Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nutusiu, toż Ty bez psów zostaniesz !!!!

To jakąś depresją grozi.

Bez półpsa, bez Szyszeczki. No, nie wiem ...

Mar.gajko akurat tym się nie martw, jestem pewna, że długo ta Nutusiowa "bezpsowość" nie potrwa ;) :D

No, ja też nie wiem... Imka mi jeszcze zostanie. No i nie wiadomo co los tam ma w zanadrzu ;)

Otóż to ;)

Posted

Marychna, trzymaj kciuki - właśnie miałam b. fajny telefon o Frygę - z Błonia! W piątek jedziemy na zapoznanie :)

O rany, byłoby cudownie! Kciuki zaciśnięte do białości! :)

Posted

Kolejne bidy trafią do DS. Bardzo się cieszę.

Nutusiu, a może chcesz trochę odmiany , bo jesteś znudzona spokojnymi i grzecznymi psami.  Chętnie podmienię Gryzellę  na Imciocha.Co Ty na to ?

Posted

Akurat Imcioch da sie podmienić :)

Super, że jednak adopcje nie zamarły, bo takie już miałam wrażenie.

Agresorze - szczęscia w nowym domku się z całego serca życzy :)

Posted

Pokerku, byłaby to zamiana z gatunku "zamienił stryjek siekierkę na kijek" ;)

Imcioch się nieco ucywilizował, ale spokojnym i grzecznym tymczasem nie jest ani trochę! Jest psujem, podrzegaczem i koncertowym warkolem :D

A te dwie panny na wydaniu to nie wiem w ramach czego - czy np. protestu przed wyprowadzką - zsikały się wczoraj w domu na moich oczach - Szyszka rano na chodnik w kuchni, a Taszka po naszym powrocie na "nową" podłogę... Mam nadzieję, że jednak załączy im się wersja eksportowa, bo inaczej wyjdę na oszustkę ;)

Posted

A ja, korzystając z tego, że nie jestem obstąpiona przez pozostałe psy, jeszcze właśnie eksportowo Taszkę wyczesałam, wykąpałam i zaraz jej przytnę pazurki. W końcu bycie Warszawianką, a nie wiejskim burkiem zobowiązuje! :D

Posted

A ja, korzystając z tego, że nie jestem obstąpiona przez pozostałe psy, jeszcze właśnie eksportowo Taszkę wyczesałam, wykąpałam i zaraz jej przytnę pazurki. W końcu bycie Warszawianką, a nie wiejskim burkiem zobowiązuje! :D

Będzie panną na wydaniu pełną gębą? A posag ma ?