Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
O 30.01.2016o16:34, Havanka napisał:

Dokładnie o to samo chciałam zapytać. To, że Tusia jest do pana "przyklejona", nie znaczy, że nie ucieknie, kiedy się czegoś przestraszy. Oby pan nie miał okazji się o tym przekonać...

patrząc na zdjęcia pomyślałam dokładnie to samo

• 2 weeks later...
Posted
O 21.02.2016o23:55, mar.gajko napisał:

Jakieś wieści od Tusieńki? Już wszystko całkiem dobrze?

Dzwoniłam do pana jakieś 2 tyg,. temu, wszystko było ok

Wczoraj wysłaąłm zapytanie sms, i dostałam odpowiedz, ze Tusia ma się  świetnie!

Rozmawiałam dzisiaj z Jo37, wybiera się na wizytę poadopcyjna na spacerek z Tusią i panem.

Pan obiecal zdjęcia

Posted
3 godziny temu, Tola napisał:

Dzwoniłam do pana jakieś 2 tyg,. temu, wszystko było ok

Wczoraj wysłaąłm zapytanie sms, i dostałam odpowiedz, ze Tusia ma się  świetnie!

Rozmawiałam dzisiaj z Jo37, wybiera się na wizytę poadopcyjna na spacerek z Tusią i panem.

Pan obiecal zdjęcia

To dobrze :) bardzo dobrze.

Posted

Trochę czasu już upłynęło od zamieszkania Tusi w nowym domu. Pan miał dla niej sporo cierpliwości a czas zrobił swoje. Mam nadzieję, ze Tusia pokochała rodzinę z wzajemnością. Fajnie byłoby zobaczyć nowe zdjecia psinki !

Posted

Teraz chyba możemy spokojnie odsapnąć :)

Pan Piotr przyslał zdjęcia,  świeżutki filmik  i trochę więcej informacji ;)

Przesylam kilka zdjec Tusi, i filmik ktory przed chwila nakrecilem- wrocilismy z biegu- 7 kilometrow wokol lazienke krolewskich. Tusia lubi takie spacery. Ogolnie wszytsko jest juz ok, przywykla do miejsca, czuje sie juz pewnie, zaczela nawet szczekac na obcych.
Tusia  bardzo przywiazala się do mnie i nie odpuszcza mnie na krok, jedyne miejsce gdzie za mna nie idzie to toaleta-chyba jej sie zle kojarzy -  z kąpielą i czesaniem, czego niee znosi. 
Bywaja tez sytuacje dosc komiczne, jak naprzyklad przejscie nad kladka nad ul. czerniakowska-za nic w swiecie nie chce tam wejsc, i musze ja wnosic. 

• Upvote 1
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 6 months later...
Posted

Dzisiaj pan od Tusi zrobił mi niespodziankę i przesłał zdjęcia Tusi - z wakacji i te zrobione dzisiaj w domu.

U suni wszystko dobrze, nie odstępuje pańcia na krok, zrobiła się z Tusi odważna dziewczynka :)

Wrzucam tylko te zdjęcia z dzisiaj, bo te wakacyjne to bardziej prywatne ;)

Jakość nie najlepsza, ale Tusię poznajemy :)

V__60CE.jpg

V__C4CB.jpg

V__92DE.jpg

• Upvote 1
Posted

Prawdziwa niespodzianka ! Kiedy porównałam pierwsze  zdjęcia na wątku, z tymi, to widzę ogromną różnicę ! Minął strach, ciałko się zaokrągliło no i jest uśmiech na pyszczku ! Bądź szczęśliwa Tusieńko już zawsze !

• Upvote 1
Posted
7 godzin temu, Havanka napisał:

Prawdziwa niespodzianka ! Kiedy porównałam pierwsze  zdjęcia na wątku, z tymi, to widzę ogromną różnicę ! Minął strach, ciałko się zaokrągliło no i jest uśmiech na pyszczku ! Bądź szczęśliwa Tusieńko już zawsze !

36 minut temu, terra napisał:

Kawał psa jest z Tusi. I odważna panna, super

Pan napisał, ze Tusia ma ogromny apetyt.

Najchętniej jadłaby za 2 Tusie.