agat21 Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Mądra ta decycja odnośnie późniejszego wzięcia psinki i nie narażania jej na wielki stres już na samym początku Quote
Martika&Aischa Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 kolejna bieda z Cieszyna :( dziewczynki i chłopcy proszę zajrzyjcie :( http://www.dogomania...makuje-wolność/ a za wizytę i domek trzymam kciuki z całych sił !!!!!!! :) Quote
szafirka Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Anica przeprowadzi wizytę w sobotę. Mam przeczucie, że to jest "ten domek" dla Niko. Jestem w stałym kontakcie z Państwem, odpowiadam na wiele ich pytań. Te pytania świadczą o dojrzałości rodziny, więc też trzymam kciuki i cieszę się dniami wspólnie spędzonymi z tak wspaniałym psiakiem. 1 Quote
dorcia2 Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 zaglądam do misiaczka, ale on śliczny po tych postrzyżynach :) trzymam kciuki za domek , Haniu ściągasz jak magnez stałe domki dla psiaków, jednak młode , ładne, zdrowe mają o wiele większe szanse niż starowinki i chorowitki a 95% moich deklarowiczów to właśnie takie bardzo mało adopcyjne stała sierpniowa wpłacona Quote
Anula Posted July 29, 2015 Author Posted July 29, 2015 Miałam zapytanie Pani o adopcję Niko z Poznania.Na razie jestem w mailowym kontakcie. Dorcia2 dziękuję za wpłatę,jak dojdzie umieszczę w rozliczeniach. Lucyna zgodziła się przeprowadzić wizytę w szybszym terminie ale myślę,że nie ma sensu w takim układzie zmieniać terminu wizyty.Napiszę do Lucyna i podziękuję jej za chęć pomocy. Quote
b-b Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Uciekaj, uciekaj chłopaku do swojego domku! :) Trzymam kciuki za wizytę. Quote
Tola Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Anica przeprowadzi wizytę w sobotę. Mam przeczucie, że to jest "ten domek" dla Niko. Jestem w stałym kontakcie z Państwem, odpowiadam na wiele ich pytań. Te pytania świadczą o dojrzałości rodziny, więc też trzymam kciuki i cieszę się dniami wspólnie spędzonymi z tak wspaniałym psiakiem. Trzymamy kciuki i bardzo się cieszymy :) Quote
Figunia Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Maluszku, też trzymam kciukasy za Twoje szczęśliwe i dobre zycie!!! :) Niech to będzie TEN domek!!! Quote
elik Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Trzymam kciuki za to, żeby to był ten najlepszy domek :) Quote
Anula Posted July 30, 2015 Author Posted July 30, 2015 Pani Natalia z Poznania odezwała się w sprawie adopcji Niko? Pytam się,ponieważ chcę wiedzieć,czy ludzie,którzy do mnie piszą zapytanie,działają dalej. Nadeszła wpłata od dorcia2 za VIII.Bardzo dziękujemy. Quote
szafirka Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Dzwoni sporo osób, proszę aby zadzwonili do mnie w niedzielę, gdyż w sobotę ma być wizyta i od niej wszystko zależy. Nie wiem, czy wśród tych osób była Pani Natalia z Poznania, w każdym razie nikt mi nie mówił, że pisał maila, a teraz dzwoni. Quote
Rubik Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Stale obserwując bieg wydarzeń informuje tylko, że przelałam deklarację za sierpień :) Quote
Guest TyŚka Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Nie dziwię się, że tyle osób dzwoni w sprawie Nikusia. Może warto im podsunąć inne kudłacze do adopcji, o ile jutro okaże się, że Nikuś może się pakować? 1 Quote
Gabi79 Posted July 31, 2015 Posted July 31, 2015 Nie dziwię się, że tyle osób dzwoni w sprawie Nikusia. Może warto im podsunąć inne kudłacze do adopcji, o ile jutro okaże się, że Nikuś może się pakować? O tak. Nikuś niech się powoli pakuje, wśród tylu dzwoniących na pewno jest TA właściwa osoba/rodzina, a kolejne bidusie czekają Quote
Anula Posted July 31, 2015 Author Posted July 31, 2015 Dzisiaj nadeszła wpłata od Rubik.Ślicznie dziękujemy. Poszedł przelew za Hotelik,za VIII. Quote
anica Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Witaneczko odnalazłam wątek, dzięki pomocy Szafirki, dziękuję :) dzisiaj jestem umówiona z Państwem po 16, po wstępnej rozmowie z p Beatką, wrażenia jak najbardziej miłe a reszta już po, spotkaniu, zaciskajcie ciocie kciuki a ja troszeczkę zapoznam się z Nikusiem ,poczytam ... Haniu, tak jak się umawiałyśmy, jak wyjdę od Państwa ,zaraz zadzwonię do Ciebie :) a później oczywiście ... napiszę ;) Quote
Gabi79 Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Witaneczko odnalazłam wątek, dzięki pomocy Szafirki, dziękuję :) dzisiaj jestem umówiona z Państwem po 16, po wstępnej rozmowie, wrażenia jak najbardziej miłe a reszta już po, spotkaniu, zaciskajcie ciocie kciuki a ja troszeczkę zapoznam się z Nikusiem ,poczytam ... Haniu, tak jak się umawiałyśmy, jak wyjdę od Państwa ,zaraz zadzwonię do Ciebie :) a później oczywiście ... napiszę ;) Trzymam kciuki za wizytę, podwójnie, bo dzisiaj o 18tej wizyta w potencjalnym DS mojej Nelusi 1 Quote
anica Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Trzymam kciuki za wizytę, podwójnie, bo dzisiaj o 18tej wizyta w potencjalnym DS mojej Nelusi ... to trzymamy... podwójnie Quote
b-b Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Witaneczko odnalazłam wątek, dzięki pomocy Szafirki, dziękuję :) dzisiaj jestem umówiona z Państwem po 16, po wstępnej rozmowie z p Beatką, wrażenia jak najbardziej miłe a reszta już po, spotkaniu, zaciskajcie ciocie kciuki a ja troszeczkę zapoznam się z Nikusiem ,poczytam ... Haniu, tak jak się umawiałyśmy, jak wyjdę od Państwa ,zaraz zadzwonię do Ciebie :) a później oczywiście ... napiszę ;) Anulko napisz jak najszybciej kochana ! :) Trzymam kciuki za wizytę, podwójnie, bo dzisiaj o 18tej wizyta w potencjalnym DS mojej Nelusi Gabrysiu trzymam mocno kciuki również za Twoją Nelusię :) Quote
Gabi79 Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Anulko napisz jak najszybciej kochana ! :) Gabrysiu trzymam mocno kciuki również za Twoją Nelusię Bardzo serdecznie dziękuję!!! Quote
Recommended Posts