mari23 Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 O 30.01.2016o16:34, Havanka napisał: Dokładnie o to samo chciałam zapytać. To, że Tusia jest do pana "przyklejona", nie znaczy, że nie ucieknie, kiedy się czegoś przestraszy. Oby pan nie miał okazji się o tym przekonać... patrząc na zdjęcia pomyślałam dokładnie to samo Quote
mar.gajko Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 Jakieś wieści od Tusieńki? Już wszystko całkiem dobrze? Quote
Tola Posted February 24, 2016 Author Posted February 24, 2016 O 21.02.2016o23:55, mar.gajko napisał: Jakieś wieści od Tusieńki? Już wszystko całkiem dobrze? Dzwoniłam do pana jakieś 2 tyg,. temu, wszystko było ok Wczoraj wysłaąłm zapytanie sms, i dostałam odpowiedz, ze Tusia ma się świetnie! Rozmawiałam dzisiaj z Jo37, wybiera się na wizytę poadopcyjna na spacerek z Tusią i panem. Pan obiecal zdjęcia Quote
mar.gajko Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 3 godziny temu, Tola napisał: Dzwoniłam do pana jakieś 2 tyg,. temu, wszystko było ok Wczoraj wysłaąłm zapytanie sms, i dostałam odpowiedz, ze Tusia ma się świetnie! Rozmawiałam dzisiaj z Jo37, wybiera się na wizytę poadopcyjna na spacerek z Tusią i panem. Pan obiecal zdjęcia To dobrze :) bardzo dobrze. Quote
Jolanta08 Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Dobre wieści i żeby były jak najlepsze Quote
Havanka Posted February 25, 2016 Posted February 25, 2016 Trochę czasu już upłynęło od zamieszkania Tusi w nowym domu. Pan miał dla niej sporo cierpliwości a czas zrobił swoje. Mam nadzieję, ze Tusia pokochała rodzinę z wzajemnością. Fajnie byłoby zobaczyć nowe zdjecia psinki ! Quote
Tola Posted February 26, 2016 Author Posted February 26, 2016 Teraz chyba możemy spokojnie odsapnąć :) Pan Piotr przyslał zdjęcia, świeżutki filmik i trochę więcej informacji ;) Przesylam kilka zdjec Tusi, i filmik ktory przed chwila nakrecilem- wrocilismy z biegu- 7 kilometrow wokol lazienke krolewskich. Tusia lubi takie spacery. Ogolnie wszytsko jest juz ok, przywykla do miejsca, czuje sie juz pewnie, zaczela nawet szczekac na obcych. Tusia bardzo przywiazala się do mnie i nie odpuszcza mnie na krok, jedyne miejsce gdzie za mna nie idzie to toaleta-chyba jej sie zle kojarzy - z kąpielą i czesaniem, czego niee znosi. Bywaja tez sytuacje dosc komiczne, jak naprzyklad przejscie nad kladka nad ul. czerniakowska-za nic w swiecie nie chce tam wejsc, i musze ja wnosic. 1 Quote
Havanka Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Nareszcie Tusia się śmieje ! Tak, jak u Murki. Myślę, ze można już zmienić tytuł wątku. Quote
Tola Posted February 26, 2016 Author Posted February 26, 2016 3 minuty temu, Havanka napisał: Nareszcie Tusia się śmieje ! Tak, jak u Murki. Myślę, ze można już zmienić tytuł wątku. Zrobione! Quote
Anula Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Havanka,bardzo proszę wyczyść skrzyneczkę. Quote
mar.gajko Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Tusia uchachana :) i taka okrąglutka :) zadowolona jest to widać, że lubi swojego Pańcia. Mordka jej się cieszy. Quote
Murka Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Super, Tusia już taka jak być powinna:) i Pańcio z poczuciem humoru:) Quote
Jolanta08 Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Filmik i zdjęcia to balsam dla duszy Quote
phase Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Jaka uradowana, uśmiechnięta, szczęśliwa, cudowny widok! Quote
zozola77 Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 wreszcie i ja tu dotarłam a tu takie super wieści :) mam nadzieję ze u Tusi i je rodziny wszystko cudniaście :) Quote
Tola Posted January 19, 2017 Author Posted January 19, 2017 Dzisiaj pan od Tusi zrobił mi niespodziankę i przesłał zdjęcia Tusi - z wakacji i te zrobione dzisiaj w domu. U suni wszystko dobrze, nie odstępuje pańcia na krok, zrobiła się z Tusi odważna dziewczynka :) Wrzucam tylko te zdjęcia z dzisiaj, bo te wakacyjne to bardziej prywatne ;) Jakość nie najlepsza, ale Tusię poznajemy :) 1 Quote
Havanka Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Prawdziwa niespodzianka ! Kiedy porównałam pierwsze zdjęcia na wątku, z tymi, to widzę ogromną różnicę ! Minął strach, ciałko się zaokrągliło no i jest uśmiech na pyszczku ! Bądź szczęśliwa Tusieńko już zawsze ! 1 Quote
Jolanta08 Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 A to niespodzianka,tak miło zobaczyć uśmiechniętą Tusię no i ukłony dla Pana że zrobił nam taką niespodziankę 1 Quote
terra Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Kawał psa jest z Tusi. I odważna panna, super 1 Quote
Tola Posted January 20, 2017 Author Posted January 20, 2017 7 godzin temu, Havanka napisał: Prawdziwa niespodzianka ! Kiedy porównałam pierwsze zdjęcia na wątku, z tymi, to widzę ogromną różnicę ! Minął strach, ciałko się zaokrągliło no i jest uśmiech na pyszczku ! Bądź szczęśliwa Tusieńko już zawsze ! 36 minut temu, terra napisał: Kawał psa jest z Tusi. I odważna panna, super Pan napisał, ze Tusia ma ogromny apetyt. Najchętniej jadłaby za 2 Tusie. Quote
Recommended Posts