Gabi79 Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Rewalacyjna z Tofinki sunieczka!!! A tu jaka uśmiechnięta http://images67.fotosik.pl/1088/6f00e40402d56c0agen.png Quote
Onaa Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 Ale jeszcze musi się oswajać bo np. jak ją biorę na ręce to się boi i wyrywa , nie ma też potrzeby wskakiwania na łózko. Chyba nie zna pewnych rzeczy, tylko gonienie po polu, szukanie jedzenia i ukrywanie się, bidulka. Kąpiel była dla niej sporym stresem i nie była łatwa, ale udało sie jakoś i myślę że teraz jest jej lepiej, zawsze to inaczej jak wreszcie skóra i sierść są czyste. Jeszcze trzeba będzie ją wyczesać i można ogłaszać maliznę :). Quote
Gusiaczek Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Kochana Tofinka. nie zna malizna normalności, ale szybko się uczy Spokojnej nocki :) Quote
Nadziejka Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Cudowna spokojnej Wam spokojnej i zdrowenka zachwycajaca jest i niunio duzutki braciszek tez stpkroc Quote
ewu Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Ale fajnie to wszystko czytać :) Tofinko tylko tak dalej:) Quote
ewu Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 witamy po weekendzie :) kilka zdjęć Tofinki ze spacerku Fantastyczne fotki, aż chce się żyć:) Quote
Panna Marple Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Mój Bingo kiedyś na pierwszym spacerku po kąpieli wypachnił się w krówskim łajnie, bo akurat zachciało się nam iść na spacer na łąki. Co za smród ;) Moja Mama w takich sytuacjach mówi, że pies poszedł do Sephory ;) Quote
Onaa Posted August 5, 2015 Author Posted August 5, 2015 Witamy wszystkich tofinkowych gości :) w to deszczowe, przynajmniej u mnie, późne popołudnie. Nareszcie trochę świeżego powietrza będzie. Tylko psiaki dzisiaj nie poszaleją na spacerku. Quote
Nutusia Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Wcześniejsze zdjęcie do bani, bo na nim jeszcze wystraszony wypłoszek ;) Za to kolejne - rewelacja - normalny, zadowolony i roześmiany PIES :) Quote
Usiata Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Śliczna, maleńka rudzizna, a ten ząbek to tylko Jej uroku dodaje Quote
Nadziejka Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Piekniosci Ksiezniczunia lalunia zagladam sciskam pozdrawiam Reniu rozliczam poamlu ten bazarusio Quote
elik Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Moja Mama w takich sytuacjach mówi, że pies poszedł do Sephory ;) Fajnie :) A ja zwykle mówię, że wypachnił się psim Coco Chanel Nr 5 ;) Co u Kruszynki ? Quote
Onaa Posted August 8, 2015 Author Posted August 8, 2015 Tófi jak narazie jest czystym pieskiem. Wczoraj na spacerze mielismy stresujacą sytuacje, Nina napadl inny pies a on w kagancu, strasznie śie zdenerwowalam, Tofinka wystraśzyła, na szczeście nic sie nie stalo ale nie wierze juz wlascicielom ktorzy mowia - moj pies jest lagódny, na pewno nic nie zrobi pani psu. Quote
Gusiaczek Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Dobrze, że na strachu się skończyło, a w zapewnienia nigdy nie wierzyłam i nie wierzę. Gdy ktoś pyta, czy aby Ovka nie ugryzie odpowiadam, że nie wiem, do tej pory nigdy się nie zdarzyło. Wiadomo, że zachowanie zależne jest od sytuacji, które trudno, podobnie jak reakcję, przewidzieć. Mizianki dla Tofinki :) 1 Quote
Nadziejka Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 http://www.dogomania...iekuje-pieknie/ Reniu slij mi znow num konta pr boc z bazareczku dla Tofinki i Mis bedzie 26 zl 25gr pozdrawiam Quote
elik Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Tófi jak narazie jest czystym pieskiem. Wczoraj na spacerze mielismy stresujacą sytuacje, Nina napadl inny pies a on w kagancu, strasznie śie zdenerwowalam, Tofinka wystraśzyła, na szczeście nic sie nie stalo ale nie wierze juz wlascicielom ktorzy mowia - moj pies jest lagódny, na pewno nic nie zrobi pani psu. Dobrze, że nic się nie stało, ale faktycznie, nie należy ufać zapewnieniom opiekuna. Quote
Onaa Posted August 11, 2015 Author Posted August 11, 2015 Pozdrawiamy w te upały, i my i psiaki ledwo żyją uff! Quote
Gusiaczek Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Fakt, jest coraz gorzej :( noce niby lepsze, ale przyjemnie jest tylko do ok. 7.00 niestety mury nagrzane, zaduch ........ nie ma wyjścia trza się nie dać Mizianki Tofinko :) Quote
Panna Marple Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 Byłam dziś w supermarkecie, a tam część świateł wyłączona, część lodówek nie pracuje, klima ograniczona-upał robi swoje :(. Noce są straszne! Tofinkę-Kruszynkę pozdrawiam i wielkoluda Nemo też :) Quote
Usiata Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 "Podkradłam" sobie fotkę Tofinki na tapetę bo okrutnie podoba mi się ten śliczny uśmiech rudaski 1 Quote
Nadziejka Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 ale pieknosciiiiiiiiiiiiiii hoho zagladam milion pozdrowionek dla melnkiej i duzutkiego i Reniusi 1 Quote
Recommended Posts