak dojechac na 10:roll: Quote
_bubu_ Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 może któraś cioteczka da rade w tym terminie? :loveu: Oj mam nadzieję , że Pani się zakocha w Ramzesiku bez wlględu na jego rokowania co do oczek . Trzymam kciuki za spotkanie. Quote
Hund Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 a może własnie za te oczka i uszka pokocha go ogrooooooomnie;) Quote
Jagienka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Bardzo prosimy o pomoc w transporcie :modla: Quote
aisaK Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 A ciekawe czy Kliniki doktora Czogały ma takie możliwości. karolinka, pytałaś? Quote
karusiap Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 szczerze mowiac nie pytalam,ale postaram sie dowiedziec... Quote
weszka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Kochane ciotki jeśli nikt się nie znajdzie to dajcie mi znać na komórkę i pojadę - nie będę przy necie juz dziś Quote
karusiap Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 bardzo dziekujemy:loveu: postaram sie cos jeszcze wymyslic,zeby Cie nie meczyc za bardzo;) Quote
weszka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Spoko, nie ma sprawy tylko żebym dziś wiedziała :) Ramzes to mój mężczyzna marzeń :loveu: :loveu: :loveu: ... żebym tylko miała warunki to bym go nikomu nie dała :eviltong: Quote
karusiap Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Ramzesik podbil kolejne serducho:cool3: :loveu: bazarek m.in na mlodego: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6666411#post6666411 Quote
Dea Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Kurcze Ramzesik jak ten Casanowa, która cioteczka go pozna od razu zakochana:loveu: Quote
Recommended Posts