Jump to content
Dogomania

Ramzes-dobermaniatko-ledwo slysze,malo widze a i tak mam cudowny dom:):):)DZIEKUJEMY!

Recommended Posts

Posted

tak,bardzo dziekujemy cioteczki:loveu:
a noo tak,zaplacone za badania 70 zl,mamy faktury,wyniki krwi,a wyniki badania do odbioru

czyli zostalo 32 zl na:
wyjazd do Warszawy (benzyna),badania uszu,jak juz tam bedziemy to warto zahaczyc o dr.Garncarza, szczepienia (mozna za tydzien),kastracja,i niedlugo mieisac hotelu....:placz: :placz: :placz: :placz:

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poznałam wczoraj tego przystojniaka. Szkoda że nie był sobą po narkozie ale jest taki słodki i piękny :loveu: Jak można się go było pozbyć :angryy: :mad: :shake:

No więc po raz kolejny wyszło na jaw, że Kraków to zadupie weterynaryjne :angryy: Niewiele można tu załatwić :shake:
Po umęczeniu psa i wydaniu 70 zł nadal nie wiemy zbyt wiele. Problem z niedosłyszeniem tkwi gdzieś głębiej w uchu środkowym albo w mózgu a tego tu na miejscu nie da się zbadać. Podobno jest lecznica w Warszawie, która robi takie badania - zaraz będę wypytywać jaka i ile taka przyjemność kosztuje.
Można też robić tomograf żeby wykluczyć ew. guza i obejrzeć czy te przypadłości nie są wynikiem jakiegoś urazu mechanicznego lub przebytej np. nosówki. W Krakowie wprawdzie tomograf można zrobić w ludzkim gabinecie ale i tak nikt go tu na miejscu nie opisze :angryy: więc nie ma to większego sensu.
Oczy też po łebkach obejrzane - zmiany w siatkówce i tyle wiemy. Dokładne badanie u dr Garncarza w Warszawie powiedziałoby więcej.
Jednym słowem - kasa pilnie potrzebna bo lekko licząc na wycieczkę do Warszawy będzie potrzeba pewnie z 600 zł :-o :-o :-o (podróż, badanie uszu, badanie oczu)

Posted

Wiem już że badanie słuchu jest robione we Wrocławiu, a nie w Warszawie. Coś się jednak wetowi pokręciło ;)
Robi je dr Niedzielski, www.niedzielscy.pl
Koszt 200 zł
Nie ma kolejek, trzeba się tylko umówić na wizytę.

Z tego co pamiętam to ta lecznica pomaga bezdomniakom, Dziuba z nimi ma doświadczenia - może by policzyli taniej dla bezdomniaka gdyby powiedzieć smutną historię.

Posted

o to super,z jednej strony dobrze ze Wroclaw (lepszy dojazd) z drugiej gorzej bo nie ma tam dr Garncarza,ale podpytam,moze tez maja jakiegos specjaliste od oczu...
Mialysmy okazje poznac dr Niedzielskiego,niestety w przykrych okolicznosciach..
Jesli maja dobry sprzet to musimy powaznie pomyslec o tym wyjezdzie...

Posted

wszytsko co mu potrzebne,dom z ogrodkiem i wysterylizowana suka dobka...ale...Pani musi wiedziec co mu jest i czy mozna to leczyc oraz jakie to sa koszta,bo jesli ma zupelnie np. oslepnac to ja to przerasta...ja to z jednej strony rozumiem,ale wolalabym kogos kto pokocha go takim jakim jest i niezaleznie czy sie da wyleczyc czy nie...oczywiscie poznac nigdy nie zaszkodzi

Posted

może któraś cioteczka da rade w tym terminie? :loveu: Oj mam nadzieję , że Pani się zakocha w Ramzesiku bez wlględu na jego rokowania co do oczek . Trzymam kciuki za spotkanie.

Posted

Spoko, nie ma sprawy tylko żebym dziś wiedziała :)
Ramzes to mój mężczyzna marzeń :loveu: :loveu: :loveu: ... żebym tylko miała warunki to bym go nikomu nie dała :eviltong: