Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anica przeprowadzi wizytę w sobotę. Mam przeczucie, że to jest "ten domek" dla Niko. Jestem w stałym kontakcie z Państwem, odpowiadam na wiele ich pytań. Te pytania świadczą o dojrzałości rodziny, więc też trzymam kciuki i cieszę się dniami wspólnie spędzonymi z tak wspaniałym psiakiem.

• Upvote 1
Posted

zaglądam do misiaczka, ale on śliczny po tych postrzyżynach :)

trzymam kciuki za domek , Haniu ściągasz jak magnez stałe domki dla psiaków,

jednak młode , ładne, zdrowe mają o wiele większe szanse niż starowinki i chorowitki a 95% moich deklarowiczów to właśnie takie bardzo mało adopcyjne

stała sierpniowa wpłacona

Posted

Miałam zapytanie Pani  o adopcję Niko z Poznania.Na razie jestem w mailowym kontakcie.

Dorcia2 dziękuję za wpłatę,jak dojdzie umieszczę w rozliczeniach.

Lucyna zgodziła się przeprowadzić wizytę w szybszym terminie ale myślę,że nie ma sensu w takim układzie zmieniać terminu wizyty.Napiszę do Lucyna i podziękuję jej za chęć pomocy.

Posted

Anica przeprowadzi wizytę w sobotę. Mam przeczucie, że to jest "ten domek" dla Niko. Jestem w stałym kontakcie z Państwem, odpowiadam na wiele ich pytań. Te pytania świadczą o dojrzałości rodziny, więc też trzymam kciuki i cieszę się dniami wspólnie spędzonymi z tak wspaniałym psiakiem.

Trzymamy kciuki i bardzo się cieszymy :)

Posted

Pani Natalia z Poznania odezwała się w sprawie adopcji Niko? Pytam się,ponieważ chcę wiedzieć,czy ludzie,którzy do mnie piszą zapytanie,działają dalej.

Nadeszła wpłata od dorcia2 za VIII.Bardzo dziękujemy.

Posted

Dzwoni sporo osób, proszę aby zadzwonili do mnie w niedzielę, gdyż w sobotę ma być wizyta i od niej wszystko zależy. Nie wiem, czy wśród tych osób była Pani Natalia z Poznania, w każdym razie nikt mi nie mówił, że pisał maila, a teraz dzwoni.

Guest TyŚka
Posted

Nie dziwię się, że tyle osób dzwoni w sprawie Nikusia. Może warto im podsunąć inne kudłacze do adopcji, o ile jutro okaże się, że Nikuś może się pakować?

• Upvote 1
Posted

Nie dziwię się, że tyle osób dzwoni w sprawie Nikusia. Może warto im podsunąć inne kudłacze do adopcji, o ile jutro okaże się, że Nikuś może się pakować?

O tak. Nikuś niech się powoli pakuje, wśród tylu dzwoniących na pewno jest TA właściwa osoba/rodzina, a kolejne bidusie czekają

Posted

Witaneczkoheej.gif  odnalazłam wątek, dzięki pomocy Szafirki, dziękuję :)  dzisiaj jestem umówiona z Państwem po 16, po wstępnej rozmowie z p Beatką, wrażenia jak najbardziej miłe a reszta już po, spotkaniu, zaciskajcie ciocie kciuki a ja troszeczkę zapoznam się z Nikusiem ,poczytam ...

Haniu,  tak jak się umawiałyśmy, jak wyjdę od Państwa ,zaraz zadzwonię do Ciebie :)

a później oczywiście ... napiszę ;)

Posted

Witaneczkoheej.gif  odnalazłam wątek, dzięki pomocy Szafirki, dziękuję :)  dzisiaj jestem umówiona z Państwem po 16, po wstępnej rozmowie, wrażenia jak najbardziej miłe a reszta już po, spotkaniu, zaciskajcie ciocie kciuki a ja troszeczkę zapoznam się z Nikusiem ,poczytam ...

Haniu,  tak jak się umawiałyśmy, jak wyjdę od Państwa ,zaraz zadzwonię do Ciebie :)

Trzymam kciuki za wizytę, podwójnie, bo dzisiaj o 18tej wizyta w potencjalnym DS mojej Nelusi

• Upvote 1
Posted

Witaneczkoheej.gif  odnalazłam wątek, dzięki pomocy Szafirki, dziękuję :)  dzisiaj jestem umówiona z Państwem po 16, po wstępnej rozmowie z p Beatką, wrażenia jak najbardziej miłe a reszta już po, spotkaniu, zaciskajcie ciocie kciuki a ja troszeczkę zapoznam się z Nikusiem ,poczytam ...

Anulko  napisz jak najszybciej kochana ! :)

Trzymam kciuki za wizytę, podwójnie, bo dzisiaj o 18tej wizyta w potencjalnym DS mojej Nelusi

Gabrysiu trzymam mocno kciuki również za Twoją Nelusię :)