Jump to content
Dogomania

Paputek za TM :( :(:( Płaczemy ze szczęścia - Pszeniczny już w swoim domu w Warszawie :)

Recommended Posts

Posted

Anecik, naprawdę bardzo Ci dziękuję :). Pieniążki dla Pszenicznego już lecą na konto :).

Żal wszystkich psiaków bez domu, gdyby tak można było pomóc wszystkim...

Bardzo dziękujemy :)

Posted

Poproszę o konto do wpłaty dla Pszenicznego :).

Pieniążki na koncie, Wpisuję w rozliczenie jako NIESPODZIANKĘ :D

Dziękujemy

Na dzień 03.09.2015 Pszeniczny ma u mnie na koncie 864 zł (bez wydatków na razie) + 100 zł na koncie Murki

Posted

Nie wiem co ten psiak ma w sobie... dzisiaj miałam kolejny telefon w jego sprawie. Próbowałam "sprzedać" Chałwę, ale bez skutku :(

W ogóle to psiak się trochę ożywił, ogonek cały czas w górze i przy każdej okazji w ruchu :) Oczywiście nadal jest spokojny i grzeczny, lubi sobie polegiwać, ale już jak psy na coś szczekają na ogrodzie to pędzi razem z nimi i się nawet odzywa coś tam nieśmiało :)

I do domku już wchodzi sam, reaguje na wołanie. I bardzo się cieszy do człowieka, podskakuje i popiskuje. Kochane psisko, DS  będzie miał z niego pociechę :)

• Upvote 2
Posted

Nie wiem co ten psiak ma w sobie... dzisiaj miałam kolejny telefon w jego sprawie. Próbowałam "sprzedać" Chałwę, ale bez skutku :(

W ogóle to psiak się trochę ożywił, ogonek cały czas w górze i przy każdej okazji w ruchu :) Oczywiście nadal jest spokojny i grzeczny, lubi sobie polegiwać, ale już jak psy na coś szczekają na ogrodzie to pędzi razem z nimi i się nawet odzywa coś tam nieśmiało :)

I do domku już wchodzi sam, reaguje na wołanie. I bardzo się cieszy do człowieka, podskakuje i popiskuje. Kochane psisko, DS  będzie miał z niego pociechę :)

Mureczko  - to wspaniałe wiadomości; kochany Pszeniczny na pewno coraz bardziej wierzy, ze to wszystko,  co się wydarzyło,  to nie sen :)

Gdyby on jeszcze wiedział, jak bardzo jego przyszła Pańcia nie może się doczekać spotkania :)

Dzisiaj w mailu obiecałam, ze w razie  potrzeby będziemy wspierać Rodzinkę dobrymi radami :)

A Chałwie na pewno jest pisany dobry domek, gdzieś tam na pewno jest  człowiek, który ją pokocha.

Posted

Dziękujemy

Anecik, dziękuję Ci pięknie za potwierdzenie   :), że pieniążki dla Pszenicznego dotarły  :).  To była taka planowana  ;)  niespodzianka :D.

Bardzo się cieszę, że Pszeniczny będzie miał dom, to przepiękny, kochany  pies, chwyta za serducho    :).

• Upvote 1
Posted

Dziękujemy

Na dzień 03.09.2015 Pszeniczny ma u mnie na koncie 864 zł (bez wydatków na razie) + 100 zł na koncie Murki

Uzupełniam 1 post :)

Bardzo dziękujemy wszystkim za wpłaty :)

Posted

Jakoś trudno mi sobie wyobrazić Pszenicznego z ogonkiem w górze, pędzącego z innymi przed siebie, no i cieszącego się na widok człowieka. Ale ogromnie cieszę się z tej przemiany!

Posted

Jakoś trudno mi sobie wyobrazić Pszenicznego z ogonkiem w górze, pędzącego z innymi przed siebie, no i cieszącego się na widok człowieka. Ale ogromnie cieszę się z tej przemiany!

To pięknie prosimy Murkę o zdjęcie Pszenicznego z ogonkiem w górze, pędzącego z innymi przed siebie, no i cieszącego się na widok człowieka. :)

Pszeniczny ma po prostu swoje własne  tempo :)

Posted

To pięknie prosimy Murkę o zdjęcie Pszenicznego z ogonkiem w górze, pędzącego z innymi przed siebie, no i cieszącego się na widok człowieka. :)

Fajnie byłoby zobaczyć naszego pupila tak odmienionego.
Posted

Fajnie byłoby zobaczyć naszego pupila tak odmienionego.

Odmieniony w tak krótkim czasie, Mureczko, da radę, z ogonkiem w górze.........

Posted

Tak jak pisałam na początku wątku,że Pszeniczny ma fajny charakter i się sprawdziło.To jest kochany psiak.

Warto by było prześwietlić łapkę.Mojej tymczasi Sawanie też zaczęła się trząść rok temu łapka i prześwietlenie wykazało zmiany w kości i stąd to drżenie.Sawana ma przepisany lek.Jest terierowata.

Posted

Postaram się coś uwiecznić, żeby tylko nie padało, bo zapowiadają deszczowe dni..

I jak tam Murko - pada czy nie pada?

Posted

Tak jak pisałam na początku wątku,że Pszeniczny ma fajny charakter i się sprawdziło.To jest kochany psiak.

Warto by było prześwietlić łapkę.Mojej tymczasi Sawanie też zaczęła się trząść rok temu łapka i prześwietlenie wykazało zmiany w kości i stąd to drżenie.Sawana ma przepisany lek.Jest terierowata.

Tylko u Pszenicznego nie jedna łapka drży tylko różnie, raz przednia, raz prawa itd.

Pada u nas z przerwami i wczoraj wieczorem próbowałam coś nagrać, niewiele mi się udało, ale zawsze coś:

przywitanie teściowej:

https://youtu.be/iPzjTf-aq84

poza "drapsiaj mnie!" :)

https://youtu.be/D1Vjneqb_U8

Jeszcze jakieś chyba fotki mam z Hanią, zaraz obrobię.

• Upvote 1
Posted

Fajnie zobaczyc Pszenicznego tak odmienionego !  Skacze jak zajączek ! A to drapanko Hani po brzuszku, wprawiło go w bezruch i zachwyt ! Ten psiak, jest naprawdę cudowny !

• Upvote 2