Jogisiowa Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Załączam aktualne zdjęcia Jogiego. Pozdrawiam Beata 1 Quote
Nutusia Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Jogisiowa - witaj wśród dogomaniaków! :D Nie ma to jak wiadomości z pierwszej łapki - szczególnie tak fantastyczne :) Gratuluję powiększenia Rodziny i liczę, że z nami zostaniesz ;) Quote
Anula Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Ja też bardzo liczę na to,że dostaniemy co jakiś czas wiadomości i fotki Jogusia.Jak popatrzyłam na zdjęcia Jogusia to oczywiście zakręciła mi się łezka w oku,psiak cudowny i ma wspaniały dom i już na zawsze wspaniałych opiekunów. Pani Beatko,bardzo proszę jak Joguś jeszcze nie ma, o przypięcie adresówki to jest bardzo ważne,licho nie śpi.Serdecznie pozdrawiam całą już teraz pełną rodzinkę i czekam na dalsze wiadomości. Quote
Bogusik Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Ja również witam serdecznie Pani Beatko :) To dopiero miła niespodzianka dla nas,że mamy wiadomości i foteczki z pierwszej reki.Jogiś jest śliczny i miał naprawdę szczęście,że trafił do tak wspaniałej Rodziny :) Oby takich adopcji było jak najwięcej! Quote
Poker Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 A mówiłam ,a mówiłam.... Bardzo się cieszę. Nr czipa trzeba wprowadzić do bazy Safe animals, bo inaczej nie spełnia swojego zadania. Quote
Rubik Posted July 13, 2015 Author Posted July 13, 2015 Widzę, że Jogiś ma swój tron ;) Witamy wśród dogomaniaków :D A ja zmieniłam wreszcie tytuł wątku! Quote
MALWA Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Super! Jogiś w swoim domku ! Kibicowałam Jogisiowi od początku! Quote
Gusiaczek Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Serce rośnie. Jogisiowa uśmiechnięta mordeczka - miodzio :) I ja witam pozdrawiając Pani Beato (mam ogromny sentyment, miłość wręcz do Pani imienia) Quote
azalia Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 I ja witam z wielką radością Panią Beatę,cieszę się ogromnie,że Jogiś trafił do wspaniałego domu,bo właśnie takie byłomoje marzenie,które się spełniło.Cudownie jest widzieć go szczęśliwego w swoim domu,tej mordeczki nie można nie kochać. Quote
Poker Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Tylko ja mam to szczęście ,że mogę widzieć go na żywo Quote
Anecik Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Tylko ja mam to szczęście ,że mogę widzieć go na żywo Ty to się Poker umiesz ustawić :D Quote
Poker Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Ty to się Poker umiesz ustawić :D Trzeba wiedzieć gdzie mieszkać Quote
azalia Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Pokerku,zazdroszczę Ci,ale i ja jeszcze kiedyś mam nadzieję zobaczę ponownie Jogisia,psiaka,który zawsze gdy byłblisko mnie sprawiał,że się uśmiechałam.Bo to piesio"rozweselacz"jest,Jogisiątko kochane. Quote
Nadziejka Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Ale wiesci cudne hoho cieszymy radujemy ogromnie najlepszego wszystkiego Jogusiowi z Rodzinka Quote
Anula Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Dalej mam zapytania o Jogiego.Chłopczyk ma powodzenie.Podsyłam zainteresowanym Mikusia i podaję kontakt na Bonsai i Sara2011. Quote
Rubik Posted July 17, 2015 Author Posted July 17, 2015 Przelałam pozostałą po Jogusiu kwotę (924,55 zł) do Anuli. Anulo, proszę tylko o potwierdzenie, ze pieniądze dotarły do Ciebie. A Joguś tak cudny, ze nie dziwię się, że pytają wciąż o niego :) Quote
Gabi79 Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Zaglądam i pozdrawiam serdecznie nową rodzinę Jogisia. Marzy mi się taki super domek dla Nelusi i jeszcze kilku psiaków, które skradły moje serce. Quote
Rubik Posted July 17, 2015 Author Posted July 17, 2015 A ja zapraszam na bazarek cegiełkowy dla Koralika, który domek ma, ale pieniążków na karmę i weta nie ...A przy okazji można pomóc wybranemu przez siebie psiakowi :) http://www.dogomania.com/forum/topic/147836-kup-cegie%C5%82k%C4%99-dla-koralika-i-pom%C3%B3%C5%BC-wybranemu-przez-siebie-psiakowi-do-2307-g2200/ Nelusia jest cudna, też trochę "jogusiowata". Mam słabość do takich futrzastych :) Quote
Anula Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Rubik dziękuję za pieniążki,jak nadejdą zaraz potwierdzę. Dzisiaj znów miałam zapytanie z Poznania o Jogisia,podesłałam Mikusia. Quote
Poker Posted July 17, 2015 Posted July 17, 2015 Pamiętajcie o moim Karmelku chociaż on jest kudłaty inaczej. Quote
Rubik Posted July 17, 2015 Author Posted July 17, 2015 Rubik dziękuję za pieniążki,jak nadejdą zaraz potwierdzę. Dzisiaj znów miałam zapytanie z Poznania o Jogisia,podesłałam Mikusia. Rzeczywiście ma chłopak powodzenie Pamiętajcie o moim Karmelku chociaż on jest kudłaty inaczej. Pamiętamy i zaglądamy (ja przynajmniej ;)) Quote
Poker Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 A ja znowu dziś widziałam ślicznego Jogisia. Wpatrzony w pańcie jak w obrazek. Trochę jest za szczupły,ale pani już kupiła porządne żarełko, więc chłopaczek nabierze trochę masy ,a potem stop. Ma przywiązaną do szelek czerwoną kokardkę ,żeby ktoś nie rzucił na niego uroków. 1 Quote
Gabi79 Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 A ja znowu dziś widziałam ślicznego Jogisia. Wpatrzony w pańcie jak w obrazek. Trochę jest za szczupły,ale pani już kupiła porządne żarełko, więc chłopaczek nabierze trochę masy ,a potem stop. Ma przywiązaną do szelek czerwoną kokardkę ,żeby ktoś nie rzucił na niego uroków. Wspaniale!!! Quote
dorcia2 Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 Jogusiu, życzę Ci szczęścia w nowym domku, oby wszystkie bidulinki miały takie szczęście Quote
Recommended Posts