Jump to content
Dogomania

Pola z pola - na głowie torba, na szyi sznurek... - teraz w DS - lepszego nie mogłam sobie dla niej wymarzyć! :D

Recommended Posts

Posted

Muszę nadrobić zaległości!... koniecznie ;)

Nadrabiaj, nadrabiaj, zwłaszcza, że Pola jest w dużej mierze tym, co lubisz najbardziej: jamnikiem :) Tylko z uszami coś się jej pokiełbasiło :)

Posted

A Kejciu donosi z frontu, że do naszych Doktorów trafiła suczynka... Szuka domu... Po długości sądząc, prawie jamnik :( A Szyszka tkwi u mnie i ani drgnie :(

Posted

Eee tam, od razu łeb o ścianę rozbijać! I czym wtedy myśleć i kombinować??!!? ;)

Jedziemy dziś z Warszawy w doborowym towarzystwie i teraz tylko trzymajta kciuki, żeby doborowe towarzystwo wróciło do Warszawy w towarzystwie suczynki :D

Posted

Chyba tak... Od piątku na miotle latam, ale marnie mi to idzie.

Tak czarowałam, a gucio z tego i znowu mam w domu 7 psów! No, może 6 i pół, a może nawet ćwierć, bo mniejsza jest od Poli! ;)

Posted

Matko kochana ale jak to? :o Tą jamniczkę od Doktorów? Na fb lecznicy jest info, że sunia znalazła dom więc myślałam, że twoje czary się udały. Czyli jednak coś poszło nie tak?

• 3 weeks later...
Posted

"Na głowie torba, na szyi sznurek... - lepszego DS nie mogłam sobie dla niej wymarzyć!"

DS bez torby i sznurka byłby chyba lepszy ;)?

[url=http://emotikona.pl/emotikony/]2smiech2.gif[/url]

• 3 weeks later...
Posted

"Na głowie torba, na szyi sznurek... - lepszego DS nie mogłam sobie dla niej wymarzyć!"

DS bez torby i sznurka byłby chyba lepszy ;)?

Hihi, też tak pomyślałam... :P

• 1 month later...