Jump to content
Dogomania

Ramzes-dobermaniatko-ledwo slysze,malo widze a i tak mam cudowny dom:):):)DZIEKUJEMY!

Recommended Posts

Posted

Beata...Klementynkaa...dziekujemy:loveu: :loveu: jestescie wspaniale:)
Asiorku dziekuje,bedziemy myslec o szczeoieniu po badaniach...

piatek godz 9 maly zosatje w klinice na badania...

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeszcze i tak sie nie szczepimy,dopeiro po badaniach czyli jakos w przyszlym tyg...
ja i tak nie wierze ze byl szczepiony,oczywiscie zapytam weta ale mysle ze bedzie mozan go zaszczepic

Posted

Dea napisał(a):
karusiap mówiłaś wetowi, że on był teorytycznie szczepiony (poza wścieklizną)? Zeby mu nie zaszkodziło...

Pytała wetów w schronisku, jak to jest z tymi szczepieniami....
No bo jak trafia pies do nich do schronu to nie wiadomo czy nie był kilka dni wczesniej szczepiony i jak oni go też zaszczepią, to czy mu to nie zaszkodzi..a on na to, ze jeśli nie robi się tego częsciej niż raz na tydzień to nic się psiakowi nie stanie :)

Posted

Boszeee byłam wczoraj z tym potworem na spacerze... mam powybijane ręcę z barków (przekolorowane :eviltong:) i coraz większym uczuciem pałam do niego, tylko ta szala sie na różne strony przechyla :diabloti:...
Ramzes został jeszcze posądzony o zaburzenia węchu, przez to, ze nie chce jeść, ale sie okzałao, że mu nie smakowała karma po prostu, bo potem czekając aż ciotka karusiap posprząta boks sam się poczęstował z wora karmą stojącą w przejściu :loveu: w sumie mu nie przeszkadzałam, bo byłam ciekawa jak sie sytuacja rozwinie... :cool3:

Posted

czy ktos jeszcze moze wspomoc Ramzesika??cioteczki kupily mu karme,nas czeka badania wzroku,sluchu,chcemy zbadac krew i byc moze zrobic rentgen czaszki....nastepnie szczepienia..no i mijaja kolejne doby hotelowe...
bardzo potrzebna pomoc!!

Posted

Dea napisał(a):
Jagienka ja ci dam potwora:mad: :evil_lol: takie słodkie maleństwo:diabloti:

Dea Dea przyjedź!!!!! :modla::modla::modla::modla::modla::modla:
To Ci go dam potrzymać, albo nie... lepiej, dam Ci go do samochodu, pojeździsz z nim na tylnym siedzeniu :diabloti:
Oł jea... ciekawa jestem jak go potem określisz :eviltong:
Karusiap broń mnie, że to potwór no...

Posted

Mam zebraną pierwszą paczkę kocyków dla Ramzesia. Wszystko wskazuje na to że w piątek będę mogła jechać do hotelu i zawieźć więc która ciotka chętna się ze mną zabrać to zapraszam - ale to jeszcze jutro potwierdzę.

Posted

Rano to raczej nie bo jeszcze muszę jechać z Baltazarem do weta na kontrolę po kastracji - a rano przed wyjazdem z Ramzesem się nie da ;) Więc piszę się na odbiór Ramzesiątka jeśli będzie tylko potrzeba.

Posted

Jagienka napisał(a):
Dea Dea przyjedź!!!!! :modla::modla::modla::modla::modla::modla:
To Ci go dam potrzymać, albo nie... lepiej, dam Ci go do samochodu, pojeździsz z nim na tylnym siedzeniu :diabloti:
Oł jea... ciekawa jestem jak go potem określisz :eviltong:
Karusiap broń mnie, że to potwór no...

Tralalala, jechał ze mną ze starego domu do Krakowa, grzeczniutko, cichutko spał sobie z tyłu, na siusiu wyszedł, nie ciągnął... no co Ty mi tu:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

no i wyszlo szydlo z worka:diabloti: pewnie i Jagienka podkrada maskotki,skoro oczernia tez malego....:evil_lol: doszly maskotki,jutro dostanie baranka,tzn owieczke..bo slon i bawol to takie malutkie sa...

Posted

karusiap napisał(a):
no i wyszlo szydlo z worka:diabloti: pewnie i Jagienka podkrada maskotki,skoro oczernia tez malego....:evil_lol: doszly maskotki,jutro dostanie baranka,tzn owieczke..bo slon i bawol to takie malutkie sa...

Nie kombinuj:diabloti: :mad: