Anula Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Joguś jedzie w przyszłym tygodniu do Szafirki :) We wteorek lub środę proszę o trzymanie kciuków! No to trzymamy kciuki za Jogusia i za szybki domek dla Milusia. Quote
teresaa118 Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 ja musze troche przystopowac, ale zapisuje watek... Quote
Bogusik Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Kciuki zaciśnięte,aby chłopak szczęśliwie dojechał do szafirki! :) Quote
Anula Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 ja musze troche przystopowac, ale zapisuje watek... Rozumiem,że nie przeniesiesz swojej deklaracji na Jogisia. Rubik,ile Jogiś ma w kłębie? Quote
Rubik Posted June 20, 2015 Author Posted June 20, 2015 Rozumiem,że nie przeniesiesz swojej deklaracji na Jogisia. Rubik,ile Jogiś ma w kłębie? Tu musze poprosić azalię o odpowiedź, bo nie mierzyłyśmy póki co, a ona ma Jogusia "pod ręką" Quote
Anula Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Tu musze poprosić azalię o odpowiedź, bo nie mierzyłyśmy póki co, a ona ma Jogusia "pod ręką" Wielkość psiaka podana w ogłoszeniu jest bardzo istotna dla osób zainteresowanych adopcją. Quote
Rubik Posted June 20, 2015 Author Posted June 20, 2015 Wielkość psiaka podana w ogłoszeniu jest bardzo istotna dla osób zainteresowanych adopcją. Póki co pisałyśmy, że jest niewielki... Ale masz rację, że warto, a nawet trzeba zamieszczać taką informację Quote
azalia Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Jogiś w kłębie ma 40 cm,ma dość długie jak na swoją wagę łapki. Quote
szafirka Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Bardzo się cieszę, że Jogiś tymczasowo zamieszka u nas :) śliczny z niego psiak, już nie mogę się doczekać, kiedy go wygłaszczę :) Najbardziej będzie mi pasowało wziąć go we wtorek wczesnym popołudniem. Czy wiadomo, czy Jogiś lubi jazdę samochodem? Quote
dorcia2 Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 deklarację Blekusiową 20zł, przenoszę na Jogusia Rubiczku a jaka jest właściwie historia Jogusia ? Quote
azalia Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Dorciu,serdecznie dziękujemy za deklarację na Jogisia. Co do historii,to został on najprawdopodobniej wyrzucony przez"właściciela". Wałęsał się,aż trafił pod dom dziewczynki,która zlitowala się nad jego losem i przyszła po pomoc do mnie. Jej rodzina nie może i nie chce zatrzymać pieska. Co do jazdy autem,to krótkie trasy,jak woziłam go do weta,znosił dobrze. Quote
Nutusia Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 A ja najbardziej trzymam kciuki za to, żeby się domek stały znalazł i żeby się Szafirka "zawiodła" ;) :D 1 Quote
ania75 Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 A ja najbardziej trzymam kciuki za to, żeby się domek stały znalazł i żeby się Szafirka "zawiodła" ;) :D dobry pomysł ..... a my kolejnej bidy poszukamy ;) Quote
Anula Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Termin 25.06.15 jest terminem bez przesunięcia, to był nóż na gardle aby Jogusiowi znaleźć jakieś lokum.Udało się,dziękujemy szafirko.Teraz na spokojnie już może Jogiś oczekiwać na najlepszy domek i ten domek pojawi się tylko potrzeba troszeczkę czasu. Quote
azalia Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Nutusiu,oby Twoje słowa były prorocze. Anulu,serdeczne podziękowania za nieocenioną pomoc dla Jogisia I za słowa otuchy. Quote
Gabi79 Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Zaglądam do przystojniaka!!! Ile km Joguś ma do pokonania do Szafirki? Quote
Rubik Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Bardzo się cieszę, że Jogiś tymczasowo zamieszka u nas :) śliczny z niego psiak, już nie mogę się doczekać, kiedy go wygłaszczę :) Najbardziej będzie mi pasowało wziąć go we wtorek wczesnym popołudniem. Czy wiadomo, czy Jogiś lubi jazdę samochodem? My również czekamy z niecierpliwością :) deklarację Blekusiową 20zł, przenoszę na Jogusia Rubiczku a jaka jest właściwie historia Jogusia ? Dziękuję! A ja najbardziej trzymam kciuki za to, żeby się domek stały znalazł i żeby się Szafirka "zawiodła" ;) :D Tak bym chciała, żeby znalazł się szybko... dobry pomysł ..... a my kolejnej bidy poszukamy ;) Myślę, że (niestety) nie trzeba będzie długo szukać Termin 25.06.15 jest terminem bez przesunięcia, to był nóż na gardle aby Jogusiowi znaleźć jakieś lokum.Udało się,dziękujemy szafirko.Teraz na spokojnie już może Jogiś oczekiwać na najlepszy domek i ten domek pojawi się tylko potrzeba troszeczkę czasu. Też tak myślę :) Zaglądam do przystojniaka!!! Ile km Joguś ma do pokonania do Szafirki? Witamy :) To będzie ok 125 km, więc nie ma tragedii :) Joguś jedzie do Szafirki we wtorek. Quote
Gabi79 Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 My również czekamy z niecierpliwością :) Dziękuję! Tak bym chciała, żeby znalazł się szybko... Myślę, że (niestety) nie trzeba będzie długo szukać Też tak myślę :) Witamy :) To będzie ok 125 km, więc nie ma tragedii :) Joguś jedzie do Szafirki we wtorek. Faktycznie, nie ma tragedii. Trzymam kciuki za Jousia!!! Quote
teresaa118 Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 ja musze troche przystopowac, ale zapisuje watek... Istnieje realna nadzieja, ze moj podopieczny Misio pojdzie do domu stalego, wtedy przeniose jego deklaracje na Jogisia. Ciocie, trzymajcie kciuki za Misiaczka! Quote
Bogusik Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Istnieje realna nadzieja, ze moj podopieczny Misio pojdzie do domu stalego, wtedy przeniose jego deklaracje na Jogisia. Ciocie, trzymajcie kciuki za Misiaczka! Kciuki mocno zaciśnięte za Misiaczkowy domek! :) Quote
Gabi79 Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Istnieje realna nadzieja, ze moj podopieczny Misio pojdzie do domu stalego, wtedy przeniose jego deklaracje na Jogisia. Ciocie, trzymajcie kciuki za Misiaczka! Zaciskam kciuki!!! Można prosić link do wątku Misiaczka? Quote
teresaa118 Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 http://www.dogomania.com/forum/topic/128377-misio-stracił-wszystko-potrzebny-dom/ oto Misia watek, chlopak dluuugo czekal na ten wymarzony domek, moze tym razem:::? Quote
Recommended Posts