jola&tina Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Ależ ona śliczna!! To chyba młodziunia sunia? Quote
Tola Posted September 2, 2015 Author Posted September 2, 2015 Ależ ona śliczna!! To chyba młodziunia sunia? Tak, myślę ze nie ma więcej jak 1, 5 roku. Jest już po sterylce, rana świeża. Wszystkie info o białej suni przenoszę na zamojski, zeby nie zaśmiecać wątku Pszenicznego. http://www.dogomania.com/forum/topic/36492-zamojskie-psiaki-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w-i-mi%C5%82o%C5%9Bci/page-598 Quote
Tola Posted September 2, 2015 Author Posted September 2, 2015 Anecik, naprawdę bardzo Ci dziękuję :). Pieniążki dla Pszenicznego już lecą na konto :). Żal wszystkich psiaków bez domu, gdyby tak można było pomóc wszystkim... Bardzo dziękujemy :) Quote
b-b Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Może by ją zabrac? Szkoda maleńkiej bo jest najmniejsza w boksie :( Quote
Murka Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Wrzucam rachunek za wirusówki (24 zł): http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/2dd3c57ffca82b6d + 5 zł dojazd do lecznicy (1/2 kosztów, bo Pszeniczny jechał wraz ze szczeniorkiem na szczepienie :) ). U mnie na koncie dla Pszenicznego jest 100 zł, ale to wszystko rozliczę dokładnie jak już psiak wybędzie. Co do tego drżenia łapek, to wet powiedział, że terierowate psiaki tak często mają. Quote
Anecik Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Poproszę o konto do wpłaty dla Pszenicznego :). Pieniążki na koncie, Wpisuję w rozliczenie jako NIESPODZIANKĘ :D Dziękujemy Na dzień 03.09.2015 Pszeniczny ma u mnie na koncie 864 zł (bez wydatków na razie) + 100 zł na koncie Murki Quote
Maciek777 Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Po przerwie zaglądam i jeszcze boję się cieszyć ;) Quote
Murka Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Nie wiem co ten psiak ma w sobie... dzisiaj miałam kolejny telefon w jego sprawie. Próbowałam "sprzedać" Chałwę, ale bez skutku :( W ogóle to psiak się trochę ożywił, ogonek cały czas w górze i przy każdej okazji w ruchu :) Oczywiście nadal jest spokojny i grzeczny, lubi sobie polegiwać, ale już jak psy na coś szczekają na ogrodzie to pędzi razem z nimi i się nawet odzywa coś tam nieśmiało :) I do domku już wchodzi sam, reaguje na wołanie. I bardzo się cieszy do człowieka, podskakuje i popiskuje. Kochane psisko, DS będzie miał z niego pociechę :) 2 Quote
Tola Posted September 3, 2015 Author Posted September 3, 2015 Nie wiem co ten psiak ma w sobie... dzisiaj miałam kolejny telefon w jego sprawie. Próbowałam "sprzedać" Chałwę, ale bez skutku :( W ogóle to psiak się trochę ożywił, ogonek cały czas w górze i przy każdej okazji w ruchu :) Oczywiście nadal jest spokojny i grzeczny, lubi sobie polegiwać, ale już jak psy na coś szczekają na ogrodzie to pędzi razem z nimi i się nawet odzywa coś tam nieśmiało :) I do domku już wchodzi sam, reaguje na wołanie. I bardzo się cieszy do człowieka, podskakuje i popiskuje. Kochane psisko, DS będzie miał z niego pociechę :) Mureczko - to wspaniałe wiadomości; kochany Pszeniczny na pewno coraz bardziej wierzy, ze to wszystko, co się wydarzyło, to nie sen :) Gdyby on jeszcze wiedział, jak bardzo jego przyszła Pańcia nie może się doczekać spotkania :) Dzisiaj w mailu obiecałam, ze w razie potrzeby będziemy wspierać Rodzinkę dobrymi radami :) A Chałwie na pewno jest pisany dobry domek, gdzieś tam na pewno jest człowiek, który ją pokocha. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Pieniążki na koncie, Wpisuję w rozliczenie jako NIESPODZIANKĘ :D Dziękujemy Anecik, dziękuję Ci pięknie za potwierdzenie :), że pieniążki dla Pszenicznego dotarły :). To była taka planowana ;) niespodzianka :D. Bardzo się cieszę, że Pszeniczny będzie miał dom, to przepiękny, kochany pies, chwyta za serducho :). 1 Quote
