Gusiaczek Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Biedna Maleńka ..... ze strachami tak trudno sobie poradzić .... ale bądźmy dobrej myśli i optymistyczną energią wspierajmy Zulę i Hanię :) Quote
Poker Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Nikt Szafirki nie pogania. Piszemy w dobrej wierze w oparciu o własne doświadczenia czy też przemyślenia. Może coś jej to pomoże. Quote
szafirka Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Hura! Zulka nie dała się pogłaskać, ale zjadła dzisiaj z ręki odrobinę pyszności :) Już troszkę odżyła, "skumplowała się" z trójłapkiem Iryskiem i zaczęła szczekać jak usłyszy coś na dworze. Oczywiście każda rada jest mile widziana. Płot jest szczelny, zamykany na zasuwy, każdy psiak dostaje u mnie adresówkę. Nie mogę sobie pozwolić przecież na zgubienie któregoś z podopiecznych. Irysek ma szelki, ale co z tego, skoro nie chce wychodzić na dwór, bo w schrnie nigdy nie był wypuszczany poza kojec. Zobaczymy jak będzie z Zulką. Na pewno obroża dla adresówki, a szelki do wychodzenia poza posesję hoteliku, ale do tego Zula musi dojść. 2 Quote
Gabi79 Posted July 15, 2015 Author Posted July 15, 2015 Hura! Zulka nie dała się pogłaskać, ale zjadła dzisiaj z ręki odrobinę pyszności :) Już troszkę odżyła, "skumplowała się" z trójłapkiem Iryskiem i zaczęła szczekać jak usłyszy coś na dworze. Oczywiście każda rada jest mile widziana. Płot jest szczelny, zamykany na zasuwy, każdy psiak dostaje u mnie adresówkę. Nie mogę sobie pozwolić przecież na zgubienie któregoś z podopiecznych. Irysek ma szelki, ale co z tego, skoro nie chce wychodzić na dwór, bo w schrnie nigdy nie był wypuszczany poza kojec. Zobaczymy jak będzie z Zulką. Na pewno obroża dla adresówki, a szelki do wychodzenia poza posesję hoteliku, ale do tego Zula musi dojść. Kochana Zuleczka!!! Z dnia na dzień będzie coraz lepiej. Wspaniale, że skumplowała się z Iryskiem :) Quote
Poker Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Dzielna dziewczynka, przekona się ,że człowiek nie jest zły. Malusi bazareczek dla suni. http://www.dogomania.com/forum/topic/147798-kask-do-jazdy-konnej-rozm-52-56-cmdla-zulki-do-1807g22/?p=16299749 Quote
Bogusik Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Haniu,jesteś osobą bardzo spokojną i masz taki sam głos,bardzo ciepły.Psy to czują :) Bardzo się cieszę,że już cosik z tak bliskiej odległości zjadła.Żeby jej cokolwiek założyć,to najpierw musi się przełamać i zaufać.Jeżeli znowu wystraszy się i spanikuje,to będzie powrót do początku pracy nad nią i być może, o wiele trudniejszej.To zależy indywidualnie od zwierzaka... Quote
Gabi79 Posted July 15, 2015 Author Posted July 15, 2015 Dzielna dziewczynka, przekona się ,że człowiek nie jest zły. Malusi bazareczek dla suni. http://www.dogomania.com/forum/topic/147798-kask-do-jazdy-konnej-rozm-52-56-cmdla-zulki-do-1807g22/?p=16299749 Poker, bardzo serdecznie dziękujemy!!! Quote
Usiata Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Hura! Zulka nie dała się pogłaskać, ale zjadła dzisiaj z ręki odrobinę pyszności :) Już troszkę odżyła, "skumplowała się" z trójłapkiem Iryskiem i zaczęła szczekać jak usłyszy coś na dworze. Oczywiście każda rada jest mile widziana. Płot jest szczelny, zamykany na zasuwy, każdy psiak dostaje u mnie adresówkę. Nie mogę sobie pozwolić przecież na zgubienie któregoś z podopiecznych. Irysek ma szelki, ale co z tego, skoro nie chce wychodzić na dwór, bo w schrnie nigdy nie był wypuszczany poza kojec. Zobaczymy jak będzie z Zulką. Na pewno obroża dla adresówki, a szelki do wychodzenia poza posesję hoteliku, ale do tego Zula musi dojść. Ślicznie :) maluśkimi kroczkami do przodu, a będzie dobrze :) Quote
szafirka Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Dzisiaj Zulka bez większego zastanowienia jadła mi z ręki, ale od głaskania ucieka. Chodzi już swobodniej, szczeka i już się nie trzęsie, kiedy się do niej podchodzę. 2 Quote
Poker Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Ewidentne postępy. Z dnia na dzień będzie lepiej. Quote
Radek Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Dzisiaj Zulka bez większego zastanowienia jadła mi z ręki Dobrze przeczytać pozytywne wieści:) Quote
Gabi79 Posted July 16, 2015 Author Posted July 16, 2015 Dzisiaj Zulka bez większego zastanowienia jadła mi z ręki, ale od głaskania ucieka. Chodzi już swobodniej, szczeka i już się nie trzęsie, kiedy się do niej podchodzę. Przyjdzie czas, że będzie się domagać głaskania. Wpłynęło dla Zuleczki 250,- od Panny Marple, Aniu bardzo serdecznie dziękujemy!!! 1 Quote
malawaszka Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 SUPER!! Oby tak dalej - bardzo się cieszę, że malutka daje radę :) Quote
joanka40 Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Z dnia na dzień będzie coraz lepiej. Super informacje. Trzymam kciuki za piękną psinke. Quote
b-b Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Zaglądam i niecierpliwie czekam na nowe wieści :) Quote
Recommended Posts