Marysia R. Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Nutusiu, toż Ty bez psów zostaniesz !!!! To jakąś depresją grozi. Bez półpsa, bez Szyszeczki. No, nie wiem ... Mar.gajko akurat tym się nie martw, jestem pewna, że długo ta Nutusiowa "bezpsowość" nie potrwa ;) :D No, ja też nie wiem... Imka mi jeszcze zostanie. No i nie wiadomo co los tam ma w zanadrzu ;) Otóż to ;) Quote
Nutusia Posted September 15, 2015 Author Posted September 15, 2015 Marychna, trzymaj kciuki - właśnie miałam b. fajny telefon o Frygę - z Błonia! W piątek jedziemy na zapoznanie :) Quote
Marysia R. Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Marychna, trzymaj kciuki - właśnie miałam b. fajny telefon o Frygę - z Błonia! W piątek jedziemy na zapoznanie :) O rany, byłoby cudownie! Kciuki zaciśnięte do białości! :) Quote
Havanka Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Super ! Bardzo się cieszę, ze znalazły się takie fajne domy. Szczęśliwego życia maluchy !!! Quote
Poker Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Kolejne bidy trafią do DS. Bardzo się cieszę. Nutusiu, a może chcesz trochę odmiany , bo jesteś znudzona spokojnymi i grzecznymi psami. Chętnie podmienię Gryzellę na Imciocha.Co Ty na to ? Quote
AMIGA Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Akurat Imcioch da sie podmienić :) Super, że jednak adopcje nie zamarły, bo takie już miałam wrażenie. Agresorze - szczęscia w nowym domku się z całego serca życzy :) Quote
Nutusia Posted September 16, 2015 Author Posted September 16, 2015 Pokerku, byłaby to zamiana z gatunku "zamienił stryjek siekierkę na kijek" ;) Imcioch się nieco ucywilizował, ale spokojnym i grzecznym tymczasem nie jest ani trochę! Jest psujem, podrzegaczem i koncertowym warkolem :D A te dwie panny na wydaniu to nie wiem w ramach czego - czy np. protestu przed wyprowadzką - zsikały się wczoraj w domu na moich oczach - Szyszka rano na chodnik w kuchni, a Taszka po naszym powrocie na "nową" podłogę... Mam nadzieję, że jednak załączy im się wersja eksportowa, bo inaczej wyjdę na oszustkę ;) Quote
Poker Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Na pewno włączy się im wersja eksportowa. Nawet Karmelkowi słodziakowi taka się włączyła. Quote
Mattilu Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Ale tu się dzieje!!! i prawie samo dobre :) Cieszę się na domki dla Taszki i dla Szyszuni, a za domek dla Frygi ściskam kciuki Quote
Marysia R. Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 To już dziś wielki dzień Taszki, kciukamy :) Quote
malagos Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 To już dziś wielki dzień Taszki, kciukamy :) Będzie dobrze :) Quote
Nutusia Posted September 18, 2015 Author Posted September 18, 2015 Na razie razem "pracujemy" ;) Państwo już w gotowości, wyprawka gotowa. Mam nadzieję, że Laufer stanie na wysokości zadania... Quote
Nutusia Posted September 18, 2015 Author Posted September 18, 2015 A ja, korzystając z tego, że nie jestem obstąpiona przez pozostałe psy, jeszcze właśnie eksportowo Taszkę wyczesałam, wykąpałam i zaraz jej przytnę pazurki. W końcu bycie Warszawianką, a nie wiejskim burkiem zobowiązuje! :D Quote
Poker Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 A ja, korzystając z tego, że nie jestem obstąpiona przez pozostałe psy, jeszcze właśnie eksportowo Taszkę wyczesałam, wykąpałam i zaraz jej przytnę pazurki. W końcu bycie Warszawianką, a nie wiejskim burkiem zobowiązuje! :D Będzie panną na wydaniu pełną gębą? A posag ma ? Quote
Nutusia Posted September 18, 2015 Author Posted September 18, 2015 Pewnie, że posag ma! Wiano jak się patrzy :D Quote
jola_li Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 To Taszka pewnie już na swoim :). Trzeba się brać za kolejną kartkę do albumu :). Quote
mar.gajko Posted September 18, 2015 Posted September 18, 2015 No i co? POjechała? Dojechała? Jak tam? Nie zagryzła nikogo? Quote
Marysia R. Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Nutusia dzisiaj w podróży - jedzie przecież z Szyszką na Śląsk :) Na pewno napisze wszystko jak tylko będzie mogła :) Quote
malagos Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Sorki, zapominałam, ze to jeszcze sobota i ze na Ślask jest daaaaaaaaalekoooo Quote
Mattilu Posted September 19, 2015 Posted September 19, 2015 Sorki, zapominałam, ze to jeszcze sobota i ze na Ślask jest daaaaaaaaalekoooo No, nie to co 100 km, jak do niektorych ;) Quote
jola_li Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Nie mogę się doczekać na Nutusiowe relacje :)! Quote
Recommended Posts