Tola Posted September 3, 2015 Author Posted September 3, 2015 Pieniążki na koncie, Wpisuję w rozliczenie jako NIESPODZIANKĘ :D Dziękujemy Na dzień 03.09.2015 Pszeniczny ma u mnie na koncie 864 zł (bez wydatków na razie) + 100 zł na koncie Murki Uzupełniam 1 post :) Bardzo dziękujemy wszystkim za wpłaty :) Quote
Havanka Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Jakoś trudno mi sobie wyobrazić Pszenicznego z ogonkiem w górze, pędzącego z innymi przed siebie, no i cieszącego się na widok człowieka. Ale ogromnie cieszę się z tej przemiany! Quote
Tola Posted September 3, 2015 Author Posted September 3, 2015 Jakoś trudno mi sobie wyobrazić Pszenicznego z ogonkiem w górze, pędzącego z innymi przed siebie, no i cieszącego się na widok człowieka. Ale ogromnie cieszę się z tej przemiany! To pięknie prosimy Murkę o zdjęcie Pszenicznego z ogonkiem w górze, pędzącego z innymi przed siebie, no i cieszącego się na widok człowieka. :) Pszeniczny ma po prostu swoje własne tempo :) Quote
Havanka Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 To pięknie prosimy Murkę o zdjęcie Pszenicznego z ogonkiem w górze, pędzącego z innymi przed siebie, no i cieszącego się na widok człowieka. :) Fajnie byłoby zobaczyć naszego pupila tak odmienionego. Quote
ona03 Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Fajnie byłoby zobaczyć naszego pupila tak odmienionego. Odmieniony w tak krótkim czasie, Mureczko, da radę, z ogonkiem w górze......... Quote
jola&tina Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 To fakt, Pszeniczny w sobie coś ma :) Quote
Murka Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Postaram się coś uwiecznić, żeby tylko nie padało, bo zapowiadają deszczowe dni.. Quote
Anula Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Tak jak pisałam na początku wątku,że Pszeniczny ma fajny charakter i się sprawdziło.To jest kochany psiak. Warto by było prześwietlić łapkę.Mojej tymczasi Sawanie też zaczęła się trząść rok temu łapka i prześwietlenie wykazało zmiany w kości i stąd to drżenie.Sawana ma przepisany lek.Jest terierowata. Quote
Anecik Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Postaram się coś uwiecznić, żeby tylko nie padało, bo zapowiadają deszczowe dni.. I jak tam Murko - pada czy nie pada? Quote
Murka Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Tak jak pisałam na początku wątku,że Pszeniczny ma fajny charakter i się sprawdziło.To jest kochany psiak. Warto by było prześwietlić łapkę.Mojej tymczasi Sawanie też zaczęła się trząść rok temu łapka i prześwietlenie wykazało zmiany w kości i stąd to drżenie.Sawana ma przepisany lek.Jest terierowata. Tylko u Pszenicznego nie jedna łapka drży tylko różnie, raz przednia, raz prawa itd. Pada u nas z przerwami i wczoraj wieczorem próbowałam coś nagrać, niewiele mi się udało, ale zawsze coś: przywitanie teściowej: https://youtu.be/iPzjTf-aq84 poza "drapsiaj mnie!" :) https://youtu.be/D1Vjneqb_U8 Jeszcze jakieś chyba fotki mam z Hanią, zaraz obrobię. 1 Quote
Havanka Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Fajnie zobaczyc Pszenicznego tak odmienionego ! Skacze jak zajączek ! A to drapanko Hani po brzuszku, wprawiło go w bezruch i zachwyt ! Ten psiak, jest naprawdę cudowny ! 2 Quote
Martika&Aischa Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Fajnie zobaczyc Pszenicznego tak odmienionego ! Skacze jak zajączek ! A to drapanko Hani po brzuszku, wprawiło go w bezruch i zachwyt ! Ten psiak, jest naprawdę cudowny ! :) :) :) Quote
jola&tina Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Śliczny, przyjazny psiak. I pieszczoszek słodki. Quote
Recommended Posts